Subaru club Romania

Discuții despre modelele Subaru => Forester => Topic started by: Sebe on January 31, 2018, 14:04:30 PM

Title: Forester 2009 - intrebari despre: Navi + agenda telefon + microfon
Post by: Sebe on January 31, 2018, 14:04:30 PM
Salut,


Am un Forester din 2009 si nu am reusit sa deslusesc cateva mistere :)

1. Am conectat telefonul prin bluetooth fara nici o problema, insa nu reusesc sa import numerele din agenda telefonului.
In toate review-urile de pe youtube se arata doar cum sa conectezi telefonul si cum sa suni, nu si cum sa importi agenda telefonului.
Imi apare optiunea de "download agenda", optiune pe care cand o selectez, conexiunea bluetooth se intretupe si pe ecran apare ceva de genu "Transferring. Now send your contacts from phone..."
Ma asteptam sa se importe automat ca si la navigatiile de pe modelele mai noi de Subaru, lucru care nu se intampla.
Daca intru la bluetooth in telefon sa reconectez telefonul cu navigatia, conexiunea se restabileste si dispare "Transferring".
Am incercat si cu ceva aplicatie de transfer contacte ce se conecteaza prin bluetooth, insa fara succes.
Momentan vad ca singura solutie adaugarea manuala de la meniul PhoneBook, a celor mai utilizate numere de telefon...pt ca de pe telefon nu am functie de "trimitere" a contactelor.

2. Unde este microfonul? Manualul masinii este in germana, am rasfoit-o insa nu am gasit informatia asta. La unele modele din 2010-2012 am vazut ca microfonul este pe plafon, in zona luminilor si a butonului ce actioneaza trapa. Eu acolo nu am nimic. Masina am luat-o cu un microfon care pare adaugat si este montat in spatele volanului; nu cred ca este singurul microfon pt ca nu pare ceva din fabrica...pe langa asta cand il acopar bine de tot cu mana sau cu o manusa, in continoare pot sa fiu auzit...
In partea dreapta a volanului, pe consola centrala, exista niste "perforatii" in plastic; pe ceva forum strain unii ziceau ca acela este microfonul, altii ziceau ca de fapt pe acolo se face ceva ventilatie a echipamentelor de sub plansa de bord...

Daca aveti solutii va rog ...
Merci