Am fost anul trecut intr-un week-end din august pe transalpina. Asa o experienta proasta n-am mai avut demult.. Se circula aproape bara la bara, si era plin de cocliti. Si cand se trezea cocalaru ca vrea sa admire peisajul si sa asculte o manea in blana cu geamul deschis, oprea masina in mijlocul drumului si se dadea jos. Si asa se face o coada de 50 de masini in spatele lui, care nu puteau sa treaca. Si stai 15 min pe loc, pana se ivea o gaura in coloana care venea din sens contrar.. Pachet de nervi am ajuns la Ranca.
Asa ca, parerea mea e ca nu-i de mers in week-end.
Si Transfagarasanul e mega spart. Pana si portiunea din judetul Sibiu e plina de denivelari. Am incercat sa dau o blana pe urcarea la Balea, dar numai socuri simteam in volan. Sa nu mai zic ca o denivelare aproape ca m-a aruncat intr-o masina de pe contrasens. Transfagarasanul e f fain ca si peisaj, dar nu de dat blana.
Btw, eu am identificat niste drumuri f faine (si foarte bune) de ture cam la 100 de km de Cluj.. daca are cineva chef sa mi se alature intr-un weekend, let me know
.