Subaru club Romania

Comunitate => Întâlnirile membrilor => Întălniri și evenimente naționale => Topic started by: MihaiFlorescu on October 05, 2012, 15:51:19 PM

Title: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on October 05, 2012, 15:51:19 PM
Timpul trece repede, suntem mai multi, deci si parerile vor fi mai multe de data aceasta. Poate ca e prea devreme, dar mai bine asa decat sa fie prea tarziu. Asa ca, haideti sa incepem planurile pentru aniversarea a 3 ani de la deschiderea forumului.

Cum v-am obisnuit, propun si cateva locatii pe care eu si Dan le-am discutat, dar asteptam pana la sfarsitul lunii propuneri si de la voi, urmand ca in noiembrie sa cautam cazare si sa avem un numar estimat de participanti.

Intalnirea va avea loc probabil in weekend-ul 26-27 Ianuarie.



Iata si doua propuneri din partea noastra:

Drobeta-Turnu Severin. 3 zile. ~920km (http://www.turistik.ro/romania/drobeta-turnu-severin/obiective-turistice-drobeta-turnu-severin)
Ziua 1 (~340km din Bucuresti): Plecare catre destinatie si o posibila vizia la cetatea din Turnu Severin, pestera Topolnita, barajul de la Portile de Fier II.
Ziua 2 (~240km): Turnu Severin – Baile Herculane – Parcul national Valea Cernei – Defileul Jiului -Tg. Jiu – Drobeta-Turnu Severin.
Ziua 3 (~340km pana la Bucuresti): Plecare acasa cu posibile vizite la obiectivele nevazute din ziua 1.

Alba Iulia. 3 zile. ~800km (http://www.turistik.ro/romania/alba-iulia/obiective-turistice-alba-iulia)
Ziua 1 (~350 km din Bucuresti): Plecare catre destinatie si  o posibila vizita la una din multele obiective turistice din zona.
Ziua 2 (~100km): Vizitarea orasului incarcat de istorie si a tuturor obiectivelor turistice, timp liber, program de voie, relaxare etc.
Ziua 3 (~350km pana la Bucuresti): Revenire acasa.

Daca apasati pe cele doua locatii veti ajunge pe o pagina unde se prezinta si obiectivele turistice din zona. De la Severin se poate ajunge rapid si la Baile Herculane, Parcul National Valea Cernei, Valea Jiului etc. Am ales locatii cat am putut de centrale si in limita a 2 rezervoare de combustibil pentru motoarele mai insetate (estimat un consum mediu de 10% cat am avut anul trecut eu si 2xGhe). Dieselarii s-ar putea sa faca drumul cu mai putin de 2 plinuri.




Daca la intalnirea precedenta am fost 17 masini si 36 persoane, anul acesta asteptam ceva mai multi si estimam ca vom fi in jur de 45 persoane. Asta inseamna ca vom fi ceva mai stricti cu programul si cine nu este cu grupul principal ne prinde din urma. Valabil si pentru benzinarii unde anul trecut s-a pierdut mult timp pentru ca unii prefera OMV, altii MOL, altii Petrom sau Rompetrol si am stat sa ne oprim pentru fiecare.

Regula cu pregatirea masinii de iarna ramane valabila. Nu ai cauciucuri potrivite, conform legislatiei rutiere in vigoare, atunci am prefera sa te urci la altcineva in masina decat sa aparem toti la TV cu un accident in lant.

Sfatul nostru este sa puneti bani la ciorap de acum, sa nu aveti surprize ca a fost revelionul scump si sa ramaneti acasa, pentru ca o sa va para rau. O alta recomandare este sa va luati statii mobile (walkie talkie) pentru ca sunt extrem de utile, aproape necesare. Cativa dintre noi avem niste modele mai puternice de la Midland si ne auzeam intre noi desi eram in sate diferite. Interdictie are Serban (celalalt) pentru ca tine frecventa ocupata spunand banc dupa banc, ridicand astfel riscul de accident prin ras isteric la volan. ;D

Hai ca v-am dat de gandire pentru weekend :D



Actualizare 12.Dec.2012

Revenim cu detalii despre cazare. Am avut ajutor din partea lui Razvan care a negociat ca pentru el si a reusit sa obtina o oferta buna. Raportul calitate pret este imbatabil in zona.


Locatie: Hotel Fantanita Haiducului – Sibiu, www.fantanitahaiducului.ro
Perioada: 25-27 Ianuarie 2013
Cazare: 2 nopti in camera dubla, cu mic dejun si taxe incluse
Mese: cina (meniu buffet) in 25 ian , si cina barbeque (meniu buffet) cu foc de tabara in 26 ian.

Mesele vor fi servite in restaurantul hotelului, unde vom avea o sectiune rezervata doar pentru noi (Subarufanclub).

Pret pachet pentru 2 persoane: 144 euro (tva inclus). Pachetul include cazarea si mesele mentionate mai sus.
Pentru copiii pana in 7 ani nu se plateste nimic, in timp ce pentru copiii cu varsta de peste 7 ani se platesc 8 euro/copil/noapte si se primeste camera cu pat suplimentar.
 
Pentru a considera inscrierile valabile trebuie achitat 50% avans pana in data de 26 decembrie, restul de 50%  vor fi platiti pana la data limita de 15 ianuarie. Pentru detalii privind contul in care se va face transferul, va rog sa dati un mail sau mesaj personal catre mine sau Dan.

Distanta pana acolo, cu plecare din Bucuresti este de aproximativ 260km, astfel incat costurile cu transportul vor fi mai mici comparand cu anul trecut.

Ce parere aveti?

Asteptam recomandari, sugestii, preferinte etc. pentru program/activitati. Avem si noi ceva idei, dar e bine sa vina propuneri din toate partile.

Daca exista variante de cazare mai bune decat cea de mai sus, trimiteti un email sau pm. Noi ne-am tot uitat, dar nu am gasit nimic mai bun in zona care sa aiba si locuri de parcare si calitatea serviciilor si numarul de camere necesare. Orice intrebari sunt, va rog sa le adresati.

Seara buna!

(http://s19.postimage.cc/i93r71vxv/3_ani_sponsori.png)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: Stefan on October 05, 2012, 15:55:43 PM
Hello, eu merg pe varianta Drobeta-Turnu Severin. 3 zile. ~920km
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: 2xGhe on October 05, 2012, 16:53:44 PM
Daca ramane data asta cred ca mergem si noi :D indiferent de locatie!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: amidamaru on October 05, 2012, 17:56:16 PM
mai bine un poll :)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: celalalt on October 05, 2012, 18:01:42 PM
Daca tot mergem asa departe hai mai bine la unguri.Mai aproape de Bucuresti nu se poate?Zic si eu.Daca eram Toyota Prius club nu era problema...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: 2xGhe on October 05, 2012, 18:04:17 PM
=)))
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: MihaiFlorescu on October 05, 2012, 18:42:08 PM
Dupa cum vezi, suntem in faza de propuneri. Noi vrem sa iasa ceva frumos si special. Altfel putem sa inchiriem un club in regie si bem ca porcii toata noaptea, mergem cu taxiurile si aia e. Zuper fan Zubaru. ;D

In alta ordine de idei, termenul de "departe" e discutabil. Departe pentru cine? Cu siguranta colegilor de la Cluj sau Timisoara, Arad li se pare departe Bucurestiul :)  Putem face ceva si mai aproape de Bucuresti, nu e problema, dar asteptam propuneri. Am auzit ca in Domnesti e fain tare.. au astia cate 3 Subaru in curte :D

O sa facem si poll cand avem toate propunerile.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: celalalt on October 05, 2012, 18:46:08 PM
Da ma dar nici 900 de km.E scump smocoliciu....
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: MihaiFlorescu on October 05, 2012, 18:51:35 PM
Daca iti zic ca vroiam sa pun Baia Mare la propuneri, ma injuri? :D Stiu ca ne arde la buzunare si ne mai gandim intre timp si la alte locatii. De asta am inceput asa devreme dezbaterile.

Anul trecut a fost frumos si am facut peste 1000 km, dar parca era mai ieftina zmacolina.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: 2xGhe on October 05, 2012, 19:28:26 PM
:)) eu ma amuz teribil! :)) propunem locatiile (printre care si Domnesti)  si lumea voteaza ;) majoritatea decide!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: celalalt on October 05, 2012, 19:37:59 PM
Da
Title: propunere locatie
Post by: vvg on October 05, 2012, 19:45:00 PM
pitesti, str. trivale
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: stefanbv on October 05, 2012, 20:43:11 PM
Jilava city!   :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: rzw75 on October 05, 2012, 21:01:31 PM
asadar, Mihai, putem veni si noi cu propuneri de locatii? sau trebuie sa alegem intre alba iulia si drobeta?

cand ai propus locatiile te-ai gandit unde vei face cazarile? ai gasit suficiente spatii de cazare? au restaurant? loc de bbq? apa calda... ;)?

Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: MihaiFlorescu on October 05, 2012, 21:05:57 PM
Sunt hoteluri mari in ambele orase. Se gasesc si pensiuni mai mici. Nu am stat sa verific prea mult dar asa aparea pe site-ul oficial al fiecarui oras.

Si da, puteti propune locatii, asa cum spune si titlul si am scris si in primul post. La final le punem pe toate la vot si vedem care iese castigatoare.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: 2xGhe on October 05, 2012, 21:09:44 PM
Ma duc eu inainte si le verific  ;D 8)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: rzw75 on October 05, 2012, 21:14:13 PM
eu propun Sibiu sau Cluj
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: 2xRal on October 05, 2012, 21:19:31 PM
As propune Zona Sibiului - Ocnele Sibiului - Sighisoara. Am putea incerca o urcare pana unde se poate pe Transfagarasan si o vizita a cabanei Balea cu telecabina, o vizita/plimbarea Piata Mare/Mica.... sa spunem niste minciuni pe vestitul pod :D, auzeam la un moment dat si de ceva Zoo pe acolo ... nu m-am interesat inca; totodata am putea incerca niste bai pe la Ocnele Sibiului (daca exista undeva si "sub acoperire" pt a fi functionale iarna) si o continuare apoi la Sighisoara si vizita cetatii....
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: rzw75 on October 05, 2012, 23:01:27 PM
o idee f buna, Sibiu - Sighisoara
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: paulwhp on October 06, 2012, 15:40:51 PM
Daca tot mergem asa departe hai mai bine la unguri.Mai aproape de Bucuresti nu se poate?Zic si eu.Daca eram Toyota Prius club nu era problema...

Parca e mai frumos in centrul tarii  ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: tar0M on October 06, 2012, 17:15:28 PM
Paul are dreptate.
Nici nu vreau sa ma gandesc cata benzina trebuie sa bag la 1000 de km. :D :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: Stefan on October 06, 2012, 23:41:09 PM
Herculane ar putea fi o locatie acceptabia. Are si munte pentru cei carora ne plac drumetiile si avem si loc de balaceala, pensuni destule.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: Va`Ru X on October 07, 2012, 14:14:25 PM
Am auzit o idee super interesanta....DRIFING pe lacul inghetat ZETEA.
Nu fac reclama, ca nu-i cunosc, dar am auzit de la unu` altu ca e super zona..

http://www.pensiuneharghita.ro/vila-nagylak-1/cazare-harghita

Din pacate prin februarie cand e geru` mai aprig..eu voi fi proaspat tatic, deci n-o sa pot sa merg...dar suna a naibii de bine...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: malakay on October 07, 2012, 20:57:53 PM
e cam in inima la ungure... dar e tare ideea  ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: stefanbv on October 07, 2012, 21:34:45 PM
E perfect : „In cele trei cladiri (cladire principala + 2 casute) putem caza 8 + (3) persoane.”  ;D ;D ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: ci1iz3n_x on October 08, 2012, 21:29:19 PM
Salutare....revin dupa ceva vreme si imi anunt prezenta....numai bine))))))
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: tar0M on October 08, 2012, 22:42:39 PM
Dai in gatu masii de unguri spurcati.
Cate locuri frumoase avem in tara asta tocmai la ei sa mergem?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: rzw75 on October 08, 2012, 23:14:17 PM
alooo... domnu'... vezi ca harghita e in romania... si mi se rupe mie ca sunt mai multi ungurasi pe acolo... tot in romania suntem! adica acasa!

on topic: ideea cu Herculane nu e rea deloc... eu unul nu am fost niciodata la baile herculane...  ;D


Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: tar0M on October 09, 2012, 00:01:40 AM
Eu stiu ca Harghita este in Ro dar ce incerc sa spun este ca bozgorii nu stiu ca sunt in RO.
Ma refeream ca nu as fi de acord sa stau in gazda la ei.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: sco on October 09, 2012, 09:23:51 AM
Eu stiu ca Harghita este in Ro dar ce incerc sa spun este ca bozgorii nu stiu ca sunt in RO.
Ma refeream ca nu as fi de acord sa stau in gazda la ei.

Hopa, xenofobie... nu place la mine :)

Nu sunt ungur, dar am prieteni unguri chiar in birou. Majoritatea ungurilor sunt chiar OK, doar politicienii fac sa fie altfel....
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: stefanbv on October 09, 2012, 10:26:55 AM
Corect! Dar hai sa nu divagam de la subiect... Taroame, henț!  :o
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: MihaiFlorescu on October 09, 2012, 11:02:12 AM
Cartonas galben pentru tar0M
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: Marcelutza on October 11, 2012, 07:51:17 AM
Cu nespusa durere in suflet , cred ca nu o sa fiu prezent la intilnirea de 3 ani din cauze obiective: Socoteala de-acasa nu s-a potrivit cu aia din tirg !
Asa ca acum sint intr-un fel de ameteala ....
Si era aranjat totul ca la carte...veneam in decembrie...dar asta e !

Mai vedem ce si cum, dupa Martie 2013...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: Marcelutza on October 11, 2012, 07:58:45 AM
MIhai & restul...

Va mai dau o idee daca se poate: Dupa ce alegeti locatia , mai bine il lasati pe Razvan sa se ocupe de detalii, ca mi-am adus aminte ca este meserias !
No ofense !   Trebuie insa sa fie si el de acord, daca va hotariti...

Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: dan.pavel on October 11, 2012, 09:04:05 AM
Cu cea mai mare placere daca are timp.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: rzw75 on October 11, 2012, 09:14:30 AM
MIhai & restul...

Va mai dau o idee daca se poate: Dupa ce alegeti locatia , mai bine il lasati pe Razvan sa se ocupe de detalii, ca mi-am adus aminte ca este meserias !
No ofense !   Trebuie insa sa fie si el de acord, daca va hotariti...



multumesc  ;D

cu siguranta voi ajuta cu mare placere daca ma implica in organizare  ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: stefanbv on October 16, 2012, 10:13:19 AM
Eu propun sa mergem aici : http://www.aerocenter.ro/Oferta/oferta-speciala-maldive-pentru-plecare-in-luna-octombrie.html
O sa fie mai greu sa ajungem cu masinile...  ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: dan.pavel on October 16, 2012, 11:57:34 AM
Oo, pret de Poiana Brasov
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: malakay on October 16, 2012, 14:02:22 PM
u urat acolo e apa prea albastra prea ca la tara...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: Foreste on October 16, 2012, 16:09:55 PM
Io zic sa ne ducem la dracu'!

http://www.dracul.ro/

Srsly, zona e foarte misteaux!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: malakay on October 16, 2012, 22:05:58 PM
acolo au fost cei de la mitsu acu vreo 2 ani ...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: rzw75 on October 17, 2012, 15:58:12 PM
e frumos tare la Dracul Danes, si au suficiente camere, restaurant mare, locuri de parcare, etc...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: amidamaru on October 17, 2012, 16:18:42 PM
MIhai & restul...

Va mai dau o idee daca se poate: Dupa ce alegeti locatia , mai bine il lasati pe Razvan sa se ocupe de detalii, ca mi-am adus aminte ca este meserias !
No ofense !   Trebuie insa sa fie si el de acord, daca va hotariti...



+1
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: Stefan on October 17, 2012, 16:25:00 PM
O data estimativa pt plecare? 18/19/20 sau 25/26/27 ian 2013. Sa stiu sa nu planific alte misiuni in perioada aceea. :)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: cristibna on October 17, 2012, 17:11:16 PM
e frumos tare la Dracul Danes, si au suficiente camere, restaurant mare, locuri de parcare, etc...

+1 , oricand cu placere acolo :)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: MihaiFlorescu on October 17, 2012, 17:29:17 PM

Intalnirea va avea loc probabil in weekend-ul 26-27 Ianuarie.



@Stefan
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: Foreste on October 17, 2012, 19:40:20 PM
Pentru Danes ar trebui sa ne hotaram repede si sa facem rezervari din timp. E destul de aglomerat de regula.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: sabalsis72 on October 17, 2012, 23:36:12 PM
VOTEZ DROBETA TURNU SEVERIN deoarece nu am fost in zona aceea si doream de mult sa merg sa vad clisura dunarii , este superb pe acolo asa am auzit !  :)
Title: Răspuns: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: Stefan on October 18, 2012, 08:37:23 AM

Intalnirea va avea loc probabil in weekend-ul 26-27 Ianuarie.



@Stefan
Merci
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: rzw75 on October 18, 2012, 10:21:50 AM
ok, ma gandesc ca ar trebui sa ne decidem unde facem evenimentul, asa ca eu sumarizez cele 4 propuneri ale mele pentru intalnirea din 25-27 ianuarie 2013:

1. Sibiu -  "Fantanita haiducului"  http://www.fantanitahaiducului.ro/

2. Sibiu - "Hotel Ibis" , http://www.ibishotels.ro/ro/hoteluri-ibis/hotel-ibis-sibiu

3. Domeniul Danes - Sighisoara, http://www.dracul.ro/

4. Hotel Clermont - Covansna, http://www.clermonthotel.ro/

Mihai, faci un poll pentru a decide locatia sau cum te-ai gandit sa hotaram unde mergem?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: MihaiFlorescu on October 18, 2012, 10:32:54 AM
Cum spuneam si in primul post, pana la sfarsitul lunii asteptam propuneri de zone/orase. Apoi facem lista cu toate si le supunem la vot pentru 2-3 saptamani. Dupa ce avem zona/orasul stabilit facem ca anul trecut, adica intrebam in stanga si in dreapta cine are relatii, cine stie o cazare buna in zona, cine ne poate baga la diverse obiective, oricine vrea sa se implice sa ne sune.

Anul trecut 2xFamily (Claudiu si Raluca) ne-au ajutat destul de mult si cu intrarea libera la zimbrarie, si cu tortul si sa gasim cazare si de unde sa luam mancare pentru gratar etc. Multumim! ;D

EDIT: Conform planului, la sfarsitul lunii Noiembrie, inceput de Decembrie ar trebui sa avem locatia stabilita (inclusiv cazarea). Eu din experienta stiu ca nu e chiar asa graba la cazare intrucat anii trecuti majoritatea centrelor de cazare au spus sa sunam dupa revelion. Evident sunt si exceptii... si relatii ;D
Title: Răspuns: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: rzw75 on October 18, 2012, 10:48:47 AM
Eu din experienta stiu ca nu e chiar asa graba la cazare intrucat anii trecuti majoritatea centrelor de cazare au spus sa sunam dupa revelion. Evident sunt si exceptii.

ok...;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: celalalt on October 18, 2012, 11:57:31 AM
Orice dar sa nu fie cu vampiri.Nu vreau sa ma suga... ;D.Poate ceva cu vampirite?  :-[
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: sco on October 18, 2012, 12:48:05 PM
http://www.conaculsecuiesc.ro/

Proprietarii sunt unguri... sa stiti dinainte :)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: stefanbv on October 18, 2012, 13:01:34 PM
http://www.conaculsecuiesc.ro/

Proprietarii sunt unguri... sa stiti dinainte :)
Nu mancam unguri!  :D Oricum ne intereseaza sa avem gazde primitoare... din experientele anterioare am avut unele gazde romani si nu ne-am mai duce pe acolo!  ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: stefanbv on October 18, 2012, 13:07:12 PM
Defapt asta este adresa : http://www.szekelykokuria.ro/
Din ce m-am uitat eu este cam mica...
Oricum mai intai trebuie sa stabilim locatia, apoi nr. de participanti si la sfarsit vila sau hotelul!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: sabalsis72 on October 22, 2012, 21:11:32 PM
 :D  ba baieti voi vreti sa mi vizitati meleagurile mele de bastina ?? Hotel Clermont Covasna ??  dak vreti info si relatii va dau eu k sunt de acolo !! dar eu prefer zona Rametului Valea Aiudului este SPLENDIDA !!!! la Conacul Secuiesc Locatia e Magnifik !!!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: gorady on October 23, 2012, 08:29:54 AM
zona secuiasca ar fi interesanta !
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: amidamaru on October 24, 2012, 16:44:19 PM
zona secuiasca ar fi interesanta !

+1

Sa mai vedem si altceva. Personal nu am nici tb cu ungurii. Ii cunosc si pe cei okay si pe cei care nu vor sa guste din dulceata limbii romane. Pe cei din urma ii evit si ii poftesc sa faca pasi.

Am auzit / am vazut / se cunoaste ca unguroaicele sunt insa femei strasnice....in bucatarie :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: MihaiFlorescu on October 24, 2012, 17:06:01 PM
Fiti si voi mai exacti, va rog! In cateva zile punem lista cu propuneri si nu putem sa scriem zona secuiasca :D Ziceti un oras, un judet ceva....
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: stefanbv on October 24, 2012, 18:10:13 PM
In judetul... Bulgaria!  ;D ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: tar0M on October 24, 2012, 20:14:13 PM
Decat in Bulgaria mai bine la bozgori.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: sabalsis72 on October 24, 2012, 22:48:48 PM
 8)uite o idee - haideti cu corturile ?!?!?!   ce ziceti DACILOR REZISTAM  ;D...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: celalalt on October 24, 2012, 22:54:09 PM
Du-te maaahh....in miezu iernii cu cortu....pas
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: Mihai.impreza on October 24, 2012, 23:07:33 PM
La ce zapezi cred ca o sa fie in ianuarie mai bine stam in Iglu nu in cort :)) ........
(http://s8.postimage.org/ostnz3uyp/iglu_bar_13_march_2010.jpg) (http://postimage.org/image/ostnz3uyp/)
hmmm nu ar fi o idee rea !!!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: Stefan on October 25, 2012, 08:31:57 AM
Herculane, Maramures, Bucovina, Felix
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: Stefan on October 25, 2012, 08:32:58 AM
Eu nu stiu nici o zona care sa se numeasca secuime, suntem in Romania deci sunt toate zone ROMANESTI. Spor
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: mihaiPV on October 25, 2012, 13:33:49 PM
Daca va ganditi in zona Maramuresului va pot ajuta cu detalii, organizare, trasee de iarna... palinca ca la mama ei acasa ;) la 50-52 de grade din surse sigure
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: stefanbv on October 25, 2012, 20:29:33 PM
Maramuresul este superb, dar iarna sa mergi 600 km pe drumurile asta... e riscant!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: MihaiFlorescu on October 25, 2012, 21:53:28 PM
Chiar am vrut sa pun MM la propuneri si am facut apoi un calcul.. cate ore de lumina sunt si cat dureaza drumul si mi-a dat cu virgula. Sincer nu as vrea sa ajungem noaptea dupa o zi de condus, daca mai prindem si zapada sau un drum inchis/ blocat de tirurile nepregatite...

Dar daca vrea lumea il punem.. insa ma gandesc ca ar fi mai buna destinatia pentru vara.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: 2xGhe on October 25, 2012, 23:47:44 PM
Cu cat mai palpitant cu atat mai bineeeeeeee :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: mihaiPV on October 26, 2012, 08:21:00 AM
deci da, e mai greu sa faci cateva sute de km, peste 500. Poate ne gandim la o locatie undeva prin mijlocul tarii-gen Mures, Harghita... . Eu as propune ceva si cu ape termale sau un hotel cu jacuzzi, saune etc. Ca de la atata frig si zapada, o apa calda merge extraordinar. Este un spa destul de fain in TgMures- AquaRockspa AQUA ROCK SPA Targu Mures - Locul tau de relaxare
www.aquarockspa.ro/ . Eu am stat la un hotel din apropiere si m-am intalnit cu prietenii acolo si a iesit super. Sau ar mai fi hotelul Danubius din Sovata, si pe acela pot sa-l recomand, simtindu-ma misto cu nevasta acolo anul trecut prin iarna.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: Foreste on October 26, 2012, 08:22:29 AM
deci da! nu?
Io tot la dracu' (http://www.dracul.ro/) as fi interesat sa merg! :)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: mihaiPV on October 26, 2012, 10:52:29 AM
Da, cel putin din partea mea, daca nu sunt de serviciu in acel weekend si facem in ardeal intalnirea, vin.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: sco on October 26, 2012, 11:51:26 AM
deci da! nu?
Io tot la dracu' (http://www.dracul.ro/) as fi interesat sa merg! :)

Doar 21 de locuri, ajung?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: Stefan on October 26, 2012, 13:23:55 PM
Ceva mai aproape atunci Rucar, Dambovicioara. Herculane pentru balaceala si apa calda ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: stefanbv on October 26, 2012, 14:32:11 PM

Io tot la dracu' (http://www.dracul.ro/) as fi interesat sa merg! :)
Si noi... cu ce te putem ajuta?  ::) ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: cristibna on October 26, 2012, 22:11:11 PM
deci da! nu?
Io tot la dracu' (http://www.dracul.ro/) as fi interesat sa merg! :)

Doar 21 de locuri, ajung?

Vezi ca aia au centru ecvestru , pensiune si han . 22+28+ce-o mai fi prin han ;) . Zic eu suficiente pentru noi , daca ar fi sa mergem acolo .
In zona ungurimii de la noi am avut ceva evenimente mai neplacute , dar nu zic ca asa e peste tot . As incerca Sovata ( unde face Nicu armata :D ) sau Danes :)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: Foreste on October 27, 2012, 16:47:11 PM
Si noi... cu ce te putem ajuta?  ::) ;D
N'as spera la vreun ajutor. De insotit, poate!...

Va iau? :)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: MihaiFlorescu on October 30, 2012, 22:21:44 PM
Vad ca nu mai vin propuneri si oricum avem mai multe decat ma asteptam. Speram la 5, dar am ajuns la 9. Hai sa votam!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: vvg on October 31, 2012, 17:02:42 PM
Va rog sa votati numai daca sunteti siguri ca veti merge.
Nu mi se pare normal sa ne trimita la Maramu cineva caruia nici nu-i trece prin cap sa plece de acasa.
mii de multumiri!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: stefanbv on October 31, 2012, 17:03:56 PM
Cine nu merge... nu primeste DeVin!!  ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: Foreste on October 31, 2012, 17:04:03 PM
Va rog sa votati numai daca sunteti siguri ca veti merge.
Nu mi se pare normal sa ne trimita la Maramu cineva caruia nici nu-i trece prin cap sa plece de acasa.
mii de multumiri!
Bravo Vali! Subscriu!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: MihaiFlorescu on October 31, 2012, 17:06:48 PM
Lupta stransa :)

Da Vali, ai dreptate. Indiferent de zona, ar fi bine sa voteze cei care vor si stiu ca in proportie de 90% merg.

PS: Cred ca am locuri libere in masina, deci strigati daca nu aveti masina disponibila. La mine sau altcineva sigur se gasesc locuri si iesim mai bine la costuri de drum.

PS2: Sau poate mergem cu Dan, daca il conving sa puna mana pe un Forester turbo din 2004 la 4000 euro :D Work with me ppl!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: vvg on October 31, 2012, 17:52:51 PM
Cine nu merge... nu primeste DeVin!!  ;D
Se lucreaza la promotia 2012!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: Hileaga#28 on October 31, 2012, 19:16:14 PM
la Alba Iulia , Herculane sau sibiu eu 90% vin (2 pers) dar nu peste noapte:(.......
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: mihaiPV on October 31, 2012, 20:38:34 PM
In cazul in care veniti in zona mea, va dau un link la o pensiune unde gasiti cel mai bun pastrav si o piscina interioara curata.Eventual aveti si preturi de cazare, dar astea le rezolv eu in caz ca iese la vot maramuresl. http://www.complexcaprioara.ro/?page_id=474
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: ci1iz3n_x on November 01, 2012, 09:08:04 AM
eu o sa mai vin cu inca o familie.....echipati cu un discovery dar nu cred sa fie vreo problema:)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: rzw75 on November 01, 2012, 09:14:18 AM
Maramures e o zona absolut superba, unde am petrecut zile (si nopti) de pomina  ;D ...dar acum fara suparare... pentru 2 zile nu cred ca va bate multa lume atata drum...daca stateam macar 3-4 zile era de luat in calcul, dar doar pentru un weekend... esti o zi intreaga pe drum la dus si inca o zi la intors...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: cristibna on November 01, 2012, 09:55:16 AM
Daca iese MM , nu contati pe mine , este prea mult de mers doar pt un week-end .
Eu nu votez pentru a nu strica ce este acum , dar in functie de locatie ( MM sau alta zona ) va voi spune si decizia mea . Vreau sa merg , dar sunt de aceeasi parere cu Razvan .
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: gorady on November 01, 2012, 09:55:35 AM
Maramures e o zona absolut superba, unde am petrecut zile (si nopti) de pomina  ;D ...dar acum fara suparare... pentru 2 zile nu cred ca va bate multa lume atata drum...daca stateam macar 3-4 zile era de luat in calcul, dar doar pentru un weekend... esti o zi intreaga pe drum la dus si inca o zi la intors...

CORECT !
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: stefanbv on November 01, 2012, 10:26:41 AM
Corect! Mihai poate vedea cine si cum a vota si poate sa-si dea seama pe cine se poate baza...  ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: MihaiFlorescu on November 01, 2012, 10:31:46 AM
Cam greu cu vazutul din partea mea dar cred ca reuseste Dan :D

Eu oricum merg unde vrea majoritatea asa ca nu voi incuraja o zona sau alta. Ah, si ca sa fie clar, e vorba de 3 zile (2 nopti), asa cum a fost mereu... ca sa stiti cum va faceti planurile. Oriunde ar fi, cel mai bine este sa avem o zi plina in zona, dar daca cineva nu poate veni de vineri sau vrea sa stea doar o noapte, se poate si asa.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: dan.pavel on November 01, 2012, 14:04:47 PM
Chiar deloc.... Nu ca ne-am face probleme cu forestierele dar inca o masina cu garda mare la sol e binevenita. In plus, avem sansa sa apara toate subi in pozele de pe drum daca se ocupa un "outsider"
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: Stefan on November 02, 2012, 09:27:50 AM
Domnii admini deschideti posibilitatea revenirii asupra votului, poate vor mai fi schimbari de opinie. :) EU merg sigur oriunde se decide, mi-am aranjat treburile astfel incat pe 25 si 28 ianuarie sa fiu liber.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: MihaiFlorescu on November 05, 2012, 12:41:40 PM
Cei care voteaza ar trebui sa fie hotarati din prima fara sa schimbe votul de nenumarate ori. De asemenea, cei care voteaza o locatie sunt rugati sa o faca doar daca stiu sigur ca merg in acea locatie in cazul in care iese castigatoare.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: celalalt on November 05, 2012, 13:19:03 PM
Eu nu stiu ce sa zic.Domnesti city vad ca nu e in poll.Ma mai gandesc.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: sabalsis72 on November 05, 2012, 15:51:52 PM
 :D  bai subaristilor da hotarati-va odata k vine Nibiru oricum pe 21 dec 2012  ;D ;D  si hai sa vdm unde vom intampina sfarsitu lumii cum se cuvine  8) 8   cu sprit in pahare si miel la protap nu?  k io vin oriunde se voteaza si cu gasca mare  4-5 insi !!!!  :D :D :D  !!!  traiasca XV-u si BRZ-u !!!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: Va`Ru X on November 05, 2012, 16:21:09 PM
Intalnirea nr 1 am ratat-o la mustata. Mi-am luat masina la 1 saptamana dupa.
Intalnirea nr 2... cutie busita...
Intalnirea nr 3... e fix de ziua mea + ca o sa fiu tatic de 1 saptamana atunci...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: celalalt on November 05, 2012, 16:36:44 PM
Sa va traiasca si sa fie sanatos si norocos.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: Va`Ru X on November 05, 2012, 18:28:20 PM
Multumesc!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: sabalsis72 on November 14, 2012, 23:03:10 PM
 :)...eu am vrut de prima data Drobeta-Turnu Severin ! deci votez Baile Herculane !! da hotarati-va odata fetelor k dupaia trebuie sa va fac un make-up cu produsele revolutionare de la LR !!!  ;D  .....si sa stim cam cat e cazarea , ce si cum , ok ??
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: gorady on November 16, 2012, 11:50:39 AM
cred ca ne vedem la SIBIU.
Mie sincer mi a placut la marginimea SIBIULUI(unde am fost data trecuta cand am coborat de pe TA),dar ramane sa vedem concret cati vin si sa vedem ce gasim !
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - propuneri locatie
Post by: MihaiFlorescu on November 20, 2012, 15:00:36 PM
Cine are relatii in Sibiu si cine stie ca poate sa ne ajute, are timp sa se implice in organizare, cazare, planificare etc. sa dea un mp catre mine sau Dan sau mail pe contact@subarufanclub.ro

Orice alte idei pentru program sau relatii pentru posibilie sponsorizari sunt bine venite.

Multumim!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on November 20, 2012, 16:01:40 PM
Pe la Marginimea Sibiului sau Păltiniș...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on November 22, 2012, 10:14:08 AM
ai pm
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: sabalsis72 on November 29, 2012, 16:50:26 PM
am relatii in Sibiu la Dumbrava pensiune
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on December 07, 2012, 10:28:03 AM
Ce propuneri de cazare ati gasit?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on December 07, 2012, 11:03:27 AM
Revenim cu detalii la inceputul saptamanii.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Hileaga#28 on December 07, 2012, 18:43:27 PM
pe mine va puteti baza///2 persoane sau 4...cand aflati locatia exacta va zic! o seara frumoasa sa aveti!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on December 08, 2012, 11:30:31 AM
eu nu am votat:((( si vroiam Sibiu :D stiu un loc unde se mananca bine COVRIDOG!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: gorady on December 08, 2012, 20:32:01 PM
eu nu am votat:((( si vroiam Sibiu :D stiu un loc unde se mananca bine COVRIDOG!
:D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on December 12, 2012, 17:51:45 PM
Revenim cu detalii despre cazare. Am avut ajutor din partea lui Razvan care a negociat ca pentru el si a reusit sa obtina o oferta buna. Raportul calitate pret este imbatabil in zona.


Locatie: Hotel Fantanita Haiducului – Sibiu, www.fantanitahaiducului.ro
Perioada: 25-27 Ianuarie 2013
Cazare: 2 nopti in camera dubla, cu mic dejun si taxe incluse
Mese: cina (meniu buffet) in 25 ian , si cina barbeque (meniu buffet) cu foc de tabara in 26 ian.

Mesele vor fi servite in restaurantul hotelului, unde vom avea o sectiune rezervata doar pentru noi (Subarufanclub).

Pret pachet pentru 2 persoane: 144 euro (tva inclus). Pachetul include cazarea si mesele mentionate mai sus.
 
Pentru a considera inscrierile valabile trebuie achitat 50% avans pana in data de 26 decembrie, restul de 50%  vor fi platiti pana la data limita de 15 ianuarie. Pentru detalii privind contul in care se va face transferul, va rog sa dati un mail sau mesaj personal catre mine sau Dan.

Distanta pana acolo, cu plecare din Bucuresti este de aproximativ 260km, astfel incat costurile cu transportul vor fi mai mici comparand cu anul trecut.

Ce parere aveti?

Asteptam recomandari, sugestii, preferinte etc. pentru program/activitati. Avem si noi ceva idei, dar e bine sa vina propuneri din toate partile.

Daca exista variante de cazare mai bune decat cea de mai sus, trimiteti un email sau pm. Noi ne-am tot uitat, dar nu am gasit nimic mai bun in zona care sa aiba si locuri de parcare si calitatea serviciilor si numarul de camere necesare. Orice intrebari sunt, va rog sa le adresati.

Seara buna!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on December 13, 2012, 00:37:21 AM
Putin cam piperat :-s o sa fie prapad la mine dupa revelion cu $$$...sper sa ma pot redresa :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on December 13, 2012, 01:36:33 AM
Pai da...Razvan a negociat ca pentru el.Dar el e bogat....
Glumesc...cred...suna in regula.Deci minim de cheltuiala...10-12 meleoane...Acum ca impart la 2 e ceva.6/zi....ouch
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: malakay on December 13, 2012, 02:01:52 AM
ce vb eu cu brasov acu cateva zile 10-15 mil.. el nu domne ...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on December 13, 2012, 02:11:57 AM
betmen   betmen....
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on December 13, 2012, 02:24:29 AM
PS-m-am uitat la doua poze si m-a luat ameteala...la propriu.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: KET on December 13, 2012, 09:07:06 AM
Pentru copii se plateste ceva in plus?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on December 13, 2012, 09:33:06 AM
ce vb eu cu brasov acu cateva zile 10-15 mil.. el nu domne ...
Anul trecut a fost cam 180 lei camera/2 nopti...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on December 13, 2012, 10:04:46 AM
Pentru copiii pana in 7 ani nu se plateste nimic, in timp ce pentru copiii cu varsta de peste 7 ani se platesc 8 euro/copil si se primeste camera cu pat suplimentar.

Referitor la costuri, ma asteptam sa comparati cu anul trecut, unde a fost frumos, aparent mult mai ieftin, dar costurile de cazare (180 lei) au inclus decat camera si atat. Apoi a platit fiecare ce a mancat/baut dimineata, seara si am pus toti alti bani pentru gratarul de sambata, am mai platit garnituri si salate de la restaurant pe langa ce am pregatit noi, si eventual un mic tips pentru ospatari. In total s-au mai adaugat cel putin 200 lei de cuplu, ceea ce ne duce pe la un 380.

De data aceasta avem inclus in pret si mic dejun sambata si duminica dimineata, cina vineri si sambata cu mancare variata si apa plata/carbogazoasa inclusa in meniu + foc de tabara sambata.

Daca tot comparam cu anul trecut, eu am consumat 3 plinuri de benzina, in timp ce acum ma astept sa consum numai 2, hai 2 si 1/2 maxim, economisind cam 150 lei.

In final o sa iesim la acelasi pret ca anul trecut daca luam in calcul cazare+masa+transport, doar ca ne asiguram de acum mesele principale, ca sa nu mai stam acolo sa aranjam sa ne balbaim ca ce facem, sa aglomeram bucataria, sa ne incurcam la bani, sa stam sa strangem iar de la fiecare, sa facem liste si asa mai departe. Cu alte cuvinte, cu banii dati acum ne cam asiguram 80% din cheltuielile cu masa/cazare. Mai ramane pranzul de vineri, unde fiind pe drum probabil vom servi ceva rapid la un popas si cel de sambata unde da, mai mult ca sigur vom merge la un restaurant si aici depinde de rezervorul fiecaruia cat cheltuieste ;).

Asadar, oferind un pachet mai bogat la aceeasi bani si tinand cont de inflatie, eu zic ca ne-am descurcat prea bine, prea ca la subarufanclub :D :D :D

Va stau la dispozitie pentru alte intrebari.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Stefan on December 13, 2012, 10:41:48 AM
OK for me. Achit integral la finalul saptamanii viitoare (22 dec) dupa ce iau si eu salariul.  Spor
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on December 13, 2012, 12:29:11 PM
Lume, pana la transfer de avans si rezervari oficiale, puteti sa spuneti care sunteti interesati? Ar fi bine sa stim aproximativ la ce numar de oameni/camere sa ne asteptam. O sa lucram si la un mail catre toti utilizatorii si probabil ca atunci o sa intre mai multa lumea, dar pana atunci, cei care ati vazut deja despre ce e vorba, va rog...

Pana acum:
-Mihai
-Dan
-Ket
-RZW75
-Stefan
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: KET on December 13, 2012, 12:31:27 PM
Pentru mine este ok.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: dan.pavel on December 13, 2012, 12:43:43 PM
Hai sa facem asa, pe camere:

-Mihai & Dan
-Ket
-RZW75
-Stefan
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Foreste on December 13, 2012, 12:53:08 PM
+1
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: clauedit on December 13, 2012, 12:56:14 PM
Vreau sa vin si eu !
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: alitza on December 13, 2012, 13:03:57 PM
si eu vreau o camera

-Mihai & Dan
-Ket
-RZW75
-Stefan

- Alitza
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on December 13, 2012, 13:18:00 PM
Eu o sa fiu plecat in prima parte din ianuarie, dar sper sa ajung la intalnire! Nu pot sa fac rezervare de acum...  :(
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on December 13, 2012, 13:20:13 PM
Hai sa facem asa, pe camere:

-Mihai & Dan
-Ket
-RZW75
-Stefan
-Foreste
-Clauedit
-Alitza
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: dan.pavel on December 13, 2012, 17:32:01 PM
Eu o sa fiu plecat in prima parte din ianuarie, dar sper sa ajung la intalnire! Nu pot sa fac rezervare de acum...  :(

Te primim si cu cortul ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on December 13, 2012, 17:45:18 PM
Eu o sa fiu plecat in prima parte din ianuarie, dar sper sa ajung la intalnire! Nu pot sa fac rezervare de acum...  :(

lasa mah... tu hai la Sibiu! si daca nu mai sunt camere te iau la mine in camera... ca povestesti frumos...  ;D mai stii faza aia din operatiunea mostru' cand povestea marin moraru (cornelush) povestea cu bicicleta galbena... :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on December 13, 2012, 17:53:45 PM
Sper sa ajung! Dar nu pot sa fac acum rezervare... Poate vin direct de la Londra la Sibiu!  ;)
Vad eu cine are liber un loc daca nu mai sunt camere!  ::)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: vvg on December 13, 2012, 20:10:15 PM
Hai sa facem asa, pe camere:

-Mihai & Dan
-Ket
-RZW75
-Stefan
vreau eu cu Mihai...sau Dan?!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on December 13, 2012, 20:26:35 PM


-Mihai & Dan
-Ket
-RZW75
-Stefan
-Foreste
-Clauedit
-Alitza
-vvg
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: dan.pavel on December 13, 2012, 22:03:01 PM
depinde daca vrei skinny sau fluffy :P
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on December 13, 2012, 22:07:08 PM
OK for me. Achit integral la finalul saptamanii viitoare (22 dec) dupa ce iau si eu salariul.  Spor
Dar ce salariu ai mah?  ;D
depinde daca vrei skinny sau fluffy :P
Esti cam pervers....


-Mihai & Dan
-Ket
-RZW75
-Stefan
-Foreste
-Clauedit
-Alitza
-vvg
-celalalt
Hop si eu...noi....Other family...
Title: Răspuns: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on December 13, 2012, 23:32:44 PM

-Mihai & Dan
-Ket
-RZW75
-Stefan
-Foreste
-Clauedit
-Alitza
-vvg
-celalalt
Hop si eu...noi....Other family...
[/quote]

Serbane, tu chiar nu aveai cum sa lipsesti...esti sufletu' petrecerii  ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on December 13, 2012, 23:39:57 PM
Nu-i mai spune... ca o sa-ti ceara bani ca sa participe!  :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on December 14, 2012, 00:20:46 AM
Cate 500 mancatzash...ca la lautari
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on December 14, 2012, 00:24:16 AM
Cate 500 mancatzash...ca la lautari

de la fiecare...  :D :D :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on December 14, 2012, 10:26:16 AM
Vezi Razvan ce ai facut...  ::)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on December 14, 2012, 15:27:13 PM
 ;D ;D ;D ;D... mda... omu' cere pe buna dreptate...  ;D ;D ;D ;D ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on December 14, 2012, 15:58:26 PM
Hai ca mi iau si o chitara...sa faca toti banii.Facem un poll....cu 4 corzi cu 6 sau 7 ?Cat de grav vreti sa ne imbatam?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on December 14, 2012, 16:17:40 PM
Corect se spune ... coarde!  :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on December 14, 2012, 16:28:50 PM
Alea s altceva....ce magar esti!?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: amidamaru on December 15, 2012, 17:49:14 PM
+1

-Mihai & Dan
-Ket
-RZW75
-Stefan
-Foreste
-Clauedit
-Alitza
-vvg
-celalalt
-amidamaru

Oricum s-ar putea sa fie ultima intalnire la care mai pot participa. Ma pregatesc de reolcare anul viitor.

Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Adi-Canada on December 15, 2012, 18:26:53 PM
............................... Ma pregatesc de reolcare anul viitor.

Unde  ??????????????
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on December 15, 2012, 18:47:58 PM
Nu Canada!   :P
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Adi-Canada on December 15, 2012, 19:32:13 PM
Pacat,.............   speram sa`  ingrosam randurile aici, si sa`  dublam numarul membrilor .  :(
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: amidamaru on December 15, 2012, 19:44:19 PM
Nu Canada!   :P

Nu Canada...nu-mi place acolo. Am fost. Ma duc in alta zona. Eventual dau mai multe detalii dupa ce se termina tot tambalaul :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on December 15, 2012, 20:08:35 PM
Undeva unde are voie sa aiba harem!  ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: amidamaru on December 15, 2012, 20:23:36 PM
Undeva unde are voie sa aiba harem!  ;D

Stefan...o sa ne-o luam pt offtopic :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on December 16, 2012, 11:49:12 AM
http://subarufanclub.ro/blog/intalnirea-aniversara-subarufnaclub-editia-a-iii-a/
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: clau on December 16, 2012, 17:07:46 PM
foarte buna locatia pe care ati gasit-o, se mananca foarte bine acolo, nu stiu de cazare cum e dar sunt convins ca e ceva de calitate

aveti un program de activitati sau iesiri pentru cele 3 zile ? Ma gandesc la o urcare spre paltinis sau nu stiu...o joaca in zapda cu subareii( daca o sa fie zapada multa parcarile de la intrare din sibu sunt ideale pentru asa ceva)

as veni si eu la inalnire macar o zi

mult succes cu organizarea

Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Adi-Canada on December 16, 2012, 17:23:47 PM
Ca sibian de origine si cunoscator al imprejurimilor (acuma v-ati gasit sa` faceti si voi intalnirea la Sibiu, dupa` ce am plecat eu de acolo   >:( )  va`  recomand ca activitate o zi la Complexul Expro Bazna (aprox.  70 Km. Nord , langa` Medias,   http://www.bazna.ro/ ) . Conditii lux, piscina`foarte mare, inchisa`,cu apa` termala` sarata`, sauna`, sala` sport, spa,...  tot  kit-ul. Nu stiu cat o mai fi costand acuma,  dar acum cativa ani cand am fost eu ultima oara`  era 50 lei / zi/pers.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on December 16, 2012, 18:43:16 PM
@clau: Da, o sa facem un program si urcarea la paltinis deja devine o propunere tot mai comuna, deci e posibil sa o includem. Momentan incercam sa mobilizam lumea si sa incheiem cazarea si apoi discutam programul

@Adi: Multumim! ne uitam si acolo. Poate gasim ceva interesant.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Adi-Canada on December 16, 2012, 19:26:32 PM
@  Cu placere.
Va` mai recomand (ca variante de retour de la Paltinis)  1- traseul Paltinis-Santa-Curmatura Stezii.  Deosebit de frumos, drum forestier, dar daca`  a nins , trebuie evaluat bine inainte de a merge deoarece daca` e zapada` si gheata` ...... pot aparea probleme ptr. masinile cu garda` joasa` la sol.
                 ...  si  2- Paltinis-Gatul Brebecului-Sadu-Raul Sadului-Cisnadie.  Si mai frumos, dar mai lung ; la fel, pot aparea dificultati in caz de zapada` mare. N-ar strica  ca un autohton sa` faca` o recunoastere inainte  va` decideti sa` mergeti pe acolo. 
Mai recomand de asemenea ca varianta` de cazare  Cabana Nora  ( http://www.cabananora.ro ) . Conditii bune, décor mirific (mai ales daca`  e zapada`, parcare mare, drum asfaltat , preturi mau mult decat accesibile , tinand cont ca`  probabil pentru unii banii reprezinta` o problema` mai mica` sau mai mare.  Eu am fost de patru ori acolo, si mi-a placut f. mult.
Succesuri :)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on December 16, 2012, 23:35:22 PM
@Adi CND...dar de ce nu vii mah si tu?Ti-e frica ;D ca nu tii la bautura? :P
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on December 17, 2012, 01:28:06 AM
Sigur cu spritzul n-o mai are... acum a prins rezistenta la siropul de artar... :)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on December 17, 2012, 01:30:24 AM
@ clau : sigur bagam o urcare pana in paltinis...stiu si eu niste bucati de drum care zici ca sunt din wrc sweden :)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Adi-Canada on December 17, 2012, 03:30:23 AM
@Adi CND...dar de ce nu vii mah si tu?Ti-e frica ;D ca nu tii la bautura? :P
Ba`   inca` mai tin la  beiutura`, Doamne-ti multzam,  da`  mi-e ca` numa`  ma` cert cu patrihotii daca` ma` prezint in persoana`  si  io`. Am fost declarant persona non-grata, si deabea asteapta`  Serban & friends  sa` ma` traga`  de urechi  !  8)

Sigur cu spritzul n-o mai are... acum a prins rezistenta la siropul de artar... :)
Am prins rezistenta`  la frig,  acuma e prea cald pentru mine in Ro,  chiar si in ianuarie , ma`  iau naduselile de cate ori ma`  duc acolo  ;D
Si cel mai nashpa e ca`  nu pot sa` imi duc  paduraru`  acolo. Si sa` vin ca pieton la intrunire,  e prea frustrant.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on December 17, 2012, 08:45:44 AM
Ai si tu o problema...Stai linistit acolo. ???
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Hileaga#28 on December 18, 2012, 17:00:39 PM
baieti....cred k la mine a picat intalnirea:(.....va anunt dupa 2-3 ianuarie.....am ramas singur la firma si nu mai imi vad de cap.......e a 2-a oara cand zic ca vin si nu cred k mai ajung.....dar fac tot posibilul....:(
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on December 19, 2012, 10:35:25 AM
-Mihai & Dan achitat
-Ket achitat
-RZW75 achitat
-Stefan
-Foreste
-Clauedit
-Alitza
-vvg
-celalalt
-amidamaru
-Iulian 

;D Si pentru urmatorii, o invitatie speciala, ca sa nu creada ca i-am uitat:

caldea (ca esti din Sibiu parca), khnemu (baga 2 cauciucuri de rezerva in portbagaj si spargi ghinionul anul asta), malakay (hai man ca merge cotetul bine, nu se rupe), tarom (te flancam si mergem ca sa nu mai faci drifturi ;D), cristibna (stiu ca te mananca sa mergi, ce mai astepti?), gorady (WTF - o intalnire fara Justy e no fun), paulwhp (hai ca de la BV la Sibiu ajungi repede, nu ai scuze si ia-l si pe...), Va'RuX (vezi ca te ia Paul la 11:30 sa fii jos cu bagajele), Pateo (deja ne cunosti si am vazut ca iti place sa vii la intalnirile din Bucuresti, sigur o sa iti placa si asta, pe cuvantul lui Foreste), ci1iz3n_x (George, respiri, hai ca ti-a placut si anul trecut), sabalsis72 (ia baietii si impreza si hai la o caterinca), AS25 (ia fetita cu tine ca s-ar putea sa avem nevoie iar de cineva pentru tragerea la sorti), yoyo (vezi ca are Foreste o vorba cu tine la Sibiu 25-27 Ianuarie) si ii asteptam si pe cei mai noi care sunt activi pe forum dar care nu prea indraznesc sa vina la intalniri carcozep, FAB, Starty, SCO, VN_CyL, kaiten , Ratzalaru si evident nimeni ;D Gasca din Cluj, hai ca mai aproape de atat nu stiu cand mai ajunge caravana.

Si le cer scuze celor pe care nu i-am mentionat dar ii asteptam sa ii cunoastem. I-am mentionat pe cei care au mai fost la alte intalniri si pe cei mai activi in ultima perioada. Suntem gasca mare si ar iesi senzational sa ne vedem toti. Sunt sigur ca sunt si alti oameni de calitate pe care nu i-am mentionat si inca o data, scuze.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on December 19, 2012, 11:37:11 AM
Ar fi tare...intalnire de gradul 3..nimeni cu celalalt  ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: paulwhp on December 19, 2012, 13:42:11 PM
Eu am auzit ca vine sfarsitul lumii :))

Zilele urmatoare plec din tara si nu stiu exact cand ma intorc anu asta sau la anul  :))
E putin trist in ianuarie cu finantele la mine.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on December 19, 2012, 14:04:31 PM
-amidamaru achitat, Razvan? nu
-Iulian  achitat, Razvan? nu
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on December 20, 2012, 01:58:03 AM
O sa venim si noi la intalnirea asta sa ne cunoastem >:( Huuuuooo!  :'(
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: cristibna on December 20, 2012, 09:19:03 AM
Ma mananca Mihai sa vin , dar ... iar sunt cu ceva proiecte la inceput de an si nu stiu cum se vor desfasura ostilitatile ... :(
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on December 20, 2012, 10:10:06 AM
O sa venim si noi la intalnirea asta sa ne cunoastem >:( Huuuuooo!  :'(

Tu erai pe lista de participanti, dar nu stiu cum ai disparut. Sunt sigur ca vrei sa te cunosti mai bine cu GC-ul :)

- 2xFam
-Mihai & Dan achitat
-Ket achitat
-RZW75 achitat
-Stefan
-Foreste
-Clauedit
-Alitza
-vvg
-celalalt
-amidamaru
-Iulian  
-malakay
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on December 20, 2012, 10:31:06 AM
categooooric :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: mihaiPV on December 20, 2012, 11:09:27 AM
Am amanat raspunsul meu in legatura cu intalnirea sperand sa se schmbe ceva la serviciu si din pacate nu se schimba nimic. Lucrez in weekend si sincer de asta am votat Maramuresul, ca o puteam coti sa ajung. Va doresc distractie placuta si nu uitati de Paltinis. Am fost cu servciul de cateva ori pana la statia de transimisie a  SNR-ului din varf, ultima data in februarie 2012 si drumurile si peisajele sunt superbe iarna si nici nu trebuie garda prea mare la sol ( si un Tiguan face fata). Puteti apoi sa va opriti pentru masa la cabanele de la parcarea mare de la inceputul drumului forestier-neasfaltat. Noroc!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: AS25 on December 20, 2012, 19:40:21 PM
Cei care au fost, dar nu mai sunt posesori de masini Subaru, pot veni la intrunire?  ???
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on December 20, 2012, 19:57:04 PM
Da!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on December 20, 2012, 19:58:43 PM
Normal ca BV e de acord...ca nici el nu mai poseda Sugaru....
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on December 20, 2012, 19:59:34 PM
Ba am... pă persoana juridica!  :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on December 20, 2012, 20:43:30 PM
Нека си коте в фрезоване
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: ci1iz3n_x on December 21, 2012, 12:17:03 PM
salut, si la mine o camera, si unde trebuie sa platesc si cat?
Multumesc!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: dan.pavel on December 21, 2012, 13:00:30 PM
- 2xFam
-Mihai & Dan achitat
-Ket achitat
-RZW75 achitat
-Stefan
-Foreste
-Clauedit
-Alitza
-vvg
-celalalt
-amidamaru
-Iulian 
-malakay
-cit1iz3n_x

Da-i un PM lui rzw75 ;)

Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on December 21, 2012, 13:06:29 PM
astept PM ul

- 2xFam (2xGhe) - achitat
-Mihai & Dan - achitat
-Ket - achitat
-RZW75 - achitat
-Stefan
-Foreste-
-Clauedit - achitat
-Alitza - achitat
-vvg
-celalalt
-amidamaru - achitat
-Iulian - achitat
-malakay
-cit1iz3n_x
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on December 24, 2012, 15:09:31 PM
malakay si Stefan sunt ca si achitati. Joi sau vineri ne vedem cu ei pentru plata. vvg (2 camere), foreste si cit1iz3n_x au primit contul deci curand o sa ii marcam si pe ei ca achitati.
Am vb azi cu sabalsis (Bogdan) si pana diseara aflu sigur daca vrea o camera sau doua.

Deci, cam astia suntem. Revin la sfatul de pe prima pagina: Vorbiti cu mosul sa va aduca o statie mobila (a.k.a. walkie talkie mai profi asa) sa reusim sa ne auzim in mers. Recomand ce mi-am luat si eu anul trecut, midland g7 sau ceva asemanator. Iese din gama jucarii dar o incarci inainte de drum si 3 zile nu ai treaba. Bate cativa km daca e nevoie si in coloana se aude foarte clar si tare. Cautati statii emisie receptie PMR.

PS: o oferta bunicica si aici: http://www.statiiradio-bacau.ro/Statii-emisie-receptie-PMR/Statie-emisie-receptie-PMR-Midland-G5.html Ar trebui sa fie suficiente daca nu vreti sa vorbiti din satelit.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on December 24, 2012, 15:14:23 PM
Sa vad cum fac sa iti dau si eu avansul...sau toti banii defapt.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on December 24, 2012, 15:18:15 PM
- 2xFam (2xGhe) - achitat
-Mihai & Dan - achitat
-Ket - achitat
-RZW75 - achitat
-Stefan
-Foreste-
-Clauedit - achitat
-Alitza - achitat
-vvg 1
-vvg 2
-celalalt
-amidamaru - achitat
-Iulian - achitat
-malakay
-cit1iz3n_x

Serbane, ne vedem joi la un vin fiert si-ti iau eu banii  ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Marcelutza on December 25, 2012, 03:10:08 AM
Ma oftiiiiiiiiiiiic !
Si era aproape totul aranjat, dar se duse draku....

Amidamaru... am asa o vaga banuiala ca  vrei sa te relochezi pe aici pe la capatul pamintului...
Iti spun eu, ca am mers 2 zile...

Lasa ca ne intilnim in martie la 44 de pahare !
Distractie placuta si garantata.... cu Serban & Co.

Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Stefan on December 25, 2012, 12:25:11 PM
Serbane, ne vedem joi la un vin fiert si-ti iau eu banii  ;)
[/quote]
Pai in cazul acesta ne vedem toti vineri la ceva cald si achitam/decontam/planificam :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on December 25, 2012, 15:49:59 PM
e si mai bine!  ;) that's the spirit!  ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on December 25, 2012, 17:10:00 PM

- 2xFam (2xGhe) - achitat
-Mihai & Dan - achitat
-Ket - achitat
-RZW75 - achitat
-Stefan
-Foreste-
-Clauedit - achitat
-Alitza - achitat
-vvg 1
-vvg 2
-celalalt
-amidamaru - achitat
-Iulian - achitat
-malakay
-cit1iz3n_x
-sabalsis72 1
-sabalsis72 2
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: vvg on December 25, 2012, 19:32:16 PM
Pare mai moale fatza de anul trecut. unde e haita de la Pitesti?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: amidamaru on December 26, 2012, 11:05:34 AM
Pare mai moale fatza de anul trecut. unde e haita de la Pitesti?

De fiecare data este o noua experienta dar simt ca si anul acesta va fi ok :)

Marcelutza, si ti-a placut la capatul pamantului ? :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on December 26, 2012, 18:57:09 PM

- 2xFam (2xGhe) - achitat
-Mihai & Dan - achitat
-Ket - achitat
-RZW75 - achitat
-Stefan
-Foreste-
-Clauedit - achitat
-Alitza - achitat
-vvg 1
-vvg 2
-celalalt
-amidamaru - achitat
-Iulian - achitat
-malakay - achitat
-cit1iz3n_x
-sabalsis72 1
-sabalsis72 2
-AS25
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on December 26, 2012, 19:36:31 PM
Anul trecut am fost 16 masini. Cred ca anul acesta depasim. :) Abia astept.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on December 27, 2012, 16:53:27 PM
Hai sa ne vedem maine la 6:30-7 la unirea sus. Stefan, Serban, receptionat?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on December 27, 2012, 16:55:20 PM
e perfect pentru mine! unde exact la unirea sus?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on December 27, 2012, 17:07:17 PM
E o cafenea in colt cu mese in interior si afara. Cum urci, te intorci si mergi pana in capat langa toalete :) Acolo ne-am vazut de mai multe ori si e liber tot timpul. Nu mai stiu cum se numeste.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on December 27, 2012, 17:13:52 PM
Mai bine la Beker Brau!  ;) E in coltul din dreapta cum urci scarile.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on December 27, 2012, 17:34:44 PM
Sau acolo... daca nu e aglomerat. Eu si Dan probabil ca ajungem primii. Ne uitam sa vedem unde e mai bine si cand ajungeti dati si voi un telefon.
BV, vii si tu? sau esti UK-ist?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on December 27, 2012, 18:10:21 PM
Vin si eu maine la intalnire, dar inca nu stiu cand plec in UK exact si cu atat mai putin cand ma intorc...
Deci daca ma intorc in timp va contactez atunci. ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on December 27, 2012, 18:37:14 PM
Receptionat....sper sa mi treaca mahmureala pana maine...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on December 27, 2012, 19:45:16 PM


- 2xFam (2xGhe) - achitat
-Mihai & Dan - achitat
-Ket - achitat
-RZW75 - achitat
-Stefan
-Foreste-
-Clauedit - achitat
-Alitza - achitat
-vvg 1
-vvg 2
-celalalt
-amidamaru - achitat
-Iulian - achitat
-malakay - achitat
-cit1iz3n_x
-sabalsis72 1 - achitat
-sabalsis72 2 - achitat
-AS25
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: vvg on December 27, 2012, 20:04:08 PM
vvg - achitat
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Stefan on December 27, 2012, 22:10:14 PM
Hai sa ne vedem maine la 6:30-7 la unirea sus. Stefan, Serban, receptionat?
salut, am ceva de rezolvat si pe la 17:30 trebuie sa plec din bucuresti, ma intorc pe la 20:00, daca stati pana la acea ora ajung. Oricum vbesc cu Serban maine sa vad dc este la atelier sa trec sa-i las banutii. seara placuta
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on December 27, 2012, 22:19:07 PM
Eu nu lucrez pana in ianuarie.Dar sigur ne prinzi acolo.
Seara buna
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on December 28, 2012, 12:39:50 PM
AS25 - achitat
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Stefan on December 28, 2012, 12:51:27 PM
Ok. Ne vedem la ora 20. Spor.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on December 28, 2012, 13:57:49 PM
- 2xFam (2xGhe) - achitat
-Mihai & Dan - achitat
-Ket - achitat
-RZW75 - achitat
-Stefan
-Foreste-
-Clauedit - achitat
-Alitza - achitat
-vvg 1 - achitat
-vvg 2 - achitat
-celalalt
-amidamaru - achitat
-Iulian - achitat
-malakay - achitat
-cit1iz3n_x
-sabalsis72 1 - achitat
-sabalsis72 2 - achitat
-AS25 - achitat

Foreste? ne vedem diseara?
George?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on December 28, 2012, 14:07:16 PM
George a achitat azi

- 2xFam (2xGhe) - achitat
-Mihai & Dan - achitat
-Ket - achitat
-RZW75 - achitat
-Stefan
-Foreste-
-Clauedit - achitat
-vvg 1 - achitat
-vvg 2 - achitat
-celalalt
-amidamaru - achitat
-Iulian - achitat
-malakay - achitat
-cit1iz3n_x - achitat
-sabalsis72 1 - achitat
-sabalsis72 2 - achitat
-AS25 - achitat
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on December 29, 2012, 01:58:32 AM
- 2xFam (2xGhe) - achitat
-Mihai & Dan - achitat
-Ket - achitat
-RZW75 - achitat
-Stefan
-Foreste-
-Clauedit - achitat
-vvg 1 - achitat
-vvg 2 - achitat
-celalalt - AGHIDAD....nu?!
-amidamaru - achitat
-Iulian - achitat
-malakay - achitat
-cit1iz3n_x - achitat
-sabalsis72 1 - achitat
-sabalsis72 2 - achitat
-AS25 - achitat
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: dan.pavel on December 29, 2012, 11:03:38 AM
- 2xFam (2xGhe) - achitat
-Mihai & Dan - achitat
-Ket - achitat
-RZW75 - achitat
-Stefan - achitat
-Foreste-
-Clauedit - achitat
-vvg 1 - achitat
-vvg 2 - achitat
-celalalt - AGHIDAD....nu?!
-amidamaru - achitat
-Iulian - achitat
-malakay - achitat
-cit1iz3n_x - achitat
-sabalsis72 1 - achitat
-sabalsis72 2 - achitat
-AS25 - achitat



L-am adaugat si pe Stefan ca achitat
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: nyl on December 29, 2012, 13:22:14 PM
as fi venit si eu dar nu am subaru, am mazda, dar sunt fan :D plus i'm single ce fac cu camera de 2 persoane :|
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: dan.pavel on December 29, 2012, 14:45:24 PM
Hai cu mazda si iti iei o camera single ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on December 30, 2012, 11:34:08 AM
Pentru cine vine singur pretul pachetului  este 98 euro in camera singla.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: AS25 on December 31, 2012, 21:07:10 PM
La multi ani! tuturor subar - istilor si la cit mai multe plimbari pentru anul ce bate la usa.

 ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: sabalsis72 on January 08, 2013, 15:48:06 PM
salut baieti si fete ! cum plecam ? toti gramada sau fiecare pe drumu` lui ?..la ce ora si unde se da startu` ? k sa stiu din timp ..tnks si bafta !
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 08, 2013, 15:56:29 PM
Lucram la program si il publicam in curand. De principiu o sa fie ca in fiecare an, facem un program si cine vrea sa se tina de el bine, cine nu... nu e suparare. Clar din Bucuresti o sa plecam in grup, o sa avem si o ora stabilita si opririle pe drum si totul detaliat.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: ci1iz3n_x on January 08, 2013, 23:01:50 PM
Eu unul mi.am luat deja liber pentru ziua de vineri.....sper sa plecam asa cat mai multi......sa ne vedem cu bine!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Stefan on January 09, 2013, 11:00:38 AM
Si eu mi-am luat concediu vineri deci 2 plecam sigur vineri  ;D. O sa fim mai multi care vom pleca de vineri , sper.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 09, 2013, 11:09:09 AM
Toti au platit pentru 2 nopti, deci toti vin de vineri, teoretic.

Am uitat sa mentionez. Avem 2 momente pentru care asteptam propuneri.
1. Vineri la pranz pana seara
2. Sambata pe zi

Pentru vineri noi ne gandeam la o vizita in centrul sibiului, poze, plimbare pe jos etc. Si pentru sambata ne gandeam la un drum cu masinile pana la Paltinis, apoi sa luam pranzul undeva pe acolo si sa ne mai plimbam prin zona, poze, poza de grup etc.

Asteptam propuneri.
Title: Răspuns: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: amidamaru on January 09, 2013, 14:18:24 PM
Toti au platit pentru 2 nopti, deci toti vin de vineri, teoretic.

Am uitat sa mentionez. Avem 2 momente pentru care asteptam propuneri.
1. Vineri la pranz pana seara
2. Sambata pe zi

Pentru vineri noi ne gandeam la o vizita in centrul sibiului, poze, plimbare pe jos etc. Si pentru sambata ne gandeam la un drum cu masinile pana la Paltinis, apoi sa luam pranzul undeva pe acolo si sa ne mai plimbam prin zona, poze, poza de grup etc.

Asteptam propuneri.

Hola,

In Paltinis nu se poate lua pranzul intr-o locatie anume / decenta. NU EXISTA asa ceva practic. Ultima oara, anul trecut. am avut ceva tb acolo 3 zile si am stat la Cabana Schiorilor. Pentru a manca o ciorba am alergat in toata statiunea si pana la urma tot in Sibiu am ajuns.

Asadar, nu va faceti planuri spectaculoase. Locatia este tinuta low pentru a fi preluata pe bani putini.


Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on January 09, 2013, 15:37:05 PM
Deci ciorba la pacheta toata lumea.... ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 09, 2013, 15:59:58 PM
Deci nici acolo nu e ciorbarie... :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 09, 2013, 16:39:52 PM
e o carciuma buna in Paltinis - rest "Perla Paltinisului" , si mai e una ok in Cisnadioara - rest "Sub Cetate"
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: ci1iz3n_x on January 12, 2013, 22:50:19 PM
AMR 13
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: KET on January 13, 2013, 09:50:59 AM
 :D se vede cine a facut armata  :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: AS25 on January 13, 2013, 22:01:37 PM
Slautare.
S-a stabilit unde e punctul de intilnire pentru cine pleaca din Bucuresti.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Foreste on January 13, 2013, 22:19:22 PM
Inainte de a hotara unde ne vedem, ar fi  cazul sa vedem ce ruta alegem.

1. Asta e cea mai scurta - http://goo.gl/maps/sYsQZ

2. Asta e mai frumoasa, pentru ca apucam sa vedem mai mult muntii, insa avem "parte" de minunatul DN1 - http://goo.gl/maps/QHP2N

3. Dupa mine, asta e cea mai misteaux, desi cea mai lunga - http://goo.gl/maps/yuEfZ
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 13, 2013, 22:25:46 PM
eu zic sa mergem asa: Buc-Pitesti-Rm Valcea-Sibiu (250 km)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 13, 2013, 22:28:38 PM
Prima varianta. O sa vina si programul. Mai asteptam propuneri pentru vineri si sambata, dar vad ca toata lumea este entuziasmata de drum ;D Just.. si eu sunt :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: vvg on January 13, 2013, 22:32:14 PM
@foreste: ai uitat ca ai pretini la pitesti? varianta 1.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: malakay on January 13, 2013, 23:22:27 PM
schimbam oferta ??
(http://www.fantanitahaiducului.ro/images/stories/oferte/oferta-platesti-una-stai-doua.jpg)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Foreste on January 14, 2013, 08:28:16 AM
@foreste: ai uitat ca ai pretini la pitesti? varianta 1.
Niceodata Vălică! (http://forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/drunk.gif)
Ma gandeam ca ne putem vedea la Tgv.

Prima varianta. O sa vina si programul. Mai asteptam propuneri pentru vineri si sambata, dar vad ca toata lumea este entuziasmata de drum ;D Just.. si eu sunt :D
Varianta 1 mi se pare scurta si fara nici o emotie: A1, frichineala pe Valea Oltului, cam ca pe DeNeu.
Pentru 50 km in plus, macar vedem si locuri, munti.
Plus ca pe Fagaras soferii sunt mai civilizati! (http://forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/w00t.gif)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 14, 2013, 10:49:39 AM
@malakay: oferta e valabila pentru rezervari individuale, nu pentru grupuri, in limita disponibilitatii si aplicabila la tarifele de receptie. In plus, mai sunt putine locuri in weekenduri si ei incearca sa le acopere si pe acelea, pentru a ajunge la grad maxim de ocupare. Acum si noi am facut rezervarea din Decembrie ca sa fim siguri si am semnat contract atunci. Nu aveam cum sa asteptam pana in ultima saptamana sperand ca o sa apara o oferta ca asta si care oricum nu ne garanteaza numarul de locuri pe care il vrem noi. Si in plus ar fi trebuit ca fiecare sa sune si sa isi faca rezervarea individual.

@Foreste: Intentia la dus este sa ajungem repede ca sa avem timp restul zilei pentru plimbare prin Sibiu. Sambata o sa avem plimbare cu "emotii" pana la Paltinis, iar Duminica fiindca plecam relativ devreme putem alege un drum mai lung, eventual mergem catre Brasov si facem dreapta spre Transfagarasan, urcam pana unde se poate (stiu ca e o cabana si telecabina (sau telescaun) si apoi ne hotaram daca mergem catre Bran-Rucar-Pitesti-Bucuresti sau ne intoarcem pe unde am venit. Ce ziceti?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 14, 2013, 11:24:42 AM
Mihai, e o idee foarte buna pentru Duminca sa o luam spre Brasov si sa incercam sa urcam spre Transfagarasan... imi place ... ;D ;D ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Foreste on January 14, 2013, 11:43:49 AM
Verificati statiile PMR, pentru cei care nu au inca, e cazul sa se doteze! :)
De mers, putem urca cel mult pana la Balea-cascada, de la care se poate lua doar telecabina pentru Balea-lac, in caz ca va bate gandul.
Plus ca pentru Balea-lac trebuie musai echipament individual adecvat de iarna. Daca mai sunt amatori, as fi interesat sa mananc o ciorba la cabana.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 14, 2013, 12:17:06 PM
suna bine Balea-cascada, de abia astept !
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on January 14, 2013, 18:59:23 PM
Eu am plecat spre UK. Nu stiu cand ma intorc, dar va anunt! Sper sa ajung in timp util!  ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 14, 2013, 19:15:06 PM
@stefanbv: Hai ca ai timp sa ajungi ;)

@malakay: Oferta de la Fantanita Haiducului se pare ca este de Duminica pana Joi. Deci nu avem cum sa luam 1+1 gratis. Vad ca au actualizat oferta. Altfel iti dai seama ca ne dublam numarul :D

Nu uitati ca maine este ultima zi de plata integrala. Mai bine de jumatate stiu ca ati achitat integral inca din Decembrie. Asteptam si de la restul sa urmeze exemplul.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: radu-lancer on January 15, 2013, 22:56:54 PM
Salutare Baieti.

Va doresc un 2013 plin de impliniri, sanatate multa si km multi pe toate drumurile si pe toti coclaurii.......

Va doresc  din suflet sa va bucurati din plin de masinile voastre, in orice conditii dar si de persoanele din dreapta voastra in calatoriile voastre.

ACUM

De unde sunteti cazati voi pana In Paltinis este ceva drum de facut.Drumul este de nota 100000.DOar ca trebuie sa aveti grija la trafic. In primul rand ZAPADA SI CEATA iar uneori POlei.Astea cu 4X4 ale voastre   ... nu imi fac griji pt voi.

Al doilea rand  in week end acolo la partia aceea la asa zisa partiie este FULLL..... Nu poti sa arunci nici un ac. Daca va duceti vedeti cand plecati ca acolo la 10 11 nu mai ai unde sa parchezi.

LA PERLA PALTINISULUI este ok acceptabil. Mancarea este excelenta zona ok iar cel mai bun daca vaduceti nu uitati sa luati o portie de papanasi. Sunt cei mai buni de pana acum . Pe unde am fost am mancat papanas dar ca aici la Perla nu am gasit nicaieri.

Ce stiu despre Balea . Daca va duceti Dinspre SIBIU SPRE BALEA. De la Balea CASCADA hotel pana sus la Balea drumul este inchis. De acolo de unde este hotelul si pana sus in varf stiu ca drumul este blocat.

Daca o luati dinspre PITESTI SPRE BALEA.   Puteti prin Pitesti sa ajungeti doar pana la PISCUL NEGRU. De aici si pana sus la Balea sus in varf drumul este blocat.

Cu acestea fiind spuse, unu cu Lancer va ureaza distractie frumoasa, mult aditiv la bord, vreme frumoasa, sa va jucati cu masinile in zapada si sa beti un aditiv si pt mine ca a doua zi pe 28 este ziua mea.

PS/ Am urmarit si anul trecut traseul vostru prin Moldova. Sunt cu ochii pe voi....


Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 16, 2013, 11:13:31 AM
Multumim de urari!
Title: Răspuns: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: amidamaru on January 17, 2013, 13:47:38 PM
malakay si Stefan sunt ca si achitati. Joi sau vineri ne vedem cu ei pentru plata. vvg (2 camere), foreste si cit1iz3n_x au primit contul deci curand o sa ii marcam si pe ei ca achitati.
Am vb azi cu sabalsis (Bogdan) si pana diseara aflu sigur daca vrea o camera sau doua.

Deci, cam astia suntem. Revin la sfatul de pe prima pagina: Vorbiti cu mosul sa va aduca o statie mobila (a.k.a. walkie talkie mai profi asa) sa reusim sa ne auzim in mers. Recomand ce mi-am luat si eu anul trecut, midland g7 sau ceva asemanator. Iese din gama jucarii dar o incarci inainte de drum si 3 zile nu ai treaba. Bate cativa km daca e nevoie si in coloana se aude foarte clar si tare. Cautati statii emisie receptie PMR.

PS: o oferta bunicica si aici: http://www.statiiradio-bacau.ro/Statii-emisie-receptie-PMR/Statie-emisie-receptie-PMR-Midland-G5.html Ar trebui sa fie suficiente daca nu vreti sa vorbiti din satelit.

NU cred ca nenea acestia mai activeaza. Am comanda la ei si e tot in Pending. Eu am ceva in dotare dar as prefera sa achizitionez ceva cu care sa nu vorbesc din satelit si in mai multe limbi in acelasi timp:D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Foreste on January 17, 2013, 14:57:12 PM
Suna-l pe Marius de la CB Mania (cbmania.ro)
Da-mi un PM daca vrei sa te ajut.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: amidamaru on January 17, 2013, 15:59:34 PM
Suna-l pe Marius de la CB Mania (cbmania.ro)
Da-mi un PM daca vrei sa te ajut.

Merci mult..ti-am trimis. By the way fyi:...> www.cbmania.ro

"
 Network Error (tcp_error)

A communication error occurred: "No route to host"
The Web Server may be down, too busy, or experiencing other problems preventing it from responding to requests. You may wish to try again at a later time.

For assistance, contact your network support team.
"

PS: Daca acest post se considera foarte offtopic il sterg imediat.  :)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on January 17, 2013, 16:10:26 PM
La mine mere....
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 18, 2013, 09:58:58 AM
Vesti bune pentru cei care nu s-au hotarat inca. Cei de la hotel ne mai lasa sa adaugam persoane la lista curenta pana luni, 21 Ianuarie cel tarziu. Mai au 2-3 camere libere si le tin pentru noi pana luni, dar dupa luni ramanem cu lista actuala si cine mai doreste sa vina se descurca pe cont propriu daca mai gaseste camere la acelasi hotel.

Ultima strigare!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 18, 2013, 10:28:27 AM
nu prea ma pricep... fac si eu o intrebare... eu am 2 statii motorola pe care le folosesc cand merg la ski, si sunt destul de performante zic eu.
de fapt cred ca se numesc walkie talkie ce am eu, dar sunt destul de bune, bat cam 5 km, si noi ne auzem si peste munte...  ;)

sa le iau cu mine la sibiu? sau nu sunt ce trebuie? adica putem gasi o frecventa comuna toti?

thanx
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Foreste on January 18, 2013, 10:38:01 AM
Ar fi util daca mi-ai trimite modelul sa verific, sau poti sa o faci si tu.
La noi (RO) se foloseste zona PMR 446 (Private Mobile Radio) care functioneaza pe frecvente diferite de standardul american FRS (Family Radio Service).
Motororola fac o mare parte din modele pentru piata americana si de aia trebuie sa verifici daca statiile tale emit in zona PMR (ai aici un link catre wiki (http://en.wikipedia.org/wiki/PMR446)), deoarece pe cele 8 canale PMR ne putem auzi noi.

In rest, doar pentru un drum anual cum e cazul asta, poti folosi orice statii PMR 446 ieftine.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 18, 2013, 10:45:29 AM
motorala T 5622 "talk about"
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Foreste on January 18, 2013, 10:52:51 AM
Sunt ok, desi cam slabute. O sa ai probleme in plus date de ecranarea din interiorul masinii. Ramai in raza unui km. Cam atat bat din masina si iti zic asta din experienta personala cu niste statii Motorola similare. Asa am decis sa imi iau G9-le.
http://www.twoway-radios.co.uk/motorolat5622.htm
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 18, 2013, 11:03:17 AM
inteleg... eu le-am cumparat acum 5 ani pentru mers la ski...unde sunt ok ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on January 18, 2013, 11:48:10 AM
Eu o sa iau statia mare (auto) si 2 d'astea portabile Uniden  facute in Japan  8) cica bat 15 km :D dar acum sa vedem
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on January 18, 2013, 16:01:21 PM
Eu nu cred ca ajung...  :(
Pe 24 am un " appointment! "  :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Stefan on January 18, 2013, 19:05:02 PM
No kidding?!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: malakay on January 19, 2013, 01:40:27 AM
Daca mai e ''several''' wheather   iei un avion si ajungi !! 100 euro beletu !!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on January 19, 2013, 14:32:52 PM
Caut cursa direct pe Sibiu! Ma ia si pe mine careva de la aeroport?  ::)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 19, 2013, 14:52:03 PM
normal  ;) doar sa ne spui ce vrei... forester xt, forester diesel, impreza wrx, impreza diesel, GC aspirat, GC wrx, legacy...  :D :D :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on January 19, 2013, 18:15:53 PM
Te iau io mah...ce banii tai n are stema?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: tar0M on January 19, 2013, 18:59:08 PM
Cand o sa te loveasca cu 100 de lire o sa ramai perplex ;D ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on January 19, 2013, 19:00:56 PM
Asta e....
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on January 19, 2013, 22:28:33 PM
normal  ;) doar sa ne spui ce vrei... forester xt, forester diesel, impreza wrx, impreza diesel, GC aspirat, GC wrx, legacy...  :D :D :D
Forester forever!  ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 19, 2013, 22:30:43 PM
aspirat sau turbo?  :D :D :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on January 19, 2013, 22:31:22 PM
Te iau io mah...ce banii tai n are stema?
Am numai leva pt tine!!!  ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on January 19, 2013, 22:34:01 PM
aspirat sau turbo?  :D :D :D
Turbo... ca-mi aduce aminte de copilarie cand luam guma turbo...  :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 20, 2013, 01:52:25 AM
sau tipitip  :D :D :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on January 20, 2013, 08:14:44 AM
Dar cin-cin ?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: KET on January 21, 2013, 12:53:58 PM
La ce ora si de unde se pleaca Vineri dimineata?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 21, 2013, 12:56:52 PM
De la Decathlon Militari, aflat la intrarea pe A1. Ora 9:00. Mai vreau sa verific niste puncte de oprire inainte si apoi punem si un program complet. O sa iau legatura si cu cei care nu sunt din Bucuresti pentru a stabili daca ne intalnim pe drum sau direct la cazare sau vin in Bucuresti.
Title: Program Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 21, 2013, 18:31:07 PM
Vineri – 25 ian
09:00    Gruparea la Decathlon Militari
              Plecare pe A1 catre Pitesti
                     P1: Pitesti Est giratoriu Petrom + OMV + Rompetrol
              DN7/E81 catre Ramnicu Valcea
                     P2: Lacul Turnu (Petrom) – dupa Cozia
14:00  Check-in hotel
15:00 Plimbare prin centrul vechi al Sibiului/ Program de voie
19:30  Cina la hotel



Sambata – 26 ian
07:30-10:00 Mic dejun
10:30            Excursie Paltinis + pranz (de stabilit locatia) + vizita Cetatea Sibiului/ Program de voie
20:00            Cina la hotel, foc de tabara etc.



Duminica – 27 ian
07:30-10:00         Mic dejun
10:00 - 11:00       Check-out
                               Plecare catre Transfagarasan pe E68
                                      P1: Balea Cascada
                               E68 catre Fagaras
                                      P2: Fagaras – Petrom + MOL
                               73A catre Rasnov apoi E574 catre Bran sau Predeal (pe DN1)
                                      P3: ??? Pranz
                               E574 catre Pitesti
                                      P4: Pitesti Petrom + OMV + Rompetrol
                               A1 catre Bucuresti



Pentru Retur mai avem ca varianta si Rasnov-Predeal-DN1 care stim sigur ca e bun calitativ si ceva mai scurt, dar e posibil ca din cauza ninsorilor anuntate sa stam foarte mult in trafic. O sa printam si programul si o sa il primiti cand ne vedem.

Nu e de dorit sa facem alte opriri in afara celor programate, asa ca marcat cu P urmate de un numar sunt popasurile propuse, alese la un interval de o ora. Sunt alese locuri cu spatiu de parcare, benzinarie si spatii comerciale in cazul in care e nevoie de o gustare, o apa etc.
In principiu ne vom opri in afara popasurilor prestabilite doar daca toti doresc asta, sau daca sunt probleme (speram sa nu fie). Daca cineva vrea sa se opreasca, o poate face si ne prinde din urma, sau ne intalnim la urmatorul popas.

Daca doriti sa facem modificari, acum este momentul. Vreau sa evitam opririle din 30 in 30 minute pentru ca sunt sacaitoare la un drum lung. Avem rugamintea ca la plecarea din Bucuresti sa aveti carburant suficient pana la urmatoarea oprire, sa nu mai intarziem ca alte dati plecarea pentru ca fiecare vrea sa alimenteze de la alta benzinarie sau opririle la 10 minute pentru ca X sau Y a uitat sa se duca la toaleta.

Nu suntem copii si nu suntem la scoala sa spun eu sau altcineva ce sa facem. Vrem doar sa avem putina organizare. In principiu se aplica programul de voie pentru cei care nu doresc sa participe la actiunile enumerate sau doresc un alt traseu. Raman batute in cuie orele pentru mic dejun si cina, fiind stabilite de catre hotel.
Orice feedback constructiv e mai mult decat binevenit.

PS: Mi-a soptit un BOV ca cica vine si tar0m.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Stefan on January 21, 2013, 19:44:07 PM
De acord. Propun sa setam si PMR-urile pe canalul 5 :)
Title: Răspuns: Program Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: paulwhp on January 21, 2013, 19:54:38 PM
=
                               E68 catre Fagaras
                                      P2: Fagaras – Petrom + MOL
                               73A catre Rasnov apoi E574 catre Bran sau Predeal (pe DN1)



Pentru Retur mai avem ca varianta si Rasnov-Predeal-DN1 care stim sigur ca e bun calitativ si ceva mai scurt, dar e posibil ca din cauza ninsorilor anuntate sa stam foarte mult in trafic. O sa printam si programul si o sa il primiti cand ne vedem.



Intradevar Rasnov-Predeal e mult mai ok, drumul spre Bran e destul de rau.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Foreste on January 21, 2013, 20:05:30 PM
In functie de cum o sa fie vremea, eu m-as intoarce pe Bran - Rucar - Targoviste. Mai e cineva interesat?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: ci1iz3n_x on January 21, 2013, 20:19:01 PM
AMR 3
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 21, 2013, 21:58:48 PM
In functie de cum o sa fie vremea, eu m-as intoarce pe Bran - Rucar - Targoviste. Mai e cineva interesat?

Anul trecut a fost foarte frumos, dar in acelasi timp obositor si riscant. Imi aduc aminte doar cum prindea masina viteza la vale pe zapada de 20cm si eram pe serpentinele alea unde degeaba puneam frana ca nu se intampla nimic. Cred ca ramane de discutat drumul de intoarcere, dar e clar ca pana la Rasnov mergem toti :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: tar0M on January 21, 2013, 22:30:25 PM
Si uite asa m-am hotarat si vin cu voi.
Abia astept sa plecam.
Multumesc Mihai si Razvan pentru amabilitate.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 21, 2013, 22:43:24 PM
(http://freesmileyface.net/smiley/happy/happy-cheerleader-130.gif) (http://freesmileyface.net/free-happy-smileys.html)
Ieeeeei! Era chiar pacat sa ratezi intalnirea asta.  ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: tar0M on January 21, 2013, 22:46:38 PM
Da era pacat sa ratez.
Multumesc Mihai pentru ca mi-ai dat bani de benzina.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 21, 2013, 22:48:16 PM
Vezi ce zici ca intelege lumea gresit si vin toti la mine pe urma :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Foreste on January 21, 2013, 22:51:37 PM
Hai baga detalii: zi unde ai ingropat cisterna! (http://forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/eheyebrow.gif)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on January 21, 2013, 22:56:11 PM
m-am anuntat si eu, 3 plinuri la baiatu, am rezervor mic . Senq!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on January 21, 2013, 23:11:02 PM
Inscris...chek....Ar fi onest sa dai la toata lumea...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on January 21, 2013, 23:51:40 PM
Si uite asa m-am hotarat si vin cu voi.
Abia astept sa plecam.
Multumesc Mihai si Razvan pentru amabilitate.
Sa fi cuminte maica...  ::)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: tar0M on January 21, 2013, 23:53:59 PM
Da.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: amidamaru on January 22, 2013, 10:06:20 AM
Vineri ne vom intalnii la Sibiu direct.

Nu pot sa merg cu coloana pentru ca am niste treaba. Sper insa sa apuc sa mai prind ceva de mancare, lichid pentru purificat organismul si voie buna cand ajung :-P. ( probabil se va intampla in jur de 2200-2300h)

Va rog frumos sa faceti publice datele canalului de comunicatie pe care-l veti folosii :)



Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 22, 2013, 10:07:51 AM
ma suni cand pleci spre Sibiu si ma ocup personal... don't worry...  ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: amidamaru on January 22, 2013, 10:17:19 AM
ma suni cand pleci spre Sibiu si ma ocup personal... don't worry...  ;)

Woaaa..merci.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Foreste on January 22, 2013, 11:40:18 AM
Pentru ca tot propuse Stefan canalul 5 - PMR446, ne auzim acolo incepand cu vineri dimineata la prima ora. cei care aveti PMR uri ar trebui sa le acordati accordingly! :)

Pe de alta parte, GheGhe si cine o mai avea, noi ne auzim pe CB in 22.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 22, 2013, 11:56:19 AM
Daca aveti statii PMR in plus, va rog sa le aduceti si pentru cei care nu au.
Se anunta ninsori, asa ca fiti pregatiti... si nu uitati lichidul de parbriz.

Merci!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 22, 2013, 12:15:43 PM
Se anunta ninsori, asa ca fiti pregatiti...


uraaaaaaaaaaaaaa   :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 22, 2013, 20:45:16 PM
Un eveniment organizat cu sprijinul MOTUL prin POL Distribution SRL

(http://s19.postimage.org/i93r71vxv/3_ani_sponsori.png)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Foreste on January 22, 2013, 23:29:00 PM
Mda, eu o sa pot pleca dupa 11 AM. Incerc sa va ajung din urma.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: tar0M on January 24, 2013, 00:19:02 AM
Inca una si ma duc! ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: cristibna on January 24, 2013, 09:13:22 AM
Distractie faina gashca si sa nu uitati de restul . La poze ma refer , ca la bauta sunt sigur ca o sa beti si pentru noi :P .
Have fun
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on January 24, 2013, 09:19:50 AM
SenQ.De baut nu cred ca o sa bem mult... :-\
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: dan.pavel on January 24, 2013, 09:50:02 AM
Chiar deloc :))))))))
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on January 24, 2013, 11:00:49 AM
Deja ma inteapa ficatul cand ma gandesc :-s
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Stefan on January 24, 2013, 11:42:05 AM
Salutare. Ar trebui sa ne facem griji legate de  avertizarea emisa de meteorologi? Just wondering ???
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 24, 2013, 11:52:07 AM
nu cred... am sunat prin tara si e ok... nu ninge inca... si nici nu e prea frig... poate sa ninga ceva, dar nu o sa fie probleme.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 24, 2013, 12:26:33 PM
mai sunt 20 ore...  ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Stefan on January 24, 2013, 12:40:02 PM
OK. Vedem ce se intrevede deseara.  ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: dan.pavel on January 24, 2013, 13:56:45 PM
Deja ma inteapa ficatul cand ma gandesc :-s

Bate-n teava de la calorifer?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on January 24, 2013, 17:53:10 PM
preventiv :)) stie ce-l asteapta
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on January 24, 2013, 19:05:17 PM
Eu nu plec pana Luni din Londra... :(  asa ca va doresc distractie placuta!!!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: dan.pavel on January 24, 2013, 21:37:38 PM
Pentru cei care nu pot fi cu noi, daca internetul ne permite, o sa transmitem live petrecerea la:

http://ustre.am/ThTZ

Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: radu-lancer on January 24, 2013, 21:50:31 PM
Salutare.

Va doresc in primul rand drum bun, sa nu aveti greutati in a ajunge la locatia voastra , sa va distrati cu ale voastre 4X4, petrecere frumoasa si sa ciocniti si pt confratele radu-lancer un pahar de ceva pt ziua lui. 

SUPER IDEE DACA O SA TRANSMITETI LIVE .....
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: tar0M on January 24, 2013, 22:25:07 PM
Salutari Radu.
Mare hacher Dan asta. Cum stie el sa faca minuni cu degetzelele alea ale lui  ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 24, 2013, 22:35:26 PM
Multumim Radu si La Multi Ani!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Fab on January 24, 2013, 22:44:33 PM
Drum bun, baieti!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on January 25, 2013, 00:51:32 AM
multumim, care ajunge primul in parcare sa posteze, se premiaza locul 1,2,3 8)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on January 25, 2013, 00:55:51 AM
Am ajuns... ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: malakay on January 25, 2013, 03:10:07 AM
Culcate ca e tarziu :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: tar0M on January 25, 2013, 07:18:03 AM
Morning start your engines ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on January 25, 2013, 07:20:30 AM
Morning....ai heav a hard on... ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: radu-lancer on January 25, 2013, 07:39:52 AM
Salutare baieti.

Aveti grija la drum . Deja in Bucuresti a inceput sa ninga. Petrecere frumoasa.

PS  sa nu va zgarciti.... sa transmiteti live si voi ce puteti de la aniversare....


Multam de urari..
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 25, 2013, 07:43:21 AM
Nu prea ati dornit... Serban, iar ai incurcat pastilele de dormit ca alea de ... trezit :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: dan.pavel on January 25, 2013, 07:51:41 AM
Incercam si de pe drum :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: clauedit on January 25, 2013, 08:59:44 AM
Ninge s-au nu vad io ....
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: dan.pavel on January 25, 2013, 18:53:05 PM
La 8 regruparea la cina!!! Si sa continuam petrecerea
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on January 25, 2013, 19:50:48 PM
Cand porniti video?  ::)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: c.dani.uk on January 25, 2013, 19:58:37 PM
Vrem noutati,vrem poze....ptr cei care isi musca degetele de ciuda canu au mers la intalnire...multam frumos.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on January 25, 2013, 20:06:21 PM
Vrem noutati,vrem poze....ptr cei care isi musca degetele de ciuda canu au mers la intalnire...multam frumos.
Saptamana viitoare o iau agale spre RO, daca vrei... mai am un loc!  ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: dan.pavel on January 25, 2013, 20:40:29 PM
am.dat drumu la stream
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: c.dani.uk on January 25, 2013, 20:54:12 PM
Vrem noutati,vrem poze....ptr cei care isi musca degetele de ciuda canu au mers la intalnire...multam frumos.
Saptamana viitoare o iau agale spre RO, daca vrei... mai am un loc!  ;)
merci frumos de invitatie,am aterizat deja de luni dupa-amiaza....daca mie te-ai adresat. ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Adi-Canada on January 25, 2013, 21:53:05 PM
am.dat drumu la stream
Merje streamu`  pana`  acia  :)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: radu-lancer on January 25, 2013, 21:54:17 PM
Super tare . Va felicit pentru alegere si va urez noapte alba si distractie frumoasa.

Este ceva zapada la voi? Sau abureli de presa ? Toata ziua au anuntat la tv zapada la Sibiu.  Este asa ceva?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on January 25, 2013, 22:35:54 PM
Este este ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 26, 2013, 01:24:30 AM
Este prea putina. Nimic pe sosea. Doar prin parcari ce mai gasesti zapada. Sper ca ne-ati vazut la cina. Maine live de la paltinis si de la decernarea premiilor pe 2012.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: sonia.monica on January 26, 2013, 02:32:37 AM
Buna, pe la ce ora se urca in Paltinis? :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: radu-lancer on January 26, 2013, 08:28:16 AM
Salutare.

In jur de ce ore  se vor intampla cele doua evenimente?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on January 26, 2013, 08:33:00 AM
2013
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 26, 2013, 08:35:31 AM
 
Buna, pe la ce ora se urca in Paltinis? :D

Pe la 10:30 plecarea catre Paltinis.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 26, 2013, 08:36:59 AM
Salutare.

In jur de ce ore  se vor intampla cele doua evenimente?

Focul de tabara pe la 20:00, apoi cina si premiile pe la 21-21:30 cred.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: maximus on January 26, 2013, 11:49:56 AM
Salutare!
Distractie placuta, baieti!
Imi pare rau ca n-am putut ajunge anul acesta, insa partea buna este ca voi contribui cu doi noi (baby)membri in club! ;)
Ne vedem data viitoare!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: sonia.monica on January 26, 2013, 15:20:32 PM
Buna, pe la ce ora se urca in Paltinis? :D

Pe la 10:30 plecarea catre Paltinis.

Multumesc frumos! Si maine e plecarea direct sau se mai sta in Sibiu?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 26, 2013, 18:06:34 PM
Maine se pleaca direct spre Transfagarasan.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on January 26, 2013, 18:15:59 PM
Stie cineva codul de deblocare la super one?  ;D ;D ;D ;D ;D Tanti aia e tot asa si sa amorteasca raq  ;D ;D ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 26, 2013, 18:21:06 PM
Da-i pe programul 8 ... e fara cod...  ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on January 26, 2013, 18:24:45 PM
ms ms....Eu doar imi faceam griji pt donsoara respectiva...Oricum e blocat pe HBO  ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: malakay on January 26, 2013, 18:25:40 PM
Ce te faci cu tineretu din ziua de azi !!!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 26, 2013, 18:30:31 PM
 :D
Super tare . Va felicit pentru alegere si va urez noapte alba si distractie frumoasa.

Este ceva zapada la voi? Sau abureli de presa ? Toata ziua au anuntat la tv zapada la Sibiu.  Este asa ceva?
E ceva zapada in sibiu, dar foarte multa zapada am gasit azi la paltinis,  ;)
Frumos tare drumul rasinari-paltinis ... peisaje de vis si viraje ca la raliul corsicii  ;D ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on January 27, 2013, 09:19:11 AM
asa de samanta
(http://img805.imageshack.us/img805/1649/img2604m.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/805/img2604m.jpg/)
(http://img823.imageshack.us/img823/6885/img2631ib.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/823/img2631ib.jpg/)
(http://img521.imageshack.us/img521/5108/img2669r.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/521/img2669r.jpg/)
(http://img28.imageshack.us/img28/8251/img2611d.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/28/img2611d.jpg/)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: clauedit on January 27, 2013, 18:58:10 PM
Am ajuns acasa  :(  :)  ;) :D

A iesit o super intalnire !!!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: tar0M on January 27, 2013, 19:05:47 PM
Am ajuns si eu super frumos.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on January 27, 2013, 19:40:46 PM
Vezi mah Taroame....drumul asta te a facut mai frumos...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 27, 2013, 19:55:24 PM
Cel mai frumos!

Toata lumea bine? Cui i-a placut? Mai merge cineva la urmatoarea intalnire de genul asta? ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Stefan on January 27, 2013, 20:08:54 PM
Salutare!
Distractie placuta, baieti!
Imi pare rau ca n-am putut ajunge anul acesta, insa partea buna este ca voi contribui cu doi noi (baby)membri in club! ;)
Ne vedem data viitoare!

Felicitari. Sa fiti sanatosi!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Stefan on January 27, 2013, 20:11:06 PM
Cel mai frumos!

Toata lumea bine? Cui i-a placut? Mai merge cineva la urmatoarea intalnire de genul asta? ;D
Pe la 19:00 am ajuns si eu. La cat mai multe evenimente frumoase ca acesta. Ura
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: KET on January 27, 2013, 20:41:46 PM
Acum am ajuns si noi in CT. A iesit foarte bine intalnirea. Locatia a fost foarte buna, traseele alese au fost fantastice. 
Astept intalnirea de la mare de 1 Mai.
 ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: ci1iz3n_x on January 27, 2013, 20:47:31 PM
a fost o iesire extraordinara din toate punctele de vedere, eu si sotia ne-am simtit minunat, nici nu se pune problema sa nu venim la viitoarele intalniri.
de acord cu catalin...deci cand urmeaza sa ne vedem din nou:)...
odihna placuta tuturor!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: dan.pavel on January 27, 2013, 20:49:08 PM
Multumim tuturor pentru 3 zile minunate! Cu ajutorul vostru am reusit sa ne tinem de cuvant "urmatoarea intalnire va fi mai mare si mai bine organizata".

Sa ne vedem cu bine la urmatoarea, oricand va fi ea
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: malakay on January 27, 2013, 20:57:00 PM
 a fost superb , masini frumoase ,oameni de calitate  , Gc meu a mers bn deci o sa mergem si la urmatoarele intalniri !!!
poze maine acu ma bag la somn ca sunt rupt !!!
p.s SUNT CEL MAI MARE FAN SUBARU   am primit si diploma !!!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on January 27, 2013, 21:08:24 PM
Frumos, distractiv,antrenant,relaxant, ce sa mai.. Tzipleteeee!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: clauedit on January 27, 2013, 21:53:57 PM
A fost si stefanbv cu noi live in direct  ;D

(http://img19.imageshack.us/img19/3667/img2030resize.jpg)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 27, 2013, 22:30:38 PM
cred ca a fost cea mai frumoasa intalnire subarufanclub de pana acum  ;)
multumim Mihai & Dan !

ne-am simtit foarte bine si de abia asteptam sa iesim din nou cu voi, ne place mult in compania voastra  ;) sa vina 1 Mai !!!  ;D ;D ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: KET on January 27, 2013, 22:39:03 PM
Da, sa vina!
Vama Veche?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on January 27, 2013, 22:46:35 PM
Live from Manchester!!!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: clauedit on January 28, 2013, 00:19:34 AM
Un mic preview foto

(http://imageshack.us/a/img72/648/img2146resize.jpg)

(http://imageshack.us/a/img854/3479/img1627resize.jpg)

(http://imageshack.us/a/img856/6519/img1643resize.jpg)

(http://imageshack.us/a/img824/7786/img2007resize.jpg)

(http://imageshack.us/a/img593/999/img2041resize.jpg)

(http://imageshack.us/a/img10/8097/img1981resize.jpg)

(http://imageshack.us/a/img203/1015/img1606resize.jpg)

(http://imageshack.us/a/img248/8203/img2105resizef.jpg)

(http://imageshack.us/a/img21/6461/img1758resize.jpg)

(http://imageshack.us/a/img341/1750/img1800resize.jpg)

(http://imageshack.us/a/img51/4112/img1845resize.jpg)

(http://imageshack.us/a/img27/5416/img1919resize.jpg)

(http://imageshack.us/a/img10/3407/img1917resize.jpg)

(http://imageshack.us/a/img802/9539/img1902resize.jpg)

(http://imageshack.us/a/img543/57/img1897resize.jpg)

(http://imageshack.us/a/img819/4730/img1863resize.jpg)

(http://imageshack.us/a/img715/8376/img1875resize.jpg)

(http://imageshack.us/a/img20/3996/img1894resize.jpg)

(http://imageshack.us/a/img823/6701/img1896resize.jpg)

(http://imageshack.us/a/img248/50/img1940resize.jpg)

(http://imageshack.us/a/img802/7029/img1906resize.jpg)

(http://imageshack.us/a/img560/3554/img1930resizec.jpg)

(http://imageshack.us/a/img801/8665/img2111resize.jpg)

(http://imageshack.us/a/img824/2008/img2135resize.jpg)

(http://imageshack.us/a/img818/7928/img2157resize.jpg)

(http://imageshack.us/a/img855/2984/img2216resize.jpg)




Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 28, 2013, 08:45:15 AM
Multumim Claudiu! Cred ca jumatate din cele de mai sus ar putea merge direct castigatoare la fotografia lunii :)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on January 28, 2013, 09:55:43 AM
Dap, ai talent domnu!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 28, 2013, 10:50:05 AM
Acum ca mi-am revenit putin sa va zic si eu doua vorbe.

Multumim Razvan ca te-ai ocupat de cazare si nu numai! Personalul de la hotel a fost foarte amabil, mancarea foarte buna, camerele bune, apreciem ca ne-au lasat barul numai noua pentru sambata seara, Dan a primit tocanita calda cu mamaliguta la 2:30 dimineata... nimic de reprosat.

Asa cum spunea si Dan, obiectivul nostru este sa crestem de la o intalnire la alta si dorim sa spunem la sfarsitul fiecarei intalniri ca a fost mai bine ca data trecuta. Speram ca am si reusit.

Dar oricat de mult ne-am fi straduit noi (Razvan, Dan, subsemnatul), nu am fi reusit nimic fara voi, participantii. Am cunoscut multe natii de oameni, culturi, civilizatii, oameni din trepte sociale diferite, caste, religii si fara sa pun buzele pe bujori spun ca nu am mai intalnit un grup cu atat de mult bun simt ca voi. Aproape 40 persoane, 15 masini, si mai punctuali, organizati si ascultatori nu aveam cum sa fim. Am pastrat coloana fara a incurca traficul, am fost un exemplu pe drum, se intorcea lumea dupa noi, si sunt mandru ca am purtat toti autocolantele cu evenimentul pe masinile noastre. Era un risc (daca faceam ceva urat ne identifica lumea usor si ne stricam imaginea), dar a fost un succes. Drumurile facute in coloana si serile petrecute la o vorba si un vin bun de Arges sunt amintirile pe care le vom povesti probabil copiilor si/sau nepotilor.

Va multumesc pentru comportamentul exemplar aratat si abia astept urmatoarea intalnire!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on January 28, 2013, 10:54:25 AM
Repet si eu ce am zis pe drum...multumesc organizatorilor,pentru inca o ocazie de a consuma intr-un cadru organizat.  ;D
A fost intr-adevar un we reusit.Iar drumul a fost asa cum trebuie Safe.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: amidamaru on January 28, 2013, 11:01:51 AM
Ola,

Dupa un asa mesaj scris de Mihai este greu sa mai spui ceva :D..

Din punctul meu de vedere intalnirea si atmosfera a fost asa :-P.

http://www.youtube.com/watch?v=B96CQfC2TYY (http://www.youtube.com/watch?v=B96CQfC2TYY)

Za best from za best.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: malakay on January 28, 2013, 11:45:56 AM
FOARTE FOARTE TARI POZELE DE LA CLAUEDIT !!!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Va`Ru X on January 28, 2013, 12:06:43 PM
Acum ca mi-am revenit putin sa va zic si eu doua vorbe.

Multumim Razvan ca te-ai ocupat de cazare si nu numai! Personalul de la hotel a fost foarte amabil, mancarea foarte buna, camerele bune, apreciem ca ne-au lasat barul numai noua pentru sambata seara, Dan a primit tocanita calda cu mamaliguta la 2:30 dimineata... nimic de reprosat.

Asa cum spunea si Dan, obiectivul nostru este sa crestem de la o intalnire la alta si dorim sa spunem la sfarsitul fiecarei intalniri ca a fost mai bine ca data trecuta. Speram ca am si reusit.

Dar oricat de mult ne-am fi straduit noi (Razvan, Dan, subsemnatul), nu am fi reusit nimic fara voi, participantii. Am cunoscut multe natii de oameni, culturi, civilizatii, oameni din trepte sociale diferite, caste, religii si fara sa pun buzele pe bujori spun ca nu am mai intalnit un grup cu atat de mult bun simt ca voi. Aproape 40 persoane, 15 masini, si mai punctuali, organizati si ascultatori nu aveam cum sa fim. Am pastrat coloana fara a incurca traficul, am fost un exemplu pe drum, se intorcea lumea dupa noi, si sunt mandru ca am purtat toti autocolantele cu evenimentul pe masinile noastre. Era un risc (daca faceam ceva urat ne identifica lumea usor si ne stricam imaginea), dar a fost un succes. Drumurile facute in coloana si serile petrecute la o vorba si un vin bun de Arges sunt amintirile pe care le vom povesti probabil copiilor si/sau nepotilor.

Va multumesc pentru comportamentul exemplar aratat si abia astept urmatoarea intalnire!

FELICITARI! Si din poze pare c-a iesit bine. Frumos!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 28, 2013, 12:12:00 PM
Hai urcati si voi toate pozele. Foreste, ne mai zici FTP-ul? Claudiu si malakay au cele mai multe.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: KET on January 28, 2013, 13:25:43 PM
Trei link-uri cu filme si poze de la mine:
http://www.gsptransfer.ro/download.php?download_file=51065bdf1iTYLMVPNAkSRu2tQbTLPAF7BNR1I51_14
http://www.gsptransfer.ro/download.php?download_file=51065d041hO9nBU4wGZvoiHt0cZ70ehbhdalUq_14
http://www.gsptransfer.ro/download.php?download_file=51065e5712RNIUnLiZxB3UkRsqMQ1TLHhlgyt1_14

LE:
The files will be deleted and the link will expire on 04/02/2013!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: clauedit on January 28, 2013, 14:51:10 PM
urcarea spre partie

&feature=youtu.be
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: KET on January 28, 2013, 15:32:39 PM
Si al meu?  ???
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: tar0M on January 28, 2013, 19:18:03 PM
Da Serban ai dreptate ce sa zic.
Claudiu ce sa mai zic vizavi de poze.......mult prea bine.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: tar0M on January 28, 2013, 19:22:19 PM
Claudiu, Gheghe, Malakay asteptam pozele ca pe painea calda facuta de Serban ;D ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: malakay on January 28, 2013, 21:30:38 PM
Eu am multe poze cu Gc meu si a lui clau ... dar  o sa pun toate pozele care le-am facut pe un ftp...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Foreste on January 28, 2013, 21:33:14 PM
In seara asta fac upgrade la CentOS (6.3) si va zic imediat ce il pot folosi.
Deh, trebuia facut in vikend, da' io umblai pe coclauri! ...
Umpic de rabdare gntlmns.  :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on January 28, 2013, 21:35:22 PM
Cateva poze si cu cel din spatele camerei si una cu adminii sa nu se supere :D
restul de poze pe un ftp ceva ca sunt o groaza :-s


(http://img651.imageshack.us/img651/3056/clauu.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/651/clauu.jpg/)
(http://img829.imageshack.us/img829/3664/clau2.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/829/clau2.jpg/)
(http://img708.imageshack.us/img708/905/clau3.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/708/clau3.jpg/)
(http://img831.imageshack.us/img831/7007/mihaim.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/831/mihaim.jpg/)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: tar0M on January 28, 2013, 21:44:52 PM
Mii de multumiri fotografilor pt tot sacrificiul facut.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Iulian on January 28, 2013, 21:53:55 PM
Salutare tuturor !!! a fost foarte frumos :) . iubesc si mai mult subaru

astept cu nerabdare urmatoarea intalnire ! 8)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: KET on January 28, 2013, 21:54:44 PM
Mii de multumiri fotografilor pt tot sacrificiul facut.

+999999999999999999999999
Mai ales lu' clauedit, care atunci cand am urcat la partia de ski a ramas pe jos, saracu'... Si-l vedeam si cand coboram de la Balea Cascada ca intra pe contrasens, si ma gandeam ca vrea sa depaseasca toata coloana. Oricum, omul o face din pasiune, si se vede. Stiu ce inseamna asta, ca am si eu un prieten fotograf profesionist, care probabil va face un pictorial de prezentare al cheSTiei, dupa ce va fi gata. Daca va fi vreodata gata...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: malakay on January 28, 2013, 22:01:53 PM
Pt cine zice ca mihaita Bo$$ nu bea. Bea ce trebuie  ;D
(http://imageshack.us/a/img826/9715/dsc0643sp.jpg)

Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: clauedit on January 28, 2013, 22:05:48 PM
Multumesc baieti pentru aprecieri, placerea de a face poze a fost de partea mea  :)
La urmatoarele intalniri sper sa iasa si mai bine pozele si poate filmam mai mult sa facem un montaj video misto

@ KET - te rog nu supara pe mine dar dupa ce a trecut gheghe nu mai venea nimeni si m-am gandit ca nu mai urci si plecasem dupa ei in graba :) la urmatoarea intalnire facem un filmulet cu masina  :P
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: KET on January 28, 2013, 22:21:32 PM
Claudiu, stai linistit. Asa se intampla cand mai ai si fete cu tine.  :D Se mai opresc sa vada caini, si intarzii.  :D :D
Eu voi face ultimul post din subiectul asta:
Dupa mine, cred ca a fost cel ai reusit week-end al meu de foarte mult timp. Si zic asta avand in vedere ca nu prea am mult timp liber si pentru mine week-end-urile sunt foarte importante, deci incerc sa fac din ele ce imi doresc mai mult...
Deci:
Felicitari pentru organizare, a fost excelenta! (suna de kkt, dar chiar a fost foarte buna)
Bravo lu' Razvan! (si pentru masina si pentru ce a facut la "Fantanita Haiducului". at am umbla eu, pe nicaieri nu am vazut pe nimeni sa stea cu masa dupa tine la 2:30 noaptea)
Am fost impresionat de grup. Eu ma adaptez destul de repede si usor, si Bianca la fel, dar cu sotia mea e altfel. Si ea s-a simtit bine cu niste oameni pe care abia i-a cunoscut... Cand mai faceam cate o depasire, din coada cooanei, si vedeam atatea Subaru, eram foarte impresionat. Cum au fost si oamenii de pe drum, de altfel.
Abia astept urmatoare intalnire, per sa pot veni. Oricum, voi face tot posibilul...
Ma bucur ca ma uitam si citeam tot legat de WRC cand eram "mic" si mi-a placut Subaru. Asa am ajuns sa-mi iau si eu...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: KET on January 28, 2013, 22:52:37 PM
Ma refeream la ultimul MEU post.
Dar se pare ca a fost penultimul...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on January 28, 2013, 22:52:51 PM


Filmat cu telefonul ca imi era mai comod :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on January 28, 2013, 22:56:58 PM
Parca eram o gasca de pusti din bronx care fac break dance  ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on January 28, 2013, 23:22:51 PM
Si parca ar merge un remake.La o ciorba de miel...si o aia a ciobanului... ;D.Cate ceva si de pe la mine.
ochii din umbra  ;) (http://imageshack.us/a/img18/7665/dsc03270ic.jpg)
nas mare  ;D (http://imageshack.us/a/img132/1268/dsc03302z.jpg)
toate lumili (http://imageshack.us/a/img834/7636/dsc03296vo.jpg)
NO COMMENT  :-\ (http://imageshack.us/a/img62/4402/dsc03266d.jpg)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 28, 2013, 23:25:10 PM
mda.. e clar... credeam ca mi s-a parut  ;D... dar intr-adevar intalnirea asta a fost peste asteptarile tuturor... super atmosfera... like a big happy family  ;D ;D ;D

subaru face minuni...  ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on January 28, 2013, 23:27:05 PM
Mah...Subaru ca Subaru...cel mai important aspect sunt oamenii.Ei e ce trebuie.  ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 28, 2013, 23:35:48 PM
Mah...Subaru ca Subaru...cel mai important aspect sunt oamenii.Ei e ce trebuie.  ;D

cred ca se impune un debriefing asa la cald... il facem la o portie de ficatei in bacon... ce ziceti ?  ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on January 28, 2013, 23:38:46 PM
Clar...dar cand?Pe zi zilele astea?Nu in we...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 28, 2013, 23:41:11 PM
joi, vineri sau sambata
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on January 28, 2013, 23:42:17 PM
Poate joi...vineri la sinaia si we treburi ....
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 28, 2013, 23:43:29 PM
joi suna bine / city grill?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: malakay on January 28, 2013, 23:56:58 PM
prezent
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on January 28, 2013, 23:57:31 PM

:((
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: clauedit on January 29, 2013, 00:07:19 AM
Dati clik aici  - http://fastupload.rol.ro/5b5b3b62f933e21daf40600c43a80cee.html
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: clauedit on January 29, 2013, 00:11:51 AM
Sunt tare curios cum au iesit filmuletele de la Malakay, de pe Paraul Rece si autostrada
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on January 29, 2013, 00:48:06 AM
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: STI on January 29, 2013, 07:50:36 AM
bravo baieti, frumoase poze si pare ca a fost distractie, imi pare rau ca nu am ajuns dar aia e, poate data viitoare
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 29, 2013, 10:01:27 AM
Multumim puiu pentru filmulete :D

Uff.. donwloadez cu 15k/s la munca.. o sa vad si eu pozele maine, dar oricum ma astept sa fie tari. Multumim Claudiu!

Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 29, 2013, 10:10:05 AM
eu am reusit sa le dau jos... frumoare tare pozele ... multumim clauedit  ;D

eu zic sa-i spunem intalnirii de 3 ani : 3000 cp +

cred ca am strans atatia cai...nu?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: clauedit on January 29, 2013, 11:08:12 AM
Yeeey  8) multumesc si eu

hai victor cu filmuletele
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on January 29, 2013, 11:59:49 AM
pffffffff...in loc sa dau jos pozele de acasa unde funge tare netu,stau pe puturosul asta de la munca.... >:(
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: dan.pavel on January 29, 2013, 17:36:29 PM
Diseara si eu. Abia astept :D
Eu nu pot joi la ficatei... vineri sau sambata cu cea mai mare placere
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 29, 2013, 17:38:12 PM
Diseara si eu. Abia astept :D
Eu nu pot joi la ficatei... vineri sau sambata cu cea mai mare placere
sambata pot si eu, si mi-ar conveni mai mult  ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: dan.pavel on January 29, 2013, 17:44:08 PM
Victor, ce zici? Claudiu (s)?
Cred ca numai asa avem o sansa sa luam filmuletele de pe Hero
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on January 29, 2013, 18:04:02 PM
Mah...mie mi a placut mult la Hermanstadt...mai dam o tura? ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 29, 2013, 18:12:51 PM
mai dam... in martie  ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on January 29, 2013, 18:28:03 PM
Sambata e mai ok pt mine dupa ora 1-2 asa :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: tar0M on January 29, 2013, 18:31:05 PM
Tot sambata si eu.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 29, 2013, 18:35:51 PM
Faceti topic separat ca ne suparam :)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: tar0M on January 29, 2013, 21:41:11 PM
Mersi Gheghe pt filmare.
Desi am auzit ce caterinca era cand am intrat sa ma dau.
Ce sa mai zic..... ma abtin.
Gheghe , Victor cand obtinem pozele si filmarile de la voi?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: malakay on January 29, 2013, 21:58:49 PM
pozele o le urc azi maine , filmuletele o sa ii le dau unui prieten pe vineri sa faca un montaj cu ele pt ca sunt in jur de 40-50 gb filmare bruta si nu pot sa le urc asa ...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: KET on January 29, 2013, 22:14:35 PM
Poate găsim pe cineva sa facă un montaj frumos cu filmările si pozele tuturor. Bineinteles, va trebui sa dam ceva bani, nu va fi gratis, dar cred ca merita. Si la următoarea întâlnire vor da navala vreo 200 de Subaru, cu marketingul potrivit...  ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 29, 2013, 22:20:49 PM
300 minim. I-am zis si lui Razvan cum sta treaba cu nr de participanti. Putem sa platim si reclama la TV ca tot cam atatia am fi fost + sau - 5 masini.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: malakay on January 29, 2013, 22:30:48 PM
ce o sa fac eu o sa fie relativ gratis fiind un prieten ...
p.s tocmai am vaz pozele de la clauedit si mi-e rusine sa mai pun pozele mele pe forum :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: tar0M on January 29, 2013, 22:48:35 PM
Mai bine putini dar buni .
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: clauedit on January 30, 2013, 09:38:16 AM
Faceti o selectie de poze ca si eu am ma sters din ele, am vazut ce ati pus si sunt foarte bune pozele, fiecare vede diferit cadrele, asa ca bagati ca sa aiba mihaitza boss ce pune si pe facebook  8)

Vin si eu vineri sau sambata daca se tine!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 30, 2013, 09:40:10 AM
Acum am vazut si eu pozele. Foarte bune.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: ci1iz3n_x on January 30, 2013, 10:14:56 AM
pot si eu vineri, sambata sunt plecat din bucuresti.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: sabalsis72 on January 30, 2013, 13:17:54 PM
salut fan clubu` , intalnirea a fost super , k de obicei , la mai mare !!! ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 30, 2013, 13:55:57 PM
pai hai vineri seara atunci! Mihai vii si tu?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on January 30, 2013, 13:58:31 PM
Vineri seara suna bine :)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on January 30, 2013, 14:24:49 PM
La mine vineri suna bine doar dupa ora 20:00
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: paulwhp on January 30, 2013, 14:49:07 PM
Probabil unii cunosc
Pentru montaj recomand: https://www.facebook.com/EvLSant0s
Trecand peste faptul ca se pricepe in ceea ce face, am avut ocazia sa-l cunosc si e un baiat de nota 10

http://www.youtube.com/user/EvLSant0ss/videos?view=0
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 30, 2013, 15:29:34 PM
fixam la ora 19:00 pentru vineri la city grill ? (gheghe te asteptam acolo)

Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on January 30, 2013, 15:38:36 PM
Pffff...eu pe la 12 plec la Sinaia cu treaba si sper sa vin in timp util.Ca flamand revin sigur...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on January 30, 2013, 15:40:02 PM
daca e sa vin ajung pe la un 20:30 si nu cred ca mai sta lumea sa comand si eu mancare etc..imi pare rau..:(
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on January 30, 2013, 15:44:51 PM
Lasa mah ca poate ne nimerim amandoi.Facem noi bintalnire daca e ....
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 30, 2013, 15:53:18 PM
va asteptam sigur... cum sa lipsiti voi doi?  ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: dan.pavel on January 30, 2013, 16:12:19 PM
Hai la un 19 30 ca sa scap si eu sigur de la munca si il prindem si mai mult pe 2xGhe si "celalant"
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on January 30, 2013, 16:15:56 PM
Ok atunci. Suntem acolo! ::)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 30, 2013, 17:06:54 PM
ok, atunci, fac rezervare la 19:30  ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: dan.pavel on January 30, 2013, 17:27:57 PM
Ai zis la ce citygrill, ca nu gasesc.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 30, 2013, 17:34:19 PM
am facut rezervare pt ora 19:30 la City Grill -ul din bd. primaverii nr 3 (pe numele meu)

http://www.citygrill.ro/ro/harta?location=citygrill_primaverii
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on January 30, 2013, 20:48:09 PM
mama... tocmai la curu pamantului...sper sa am unde sa parchez
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 31, 2013, 00:32:19 AM
ok... acolo am fost cu voi ultima data si am mancat bine bine... dar daca propui tu un alt loc mergem unde spui tu... eu sunt flexibil  ;)
asteptam propunerea...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on January 31, 2013, 10:40:18 AM
Oricum, de mine nimic nu e aproape :)) ramane acolo .
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on January 31, 2013, 11:24:17 AM
Mac-ul de la Tricodava... ::)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on January 31, 2013, 11:53:10 AM
am facut rezervare pt ora 19:30 la City Grill -ul din bd. primaverii nr 3 (pe numele meu)

http://www.citygrill.ro/ro/harta?location=citygrill_primaverii


ok
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on January 31, 2013, 11:55:13 AM
Si eu ce pot sa mai spun despre dixtanta?  ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: dan.pavel on January 31, 2013, 11:58:12 AM
Tu vii din Sinaia, intra si tu pe DN1
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: dan.pavel on January 31, 2013, 11:59:21 AM
mama... tocmai la curu pamantului...sper sa am unde sa parchez

E loc bossicule ca pleaca toti corporatistii la ora aia... si parca nu e vreme de dat cu rolele in parc.. iti zic eu, nu e panica cu parcarea
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: c.dani.uk on February 01, 2013, 00:35:17 AM
spre rusinea mea ( ca nu pot participa cu scooby-doo--ul meu ;D,a ramas in UK pe perioada vacantei mele in Ro ) si spre dezamagirea voastra  ??? ( ca nu imi puteti admira carutza :D )...poate ma primiti si pi mini la un cico-rico la taifas...dar pot venii cu o masina fratzuza... ;D?!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: dan.pavel on February 01, 2013, 07:47:52 AM
Te primim si cu metroul :p
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: STI on February 01, 2013, 08:26:29 AM
seficilor acum am observat ce discutati la cat a ramas intalnirea de azi ca as veni si eu sa va vad :)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on February 01, 2013, 08:35:06 AM
am facut rezervare pt ora 19:30 la City Grill -ul din bd. primaverii nr 3 (pe numele meu)

http://www.citygrill.ro/ro/harta?location=citygrill_primaverii



Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: STI on February 01, 2013, 08:47:11 AM
check merci hai ca vin si eu 100%
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on February 01, 2013, 14:21:16 PM
La mine scade procrntajul....abia acum plec spre Sinaia...poate ajung pana n opt...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: c.dani.uk on February 01, 2013, 17:08:57 PM
A ajuns cineva mai devreme la city grill? Eu sunt in zona,in 5min suntacolo,nu are rost sa bat drumul pana in Rahova si inapoi.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: dan.pavel on February 01, 2013, 17:11:14 PM
Eu nu am cum sa ajung mai devreme de 7:30... majoritatea iesim de la munca pe la un 6 30...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: c.dani.uk on February 01, 2013, 17:15:51 PM
Nu-i bai... ;) va astept aici.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on February 01, 2013, 17:52:12 PM
si eu ajung tot la 7- 7:30, trec sa-l iau si pe Vali (tarom)  ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: c.dani.uk on February 01, 2013, 18:04:20 PM
Pana ajungeti voi eu de foame m-am servit deja cu o ciorba de burta si 6 mici ;D ...vorba aia...primul venit-primul servit ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: malakay on February 01, 2013, 18:08:39 PM
eu ajung 8-8:20
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on February 01, 2013, 18:09:34 PM
te asteptam ca pe painea calda...  ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: KET on February 01, 2013, 21:10:28 PM
Urcati si voi mâine filmul pe un FTP ceva... ::)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: dan.pavel on February 01, 2013, 22:04:43 PM
Senzatie filmu
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on February 01, 2013, 22:06:22 PM
Mai stati? Ca ajung si eu... sunt la Viena!  ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on February 02, 2013, 00:00:24 AM
n-am mai stat..da' ne intoarcem cand ajungi tu  ;) da-ne un semn si venim la o ciorba  ;D de abia asteptam un motiv sa iesim...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: malakay on February 02, 2013, 00:29:48 AM
cam scumpa ciorba 130 lei ... mai bine la junior in parcare urmatoarea intalnire :D aduc eu daia la plic
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on February 02, 2013, 00:34:01 AM
e bine si la junior in parcare... ne luam ciorbele la cornet...  ;D ;D ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on February 02, 2013, 00:47:07 AM
Aduc polonic...
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: malakay on February 02, 2013, 00:52:05 AM

enjoy Montaj Baxi!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: tar0M on February 02, 2013, 02:38:47 AM
Ciorbar nu polonic ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: tar0M on February 02, 2013, 02:43:36 AM
Bv Victor pt filmare.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: KET on February 02, 2013, 06:53:51 AM
Niceeeeeeeeeeeeeee!  ;)
Pana la următoarea întâlnire îmi iau si eu un GoPro si o sa avem material mai mult...
A ieșit prea bine montajul!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: AlinI on February 02, 2013, 07:47:55 AM
superb montajul..... foarte frumos... sper ca la anul sa ajung si eu ....
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: ci1iz3n_x on February 02, 2013, 08:55:01 AM
Felicitări Victor! Super reușit.....
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on February 02, 2013, 09:02:43 AM
Frumos frumos!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: malakay on February 02, 2013, 10:52:49 AM
montajul a fost realizat de prietenul meu Radu A.k.a Baxi88 , poate sa faca ceva muult mai profi daca are material mai bun ! data viitoare o sa il luam sa filmeze cu aparatele lui ;) e Profi omu http://www.youtube.com/user/baxi88/videos?view=0&flow=grid cam ce face el in timpul liber :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on February 02, 2013, 14:08:45 PM
frumos Victore! multumim mult Baxi & Victor!

Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: mihai_WRT on February 03, 2013, 02:42:26 AM
A iesit foarte tare montajul. Bravo Raducul si Malakay  :o :o
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: sabalsis72 on February 05, 2013, 22:49:19 PM
 ;D  exclusivist montaj, superba situatie , excelenta reactie !!!  ...sper sa aveti noroc si data viitoare !!   ..bravo baieti .. 8) keep it up!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on February 05, 2013, 23:46:31 PM
Si inca una de control :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on February 06, 2013, 00:01:07 AM
SUPER TARE !!!  ;D ;D ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: tar0M on February 06, 2013, 00:18:38 AM
+1 ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: tar0M on February 06, 2013, 00:19:48 AM
Victor vrem si noi filmarile.
Gheghe lafel cand ai timp.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: malakay on February 06, 2013, 01:36:52 AM
am doar ce am folosit in montaj alea filmate de mine cu gopro-ul ...
@2xGhe a iesit super si filmuletul tau !
@clauedit asteptam si varianta profi :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: KET on February 06, 2013, 01:52:29 AM
@malakay & 2XGhe: aproape sigur Sambata ajung in Bucuresti, pentru vreo 2-3 ore. Ne vedem sa iau si eu filmarile brute? Vorbim pe pm/telefon?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on February 06, 2013, 01:56:58 AM
Sigur. ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on February 06, 2013, 08:25:03 AM
Maestru doi ics ghe....
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on February 06, 2013, 10:08:35 AM
sa stii...cred ca-mi place mai mult varianta gheghe style  ;) dar poate sunt subiectiv...  ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: clauedit on February 06, 2013, 10:44:32 AM
am doar ce am folosit in montaj alea filmate de mine cu gopro-ul ...
@2xGhe a iesit super si filmuletul tau !
@clauedit asteptam si varianta profi :D
eu o sa ma apuc de el de sapt viitoare, sa vad ce-o sa iasa  :)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on February 06, 2013, 12:18:50 PM
 ;D Poate cu rabdare si fara programe trial chiar iese ceva misto ;) Presiunea e pe umerii tai CLAUEDIT! muahahah :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: KET on February 06, 2013, 20:30:14 PM
Hmmmmmm, acum am reușit sa vad si eu fimuletul lui 2xGhe. E foarte tare! De acord cu Răzvan, îmi place mai mult varianta asta... Bravo!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: dan.pavel on February 07, 2013, 08:30:14 AM
Super filmu!!!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on February 07, 2013, 13:49:33 PM
REPLAY  ;D
Si inca una de control :D

Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on February 07, 2013, 14:12:08 PM
Fara BV... spritu' e pustiu!  ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: sabalsis72 on February 07, 2013, 14:36:18 PM
REPLAY  ;D
Si inca una de control :D

       e mai tare melodia la asta lol ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Hileaga#28 on February 12, 2013, 00:26:16 AM
:(( PFAI CE RAU IMI PARE CA NU AM AJUNS!!!!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Stefan on February 12, 2013, 10:38:09 AM
Poate mai facem una la vara :D. Sau chiar de 1 MAI.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on February 12, 2013, 11:58:05 AM
nu e bine de 1 mai... ca pica impreuna cu pastele si lumea sta in familie de paste si craciun (de obicei)... imediat dupa, ar merge...  ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: celalalt on February 12, 2013, 12:18:40 PM
MAi la vara ca sa fie si mai cald.M am saturat de frig....
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: malakay on February 12, 2013, 12:21:58 PM
da sa venim cu MOTO :D caldura ... muzica  mai putine haine :D bumti bumti ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: malakay on February 12, 2013, 12:23:14 PM
@Clauedit : Te mai asteptam mult cu montajul ala ???
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: rzw75 on February 12, 2013, 14:23:40 PM
da sa venim cu MOTO :D caldura ... muzica  mai putine haine :D bumti bumti ;D


daaaaaaaaaaa   ;D ;D ;D

asa ma bag si eu   ;)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on February 12, 2013, 14:27:22 PM
Pai ce intalnire subarufanclub e aia cu moto..?
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: stefanbv on February 12, 2013, 14:35:16 PM
Victor are moto 4x4!!!  ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on February 12, 2013, 18:23:35 PM
Pai ce intalnire subarufanclub e aia cu moto..?

CORECT!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: ady_viteza on February 12, 2013, 20:19:13 PM
Daca vin cu o motocicleta BMW cu motor boxer si tractiune pe atas merge? ;D ;D ;D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: vvg on February 12, 2013, 22:55:23 PM
daca e dnepr, merge.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: malakay on February 12, 2013, 23:27:39 PM
daca se merge separat adica sa ne vedem la mare clar vin cu moto ... daca se pleaca organizat  atunci  Scooby Power !!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: clauedit on February 13, 2013, 10:04:37 AM
@Clauedit : Te mai asteptam mult cu montajul ala ???
Este in lucru, dar nu prea am timp de el, printre alte treburi de la studio mai lucrez cate putin la fimulet  :)
Cred ca in wk asta o sa fie gata
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on February 13, 2013, 12:13:14 PM
super :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: malakay on February 13, 2013, 15:08:57 PM
Abea astept :D
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: 2xGhe on March 25, 2013, 03:49:04 AM
Daaaaaaaaaa!  8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Superb!!!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: Foreste on March 25, 2013, 08:36:57 AM
(http://forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/thumbsup.gif) (http://forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/first.gif)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: ci1iz3n_x on March 25, 2013, 09:21:25 AM
foarte frumos! felicitari:)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on March 25, 2013, 10:14:50 AM
Multumim Claudiu Bodrug! Data viitoare sa imi zici sa iti trimit logo-ul clubului ;)
Super profi facut!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: malakay on March 25, 2013, 11:19:12 AM
felicitari !
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: clauedit on March 25, 2013, 13:33:43 PM
Multumesc mult pentru aprecieri si scuzee ca a durat atat de mult dar nu prea am avut timp sa ma ocup de el  :)  Nu este chiar profi facut dar am incercat sa cuprind din filmari cam tot ce sa petrecut la intalnire. Merci  :)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: malakay on March 25, 2013, 17:48:24 PM
FOARTE TARE  a iesit, imi place ca ai folosit tot ce sa putut ! felicitari inca o data !
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: tar0M on March 25, 2013, 18:27:34 PM
Frumos bravo.
Ne poti da si noua clipul?
Ca si celelate 2 fimari de altfel.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: MihaiFlorescu on March 29, 2013, 10:23:02 AM
Stiu ca ati mai luat stickere cu MOTUL. Daca aveti ceva poze cu masinile si stickerele va rog sa mi le dati. M-au rugat baietii de la Motul cand mai trec pe la ei sa le duc si lor poze de la eveniment sa le puna pe site-ul lor.
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: clauedit on March 29, 2013, 14:33:27 PM
Am urcat filmuletele si pozele pentru download pe ftp-ul de la foreste - http://www.esq.ro/subarufanclub/
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: KET on April 02, 2013, 21:47:34 PM
Acum am reusit sa vad si eu filmul. Nu am avut acces la youtube pe unde am fost.
Claudiu, felicitari! Foarte profi montajul, foarte bine alese piesele. Bravo, se vede ca lucrezi in domeniu!
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: clauedit on April 03, 2013, 21:43:46 PM
merci merci  :)
Title: Răspuns: Intalnirea de 3 ani - Sibiu 25-27.Ian.2013
Post by: sabalsis72 on April 14, 2013, 23:44:04 PM
foarte tare ultimu` montaj....felicitari !