Next step : etrieri revopsiti in galben si logo STi de pe etrieri albastru sau rosu...inca nu m-am decis la culoare.As merge pe albastru.Astept stickerele comandate pe ebay.
Acum vin cu o rugaminte la voi, in sensul unui sfat: atelajul e la cei de la colina motors pentru "urcat" ambreaiaj exedy stage one si partea de bucsaraie + strut bar.
Ei ma intreaba daca nu vreau si un upgrade la downpipe de la stock la HKS.La momentul actual este upgrade doar pe partea de catback cu Invidia.Sincer m-ar tenta oferta lor, dar din discutiile avute cu Tom pe tema asta, cu ceva timp in urma si ceea ce am mai citit aici, treaba asta se lasa obligatoriu cu resoftare.Le-am spus ca dupa stiinta mea se lasa cu upgrade de soft.Mi-au zis sa vada un este catalizatorul pozitionat si fct de asta imi dau un raspuns.
Resoftarea nu e printre prioritatile mele la atelaj, avand in vedere costurile; daca va fi sa o fac, voi merge la Okan.
Masina e inca in garantie pana in septembrie.
As dori un sfat de la cei care au facut upgrade la downpipe, in special, dar astept si orice alte opinii.
Voi, in locul meu, ati umbla la downpipe?Sau sa stau in banca mea?
45.000km fara probleme la motor, so far:)
Tks !