Din noiembrie sunt posesor al unui Forester SG 2.0 XT.
Dupa ce am cititi aproape toate posturile de pe acest forum ca sa-mi dau seama la ce sa ma astept m-am hotarat si am cumparat masina. Norocul meu a fost ca avea taxa de mediu platita si nerecuperata astfel am dat 5000 pe ea plus inca aproape 1000 pe kit de distributie Contitech, pompa de apa Hepu, 4 discuri de frana Brembo, 4 placute Brembo, 2 bielete antirului din fata, ulei Havoline (Texaco de pe
www.rondcom.ro - dealeri Texaco si Agip, cel mai bun pret), toate filtrele de la MANN (Ulei, combustibil, aer, polen).
Masina consuma 9 afara, 12 mediu, 15 afara (in timp de iarna dar avand copil mic de un an acesta a fost masurat avand motorul in relantina cate 1.5-2 ore in fiecare a doua zi cand copilul dormea in masina).
Seria light:
Botezul:
Cu cauciucuri normale de iarna (cele originale de pa masina din 2002) pe teren foarte moale cu noroi sub zapada care se topeste in +7 grade, iar panta destul de abrupta. A fost nevoie de ajutor sa o scoatem de acolo ... probabil nu trebuie fortat pe asemenea teren cu echiparea ce o are acum.