Vand Subaru Forester 2.0X, MY 2006
Subaru club Romania

Vand Subaru Forester 2.0X, MY 2006

Vand Subaru Forester 2.0X, MY 2006
« on: May 26, 2019, 01:03:23 AM »
Va salut dragi forumisti, posesori sau iubitori de Subaru.  ;)
Chiar daca nu am fost foarte activ in privinta postarilor, am urmarit indeaproape multe discutii care m-au ajutat la momentul potrivit, prin urmare doresc ca si anuntul sa-l fac tot aici.
Vand Subaru Forester, motor 2.0 aspirat, an fabricatie 2006, km reali in bord 191.000 si ceva (masina e utilizata zilnic).
Sunt unicul proprietar al masinii de la momentul achizitionarii de la reprezentanta din IAsi si unicul sofer in toti acesti ani, aspect ce se poate dovedi cu toate documentele de plata a ratelor de leasing si a facturilor de la revizii sau service-uri. Candva am avut si un jurnal de bord al masinii dar nu mai stiu pe ce forum l-am postat. A fost visul meu de a avea Subaru, prin urmare masina este ingrijita si, atat cat mi-am permis si stiut, intretinuta. Suspensia spate este schimbata cu kittul Pedders EziFit Subaru Forester SG, luat din UK, discurile si placutele fata schimbate in luna mai 2019 (TRW tot setul), reviziile facute in principal cu ulei Motul. Masina are pe ea si sistem GPL, dar nu l-am mai folosit din prin 2014 cand am schimbat 2 supape la reprezentanta la Cluj. Multi ani am locuit in Suceava si foloseam masina ocazional, doar pentru concedii si deplasari relativ scurte si am considerat ca nu se justifica investitia in sistemul GPL. Instalatia are 10 ani si legal necesita inclocuirea unor componente, chiar daca nu am mai folosit gazul. (tot sistemul poate fi dat jos de pe masina sau se poate inlocuit cu altul nou ~ 3800 lei la un service renumit in Iasi) De cateva luni lucrez in Iasi si sunt nevoit sa fac frecvent o naveta de ~ 200 km. In privinta consumului, masurat la pompa, de la plin la plin, imi iese de la 7,5 l in sus, in functie de stilul de mers. Recent i-am facut asigurare si ITP pentru un an. Nu a fost implicata niciodata in vreun eveniment rutier, interior arata impecabil (am tinut huse pe scaune si bancheta), dar exterior are semne vizile specifice varstei (nu am garaj, semne de la alte portiere de prin parcari si capota vopsita pe casco dupa ce a cazut zapada de la balcon pe ea). Vine cu 2 seturi de jante de aliaj, cele originale subaru cu anvelope de iarna, al doilea set Dezent, momentan are anvelope tot de iarna dar uzate.
Pe la 200.000 km ar trebui schimbata distributia si facuta revizia, iar toba are semne de rugina (aveam in plan sa schimb evacuarea cu Borla sau Pilot la o firma in Cluj).
Pentru orice detalii sau intrebari va stau la dispozitie pe forum sau ma puteti contacta la telefon 0756491996, preferabil dupa ora 16 cand ies de la munca.
Masina o vand din ratiunea unei necesitati financiare, nu pentru ca as vrea sa scap de ea. Poate fi vazuta in Iasi, dar ma deplasez si pe ruta Suceava.
Update Pret - 4000 euro negociabil.
Sunt interesat de schimb cu skoda fabia sau Octavia sau Audi A3 8P diesel... Schimb pe schimb sau primesc diferența dacă e cazul. Nevoie urgenta pentru naveta!


« Last Edit: May 29, 2019, 19:12:50 PM by cristipate »
Forester MY2006 2.0X (EX GPL)

Re: Vand Subaru Forester 2.0X, MY 2006
« Reply #1 on: July 09, 2019, 23:36:23 PM »
Mașina s-a dat. Se poate închide.
Forester MY2006 2.0X (EX GPL)