Salut, Pateo si multumesc pentru gandurile bune!
Intr-adevar, cand decizi sa iti achizitionezi un SUV iti asumi si consumul implicit.
Un amic, mecanic intr-un service auto, imi marturisea deunazi faptul ca este mai intelept sa iti achizitionezi un autoturism de incredere (dpdv fiabilitate) si sa mergi la service doar pentru reviziile specificate de catre producator in detrimentul achizitiei unui automobil care consuma mai putin insa la care incidentele tehnice sunt multiple si dese iar in final operatiunile de intretinere depasesc costul combustibilului.
Fiind la al doilea model de Forester in 6 ani pot spune ca nu am dezamagiri motiv pentru care cred ca voi continua achizitiile de Subaru in general si Forester in mod special.
In alta ordine de idei, modelul mi se pare mai rigid decat varianta MY09 si totodata mai putin manevrabil dat fiind faptul ca este mai voluminos.
Consumul mediu urban, la nivelul bucurestiului, este de 13,6 l/km ceea ce pentru cei 241 CP cu tractiune integrala este chiar justificabil.
Raman, in continuare, fascinat de sunetul impecabil reprodus de sistemul audio.
Foarte bizar mi se pare faptul ca la negocierea curbelor Forester-ul meu este mult mai stabil fata de Volvo S80 (model 2012, tractiune integrala).
Sa ne auzim si sa ne vedem sanatosi cu totii!