Ford Kuga 2024 - leul de munte
Subaru club Romania

Ford Kuga 2024 - leul de munte

cristibna

• *
  • 732
  • FUN
Re: Ford Kuga 2024 - leul de munte
« Reply #20 on: March 12, 2025, 17:45:34 PM »
Da, asta era.
Da, nu mi-am dat seama de diferentele dintre ele, nu am stat sa le analizez, mi-a sarit in fata numarul :)
Zi faina :)
2018 Subaru XV 2.0
2016 Honda NC750x DCT
ex 2004 Subaru Forester 2.0X

Forester

• 3188
  • The other right!
Re: Ford Kuga 2024 - leul de munte
« Reply #21 on: January 22, 2026, 12:51:58 PM »
N-am mai scris de ceva timp, nici nu am noutati notabile, in afara de faptul ca doar ce am sarit de 20.000km

Imi place in continuare sa merg cu ea, n-am drumuri suficiente pe cat mi-as dori :)

Intre timp am facut si doua schimburi de ulei si filtre, fiecare undeva intre 9 si 10.000km, apoi in august ar fi prima revizie "mare", de 2 ani. Nu stiu ce presupune, voi vedea.

Intre timp m-am bucurat ca am "nimerit" o varianta de masina mai atipica, mai exact faptul ca e motor aspirat si ca are injectie indirecta. Adica n-am GPF. Yeeey... si nici n-am vazut pana acum sa am probleme cu dilutia de ulei - desi evident, uleiul miroase a benzina dar nu creste nivelul, cel mult am vazut o vaga scadere la un moment dat.
A, si ca a venit vorba, da, la schimbul 2 de ulei am vazut o scadere a antigelului in vas, mai spre minim - au completat la service. Mi-au zis sa nu ma ingrijorez - nu o fac.

I-am binecuvantat pe guvernanti pentru aberatia cu impozitul - m-am reintors aproape de impozitul pe care il aveam la XT, ce plm. Merita nenorocitii cu motoare uriase de 2.5 cu 150 de cai hibride sa plateasca de 3 ori comparativ cu cel mai non-euro dizal de 2 litri.

Poza de inveselire topic.

Ford Kuga FHEV AWD ST-Line X 2024
Ex Forester SG 2.5XT 2006
Ex Forester SG 2.0x 2008