Am fost ieri la service si vestea buna a fost ca s-a confirmat ca am LSD pe spate. Vestile proaste sunt dupa cum urmeaza:
Amortizoarele de pe spate sunt amandoua "planse"...in consecinta, se pare ca ma paste un Pedders. Si cauciucuri de vara. Si, posibil, niste bucse care vin la jugul care tine grupul spate, ca par ca au putin joc...cum le gasesc, apropo?
A, si tamponul de la cutie, vizibil jos in stanga, e normal sa fie atat de moale? Daca tragi de cutie, o poti misca vreo 2 cm destul de usor.
Și mai este o chestie cam enervantă care văd că se repetă din când în când. Apare un zgomot, ca un vuiet repetat, ceva de genul vu-vu-vu...cadența crește odată cu viteza și zgomotul dispare când mișc volanul, pare că nu face decât in linie dreaptă, când nu trag deloc de volan. Anvelopele de vara, si ele sunt cam varza
Ca sa recapitulez, cam astea tre sa le cumpar cat de curand:
-Pedders EZFit spate(exista idei mai bune?)
-Anvelope de vara...dupa cum ma descurc cu banii, ceva cat-decat nou sau grade A sh...
-Bucsele de la grup, posibil si tamponul de la cutia de viteze
-Imi pusesem in plan o toba finala ceva mai zgomotoasa, dar dupa toate alea de mai sus, nu cred ca mai am cu ce...
Evident, sugestiile sunt binevenite.