Service SMT
Subaru club Romania

Service SMT

Dsign

Răspuns: Service SMT
« Reply #260 on: October 20, 2016, 09:46:37 AM »
Cooorect !


ZVZ

Răspuns: Service SMT
« Reply #261 on: October 23, 2016, 20:18:45 PM »
Multumesc pt incredere, multumesc pentru rabdare.

Din fericire pentru noi volumul de munca a crescut.
Din nefericire pentru noi, volumul de munca a crescut cu probleme deosebite, create de altii nepriceputi (asa cum scriam acum cateva postari) si uneori nu avem timp sa ne tratam clientii fideli asa cum ar trebui

Va rog sa ma iertati daca am raspuns tarziu (sau deloc) , nu asta este intentia mea.

Va reamintesc ca grila de intretinere a masinii voastre trebuie respectata intocmai, altfel generati situatii neplacute pentru portofel.

Daca doriti, pot popula acest coltisor de forum cu postari de genul "asa nu", prezentand situatii reale, vazute in service.

@Malakay, felicitari pentru Impreza verde, mi-a placut maxim cum se misca - nu cred ca am apucat sa iti spun live

Imi esti dator!!! scuze de off topic :D ;D

Răspuns: Service SMT
« Reply #262 on: January 13, 2017, 14:43:16 PM »
Multumesc lui Daniel pentru sfaturile legate de baterie si nu numai. Si pentru bunavointa.

Răspuns: Service SMT
« Reply #263 on: March 02, 2017, 17:25:39 PM »
Salut, sunt nou pe forum. Am achizitionat de curand un Forester 2010 diesel, cca. o luna, din Germania, si, normal la o masina SH, am ceva probleme. Mi-am facut un cont aici, si am inceput sa caut. Stiu ca nu am ales bine topingul, dar ma dor ochii cat am citit, cativa membrii au o relatie ...sa zicem lunga, client-mecanic? sau client-reprezentant SMT. Cineva jignea posesorii de Jetta 1.2, pe care o detin de cca 6 luni, adica sotia... Despre probleme, o sa caut sa postez in alta parte, cu toate ca o parte din ele am reusit sa le depistez ( diferential central, amortizoare spate)
 Intrebarea mea e : sa merg la SMT Bucuresti sau nu?? :))) Ca m-ati bagat in ceata rau!!! :P
 Asta in conditiile in care, cei cu care lucrez, mi-au spus ca zgomotul produs cu rotile virate (tic-tic-tic tac-tac-tac Cum zicea alt posesor de Forester) este de la cauciucuri. Iar la alt service, ca e planetara stramba. Te ufla rasul..... >:(

Răspuns: Service SMT
« Reply #264 on: March 02, 2017, 18:00:40 PM »
 Hai ca imi raspund singur. Am sunat pentru programare-constatare, sa speram ca ma va contacta cineva, asa mi-a comunicat un domn care a vorbit pe placul meu. Asta e primul test.
 Comentariile sunt mai vechi, vreau sa cred ca lucrurile s-au schimbat in bine, suntem in 2017, era Dragnea!!! :) :). Salarii marite, delicventi liberi, ce isi mai poate dori cineva???

BOXER

  • *
  • 2352
  • +
Răspuns: Service SMT
« Reply #265 on: March 02, 2017, 18:07:38 PM »
Ne dorim masini impecabile. Politica o lasam celor care o inteleg.
ex. Impreza 2.0D
Forester 2.0MT
ex. Forester 2.5XT


Subaru Da, Lego Nu.

UXE

  • 1731
Răspuns: Service SMT
« Reply #266 on: March 02, 2017, 19:39:33 PM »
Stiu ca nu am ales bine topingul

Ha?

Răspuns: Service SMT
« Reply #267 on: March 03, 2017, 08:12:26 AM »

Răspuns: Service SMT
« Reply #268 on: March 13, 2017, 22:31:07 PM »
 Salut din nou!

Am fost la constatare, chiar azi. Ce sa va zic, legat de Domnii de acolo, amabili, in special Dl. de la receptie (intuiesc cine e, aici pe forum, dar nu sunt f sigur!), am facut o tura impreuna cu masina, am intrat cu ea in service, mi s-au explicat cateva chesti, cu desen tehnic, inclusiv pe viu pe un motor, mi-a placut. Astept oferta de pret, pentru ce probleme are masina, dar din start m-am speriat cu acel diferential care ar fi undeva la 7000lei, sau mai mult! :'( .In alta ordine de idei, ca un credincios al unui service la care merg de cca. 4-5 ani, s-a constatat ca niste bielete antiruliu s-au montat invers, samd. Deci, cum sa duc masina sa inlocuiasca acest diferential, la acel service, ca s-ar putea sa-l monteze in locul tobei!
 Sa revin, impresie generala buna, experienta placuta, nu mi-au disparut unditele. Astept preturile.

P.S. Masini perfecte, cand vor fi si oamenii perfecti.
P.P.S. Imi cer scuze cititorilor, pentru greseli gramaticale.

Răspuns: Service SMT
« Reply #269 on: March 23, 2017, 23:25:57 PM »
 Salut tuturor.

De la ultimul mesaj până azi, nu am primit nicio oferta de reparație. Nu înțeleg cum funcționează la unii treaba și își permit să piardă clienți, sau să-i ignore în felul ăsta. Zilele trecute m-a contactat o doamnă de la recepție, care m-a intrebat cât de mulțumit am fost de servicii. I-am explicat că aștept acea oferta, sau poate japonezii nu au reușit să fabrice piesa mea! A doua zi am sunat la recepție și am primit asigurări că ...nu știu, că primesc oferta.
Concluzia mea este că fara sa știu structura personalului Subaru, Dl. Daniel își rezervă dreptul de a alege clienții și sunt convins că nu aș avea cui să mă plâng, adică un superior. Nu că aș face-o. Poate că ar trebui să îi cad în genunchi  sau sa se rupă definitiv sau nu știu ce ar trebui să fac. In condițiile în care m-am sfătuit să nu ignor acest defect care poate produce daune mai mari. Cu riscul de a citi ceea ce scriu și de a ne întâlni din nou pe la Subaru, consider o lipsă crasă de respect și profesionalism.
În domeniul in care lucrez, am făcut zeci de oferte care nu s-au concretizat niciodată, așa merg lucrurile în orice afacere.
Partea cea mai proasta este că stau f rău cu timpul și nu am cum sa încerc și alte variante de service, pe baza recomandărilor.
Am incercat telefonic la Edu Stan, dar va povestesc la altă secțiune.

Scuze pentru greșeli de ortografie!

BOXER

  • *
  • 2352
  • +
Răspuns: Service SMT
« Reply #270 on: March 24, 2017, 00:32:58 AM »
In perioada asta toata lumea isi repara brusc masinile. Multi se pregatesc pentru mini-concedii.
Programarile dureaza mult din cauza aglomerarii.
Un alt coleg de forum (client vechi) a fost programat peste doua saptamani pentru o interventie relativ simpla.
Noi ne-am obisnuit cu ritmul, acum stim sa anticipam si sa programam interventiile din timp.

Nu are rost sa te superi, mergi la ei si discuta direct. Pierzi o ora cu drumul dar rezolvi problema.
ex. Impreza 2.0D
Forester 2.0MT
ex. Forester 2.5XT


Subaru Da, Lego Nu.

moguai

  • 2814
Service SMT
« Reply #271 on: March 24, 2017, 07:39:08 AM »
Si eu am fost programat dupa 10 zile de la telefonul initial, iar asta in conditiile in care am fost de acord sa las masina acolo, ca ei sa faca ce au de facut putin cate putin in ziua respectiva. Daca as fi vrut sa astept 2-3 ore pana era gata, probabil mai dura pana mi gaseau o fereastra-gen sa vin la ora X si sa plec la ora X+3. Eu ii inteleg cumva, sunt destule masini pt un service destul de mic-si ca personal si ca spatiu. Iar faptul ca dureaza o interventie se poate explica si prin faptul ca nu se grabesc si fac treaba cu simt de raspundere.
Cat despre Daniel, eu am toata stima, chiar incearca sa faca tot ce poate pentru clienti. Dar de multe ori nu depinde doar de el.
pentru ca sunetul ajunge /din difuzoare pana-n sange / pentru ca inima ta moare / atunci cand sunetul dispare.

Forester

  • 3067
  • The other right!
Răspuns: Service SMT
« Reply #272 on: March 24, 2017, 09:55:54 AM »
Sa va spun cum pe un coleg cu octavia 1.2 TSi, caruia i s-a aprins becul de ulei (deh, prima revizie la 30k km iar el are abia vreo 28k km... ) si l-au programat peste o luna?

PS: Rectific, are 26.000 km. Peste 2-3 ani va fi la vanzare, pe la 100k km, Octavia tzipla, masina de familist, revizii numai la reprezentanta.
Asta pentru cei care stramba din nas ca Subaru are revizii la intervale mai mici.
« Last Edit: March 24, 2017, 11:00:22 AM by Forester »
Forester SG 2.5XT 2006
Ex Forester SG 2.0x 2008

Răspuns: Service SMT
« Reply #273 on: March 27, 2017, 22:46:38 PM »
 In regula, multumesc pentru incurajari.
M-am gandit ca partea de ofertare dureaza mai putin! Au trecut doua saptamani de la constatare, sper sa nu mai treaca mult, inca doua-trei pentru programare, doua trei reparatia si chiar intram in perioada concediilor!
 Nu as vrea sa las masina pe mainile oricui. Pentru o problema minora, nu m-as grabi nici eu. Dar, chiar Daniel m-a sfatuit sa remediez cat mai repede, deoarece se poate agrava, si mari costurile de reparatie. Se pare ca nu functioneaza 4x4, si nu pot utiliza masina in scopul pentru care a fost achizitionata. Mai multe nu am ce zice, maine merg la alt service sa incerc...

Si mie mi-a lasat o impresie buna Daniel. Si mi-ar fi intarit-o daca mi-ar fi spus intr-un mail sau telefonic, ca este o perioada aglomerata, dar ca nu a uitat de mine din secunda in care am iesit pe usa....

Dsign

Răspuns: Service SMT
« Reply #274 on: April 06, 2017, 19:14:20 PM »
Salut Costel

Imi cer iertare, te-am sarit, insa fara intentie.

Maine la prima ora ai oferta pe mail, desi sunt convins ca este prea tarziu. Macar vei avea cu ce sa compari.
Sfaturile raman aceleasi : mergi pe mana unui om care a vazut/reparat alde Subaru la viata lui.


Cat despre undite : desi in echipa am un mecanic pasionat de pescuit (care s-a uitat lung la scule) este departe, dar fooooarte departe de noi ideea de a cotrobai prin lucrurile omului, daramite sa mai si dispara din ele. Niciodata nu am facut receptia lucrurilor din portbagaj (cum faceam pe la Dacia - trusa medicala, stingator, roata rezerva, cutie prezervative, pantofi cu toc roz, etc), mi se pare absurd si copilaresc.


PS: inainte obisnuiam sa raman peste program (ca acum) sa fac ofertele. Cum nu mi-a facut nimeni o statuie inca si nici macar o bataie pe umar, prieteneasca, nu am primit, am renuntat treptat la acte de binefacere. Inteleg ca pe parcurs voi pierde din clienti si nu voi mai avea cu ce sa imi intretin salariul, insa a mea sanatate este mult mai importanta.
Se aplica si la mine ce e peste tot : faci 1000 fapte bune si nu zice nimeni nimic, cum ai derapat un pic, gata, ti-au luat capul.


Cu deosebita stima va salut pe toti!

Răspuns: Service SMT
« Reply #275 on: April 09, 2017, 08:23:35 AM »
Am fost la S.M.T.pentru inlocuirea unei garnituri la capacul de cubutori la un Forester2.0 130kw. Am remarcat profesionalismul atat in detectarea garniturii respective, cat si a montajului. Multumesc si domnului Daniel pentru implicare.

Foreste

  • *
  • 1935
  • Apă, paie și bătaie ...
    • Blogu' lu' Foreste
Re: Service SMT
« Reply #276 on: July 09, 2017, 23:36:50 PM »
Revizia de 90k, totul este ok.
Partea proasta pentru client este (din nou) faptul ca ... au clienti; pe mine m-au programat la vreo doua saptamani.

+1 servicii
+1 rabdarea cu care m-au suportat langa masina, cu tot cu intrebarile pe care le-am avut de pus.
- 1 Sefului cu aere de ... sef. Nici macar nu vorbeste romana. :)
~ (OK-ish) pret manopera, prin grija lui Dani.
+1 Dani Dsign, care in conditiile in care este organizat SMT ul face ca totul sa fie ok!
Forester 2.0 XT MY2017 - Black Betty (bam-ba-lam!)
Forester Diesel MY2011 - Foreste  |  Blogu' lu' Foreste

moguai

  • 2814
Re: Service SMT
« Reply #277 on: July 10, 2017, 11:15:13 AM »
au un sef grec, de nu vb romana? mare noroc avem cu Dani, fara el eu n as fi calcat pe acolo
pentru ca sunetul ajunge /din difuzoare pana-n sange / pentru ca inima ta moare / atunci cand sunetul dispare.

Dsign

Re: Service SMT
« Reply #278 on: November 07, 2017, 09:05:04 AM »
Sa ne lamurim : aceasta unitate service inca mai exista (adica nu s-a desfiintat in perioada critica 2012-2013) datorita respectivului domn (seful grec) si faptului ca noi, membrii echipei, nu am cedat, nu am plecat (desi ni s-a spus ca urmeaaza vremuri grele si e posibil sa ramanem fara joburi la un moment dat)
Lucreaza dupa niste reguli stricte, pe care le impune intr-un mod destul de agreabil, fara sa para ca ne este sef.
Daca ne atrage atentia ca umbla clientii prin atelier, o face pentru ca stie csa putem fi amendati, sau mai rau, putem provoca accidente nedorite.
Vorbeste romana, destul de bine. Ne este mai usor sa comunicam in engleza, intre noi, totusi. Eu unul nu il vad ca pe un sef, ci mai mult ca pe un coleg.

Va anunt ca in perioada asta este foarte aglomerat pe aici, asa ca daca aveti saniile 4x4 de pregatit pentru iarna, sunati/scrieti din timp

office@subarumotors.ro



Re: Service SMT
« Reply #279 on: November 13, 2017, 12:12:12 PM »
Desi sint un frecvent vizitator al SMT-ului , pot sa spun ca niciodata nu m-au lasat de caruta. Personal cred ca mare parte din ce a fost si este SMT-ul , i se datoreaza lui Dani si nu sefului grec , desi poate si el are ceva contributii, dar nu-l cunosc . Dar toate problemele mele (masinilor mele) numai cu Dani le-am rezolvat si la modul asta : Dani vezi ce are si fa-mi o oferta ! Daca pretul era cit de cit bun...le-am rezolvat acolo , cind bugetul era limitat...intrebam si in alte locuri !

PS: Dani , n-am nevoie de nimic...este adevarul  sau parerea mea personala , parere care a fost impartasita si de Wrangler (respectiv , Cosmin ) , cind mi-a schimbat arcurile si telescoapele pe spate !
Forester Diesel 2010