man tot ce am facut la masina asta am facut singurel cu manutele mele... am zis ca nu are rost sa imi cumpar scule de 1500 euro sa sudez 2 aripi si 2 praguri ... si am dus masina la un ''mester'' si este acolo de peste 3 luni de zile si tot nu a facut mai nimic... astept sa termin calvaru asta si nici ca o sa mai vada alt garaj in viata ei ...
Felicitari pentru eforturi si realizari! Am experimentat si eu traume provocate de "mesteri" care mi-au instalat sisteme de udat prin gradina si care in final au crapat asa ca intr-o seara am citit cum sa iti pregatesti terenul si ce unelte, tevi, aspersoare, pompa, automatizari etc. ai nevoie. In primul week-end, singur, singurel mi-am instalat sistemul automatizat si eficient de udare in gradina iar de 4 ani nu am umblat la el. In concluzie, pe proiectul dat sistemul autodidact a functionat. La tine, s-ar putea sa fie mai mult mai complicat intrucat tinichigeria implica si putina arta.
In concluzie, daca ai un garaj sau o copertina apuca-te de studiat si apoi de practica iar daca ai nevoie de un menestrel da-mi de stire.