POWER MODE
Subaru club Romania

POWER MODE

POWER MODE
« on: January 23, 2013, 23:05:02 PM »
Hi everyone. Dupa cum multi aveti cutii automate (cum am eu 4EAT) , majoritatea aveti butonul acela de power pe schimbator . De cand am avut nefericirea sa`mi sparga niste pusti masina si sa`mi rupa carcasa de la volan incercand sa o porneasca , cred ca au "rupt" sau scos niste cabluri (fire) de sub volan , si de atunci am observat ca nu mi se mai aprinde pe bord ledul acela verde de power mode cum mi se aprinde inainte (multi dintre voi veti zice ca poate e ars ledul , dar nu , nu se simte nimic nici la masina ) . Am facut revizie la cutie recent (vreo 2 luni) si am schimbat filtrul si uleiul , deci am eliminat posibilitatea aceasta. Daca cineva are idee cum s-ar repara asa ceva , va rog sa`mi lasati un pm si va contactez eu. Multumesc


PS: am verificat diagnoza manuala cu cei 2 conectori negrii de sub volan , si check engine se aprinde constant la interval de 0.5s , deci nu am eroare pe ECU.
PS 2 : am discutat la telefon cu userul "celalalt" si am stabilit ca o sa ne intalnim candva saptamana asta , dar am niste treaba urgenta. Asa ca astept parerile voastre ca poate reusesc sa o repar eu singur (nu ca as stii ceva despre masina asta , dar incerc) sa nu-l mai deranjez.

celalalt

Răspuns: POWER MODE
« Reply #1 on: January 23, 2013, 23:08:03 PM »
maine ar trebui sa fiu si eu mai liber.Hai sa ne auzim la telefon si sa ne vedem la un cofi maine.Sa ne aruncam un ochi.

Răspuns: POWER MODE
« Reply #2 on: January 23, 2013, 23:30:44 PM »
scz, pana sambata seara nu pot. abia duminica daca poti tu , sau daca nu sapt viitoare.

celalalt

Răspuns: POWER MODE
« Reply #3 on: January 23, 2013, 23:57:40 PM »
Sapt viitoare.Vineri Sibiu stadt...pana duminica,cand am treaba la sinaia...

Răspuns: POWER MODE
« Reply #4 on: January 24, 2013, 01:00:49 AM »
nu`i problema , nu ma grabesc. Vedem sapt viitoare.