Forester e-BOXER MY26 all Black
Subaru club Romania

Alin

« on: Today at 20:08:23 »
După 109946 km și 6 ani am vandut XV-ul. Am făcut câteva drive-teste cu Outback și Forester, iar după o scurtă perioadă de gândire, câștigătoare a ieșit trapa de pe Forester (conform fiicei mele). Prin urmare, în familie și-a făcut loc un Forester 2026, echipare Premium, Crystal Black Silica cu interior negru — fabricat pe 4 martie 2026 
Dupa cateva sute de kilometri, dpmdv e clar superior XV-ul la confort, izolare fonica, materiale folosite la interior, mult mai incapator. Hybrid-ul intra mult mai des, si pe distante mai lungi. Conform manualului, in primii 1000 km trebuie evitat a se atinge turatii mai mari de 4000 rpm si a se merge cu viteza constanta mult timp. Daca la partea cu acceleratia ma pot conforma, partea cu viteza constanta mi se pare cam ciudata, o sa vad( de cele mai multe ori pun pilotul automat si merg asa) - Do not drive at one constant engine or vehicle speed for a long time, either fast or slow.
Neajunsuri:
1 anvelope all season bridgestone turanza el450 fara simbol 3PMS. Cel mai probabil o sa trebuiasca sa cumpar anvelope dedicate pentru iarna
2 lipsa crick
3 material volan(sau poate sunteu obisnuit cu cel de XV)
4 lipsa opțiune update software Multimedia unit.
Cateva poze si mai revin cu pareri in curand: