Salut !
Lasand la o parte orice alte considerente, dintre cele doua clar as merge pe 2.0. Este ma patrivit cu aceasta masina iar dpdv al consumului sunt tot pe acolo - ba chiar, la viteze de autostrada, cel de 2.0 s-ar putea sa consume mai puitin.
Totusi, eu nu am condus XV-ul de 1.6, iar colegii care le-au condus / detin masini cu motorizarea asta, sunt multumiti.
Pe de alta parte, ai mult mai multe sanse sa gasesti un 1.6 la pret bun si in stare buna deoarece XV-ul cu aceasta motorizare s-a vandut semnificativ mai bine decat cel de 2.0 (cel putin in Germania).
Dpdv al fiabilitatii, cel de 2.0 benzina de pe generatia aia (si urmatoarea) chiar a fost fara probleme - sub rezerva unei intretineri corecte.
Nici de cel de 1.6 eu unul nu am auzit sa fi avut probleme cunoscute.
XV-ul, overall, din cate am vorbit cu cei de prin reprezentanta Subaru, a fost modelul cu cele mai putine probleme.
Singurul aspect la care trebuie sa fii atent avand in vedere vechimea masinii pe care vrei sa o cumperi (12 ani) este la modul in care a fost facuta intretinrea cutiei de viteze - recte sa fie fost schimbat uleiul din cutie si diferentiale cel putin o data (recomandat este un schimb de ulei in cutie la 60k km, dar macar la 90-100k km sa fi fost schimbat).
Daca nu a fost schimbat niciodata si masina are peste 150k km, sunt sanse mari de probleme (foarte) costisitoare !