Mda, si uite cum nu am mai scris eu de ceva vreme...iar...
Masina e acum reparata ( schimbata bara, farurile si grila ) si aproximativ 166.500km, cu revizia facuta inainte de sarbatori pentru a ma bucura si eu de ea. Ca o plimb destul de rar, fiind mai mult plecat si nu imi vine sa merg cu ea...nu de alta, dar masina de serviciu castiga net la costuri consum si exploatare
. Stati calm, la intalnirea nationala vin cu el, gume de iarna ok, asigurare, rovigneta
. Speram sa fie si zapada
Luni am gasit pe anunturile de dezmembrari un forestier ca al meu. Dauna totala. Dar, trapa intacta. Prin urmare, am trapa de schimbat. Astept vremea mai calduta sa pot surubari fara sa-mi cada degetele inghetate.
Si ieri dimineata am mers cu el si am aflat cat de tranta am fst eu dupa atatia ani de Subaru. Sau ma rog, de Forester. Citind unul din posturile de pe forum, Andrei (0241 sau Brasoveanul
) spunea ca degivrarea oglinzilor este actionata de butonul care degivreaza/incalzeste stergatoarele. Incercat si eu ( am profitat de bruma generoasa de pe masina) si culmea, asa e . Asa merg. Nu sunt actionate de degivrearea lunetei, ca la marea majoritate de autovehicule, nu frate, ele sunt pe alt buton. Si mi-am cumparat de pe net acele chestii de incalzit pt oglini si urma sa le schimb , ca la mine nu mergeau... Dar...asta e, invatam tot timpul cate ceva nou.
Urmatoarea revizie in jurul la 175.000 km, care cred ca va fi si cu schimb de amortizoare , ca distributia clar o schimb. Si sper ca pana in vara sa schimb si parbrizul. Ca are 4 ani de cand tot zic ca-l schimb
.