Buna ziua,
Interesant si imbucurator sa vad ca atatia oameni de aici o ard si pe doua roti, probabil din cand in cand pe cate una.
Sunt posesor de al permisului de conducere din '90 si chiar de atunci am luat si permisul pentru moto, am dat toate examenele in aceeasi zi.
Am inceput timid pe langa o Minimobra si o Mobra Hoinar, ulterior avansand la CZ175 foarte modificat, fiind fosta motocicleta a unui campion, arata ca o Honda, carenata, jante de magneziu turnate, frane pe disc cu circuite hidraulice, furca fata cu reglaj pe presiune....
Trecand la un capitol mai serios al motociclismului am achizitionat un Kawasaki ZX 11 R editie speciala a cunoscutului ZZR 1100 adusa din Japonia, a urmat un Suzuki TL 1000 S, Un Kawasaki ZX12R Ninja fara nici un fel de limitari adus din Japonia(mult prea rea pentru mine, neavand nici un fel de legatura cu ZX12 de USA sau Europa) si acum am trecut de cativa ani la ceva mult mai pamantean ,o Aprilia, careia urmeaza sa-i fac cateva poze si sa o prezint. Aprilia Mana 850.
Asa cum am promis revin cu imaginle care nu sunt cine stie ce dar suficiente pentru a va face o idee.