O adunare  cu baieti de baieti ,..................  si cateva  fete   

Cu ocazia  acestui prilej  a venit timpul sa  dau o leaca  (sau mai multe leci)  de merde  lu`  Subaru.  Ninsoare viscolita,  -17 Gr.C.  cu vant=temp. resimtita   -25 .   Ninsoare  grea si apatoasa,  neaua cea nemernica se depune pe parbriz  si pe stergatoare  si nu se mai dezlipeste. Nici nu e de mirare  cu gurita  aia mica de ventilatie de sub parbriz  care acopera   max.  30-40%  din  latime,  Practic doar o fasie pe mijloc se dezgheata, stanga si dreapta  raman opace de mi-am sucit gatul  stand crucis  ca sa pot vedea clar inainte.  Am  incercat toate metodele posibile de degivrare dar rezultatul nu s-a schimbat. Ventilatie la maxim sau moderata, doar in sus la parbriz  sau  sus-jos,  pe reciclare  sau pe normal,   etc.etc.  
Alta surpriza  care  a aparut acum cateva  zile:  Android Auto  nu mai merge. Nu mai pot sa vad harta  pe ecranul de la masina. Telefonul si mesageria merg pe Bluetooth,  dar google maps ul  nu. Am dezinstalat si am reinstalat aplicatia de pe telefon de vreo 15 ori caci mi-am zis ca  obositul meu de telefon o fi de vina  dar  nada, nimic.  Deci am dedus ca e unitatea media a masinii. Vineri am fost la  dealer ca sa vada ce are dar am ajuns prea tarziu, era inchis la service  caci deh,  au program de gravide, inchid  la 17h00.  Dar totusi a venit un Dorel priceput si a zis ca o rezolva el in zvei timpi si drei miscari  dar dupa vreo 30 min. de lupte grele   s-a dat batut si nu a rezolvat nimic. Asa ca urmeaza sa imi fac programare  probabil sapt.  viitoare  ca sa vada doctorii  ce are.
Si sa o si laud putin,  ca poate se autorepara singura   

-  pe jos  gheata, zapada batatorita, zapada afanata,  vant,  viscol,  controlul tractiunii functioneaza impecabil,  Am vazut masini derapand, sau in imposibilitatea de a urca niste pante mai abrupte. Frs ul  a mers peste tot impecabil,  nici macar  nu ma lasa  sa driftez putin.