Dap, s-au potrivit, tight fit, dar a mers
Aer, punctual...
Masina din coltul indepartat, "mijlocul de transport" dupa cum ii spui, este extrem de rara la noi. Nu stiu daca e colectionabila, dar e exotica, in felul ei.
Impreza WRX wagon e o masina foarte comuna, dar sa admitem ca nu ar fi, si ar avea potential de collectable. Ei bine, a mea e violata, modificata, e compromisa. Ca nu merg cu ea, e pentru ca nu vreau sa putrezeasca, fiind niste masini absolut jalnice la tabla (oalele de amortizor spate sunt din alt film), dar atat. Daca e vremea buna, traversez tara cu ea. Sau, cum s-a-ntamplat recent, am mers cu ea in concediu, desi costul carburantului a fost abject.
Nu mai devreme de zilele trecute m-am uitat dupa o masina noua, un model din care am mai avut si inca am. Am citit lista de senzori si echipamente de siguranta si am inchis repede. Nu pot, imi repugna prea grav ce se intampla cu masinile moderne. Ok, asta e hibrid cu cutie manuala, ceva rar si un compromis foarte fain la o prima vedere, dar sa-mi traga masina de volan, ca sa-mi tina banda, la mine e inacceptabil, si asa ramane. Nu mai zic de faptul ca platesc pentru tampenia aia.
Elevator, cum am zis... nu prea i-as mai vedea rostul, prefer sa stau in varf de munte, in iarba inalta, la soare, nefacand nimic, decat sa stau confortabil sub masina de pe elevator. Cel putin asa vad acum situatia.
Nu-i cunosc pe baietii cu Subaru vechi din Brasov, in afara de Pfaizzer. In curte, azi, au fost masinile catorva prieteni apropiati.