Bine v-am regasit!
Totul a inceput in primvara, cand prietenul meu Lemur(leone84), mi-a propus sa iau eu acest GC6, pe care el il luase cu cateva luni inainte, nestiind ce sa faca cu el. Initial s-a gandit sa il "pregateasca" pentru vanzare, dupaia a vrut sa il dezmembreze. Pana la urma masina a ajuns la mine, si tare bucuros am fost...si sunt si in continuare!
Cam a asa arata masina inainte "de a pune mana pe ea"!
Masina are distributia schimbata, telescoape noi pe fata, discuri si placute noi pe spate. Ca defecte, pasajele spate trebuiesc inlocuite si indreptat o bucata din prag. In rest masina nu prezinta multa rugina.
Am inlocuit etrierii fata, fiindca cel de pe partea soferului a fost blocat.
I-am inlocuit cu niste etrieri de pe un Legacy, care avea si discuri foarte bune. In urmatoarele luni am sa ii pun etrieri de WRX cu 2 pistonase, care au sa imi fie de ajuns zic eu!
Interiorul a fost unul clasic. I-am inlocuit scaunele fata, cu unele Recaro de Mitsubishi Evo.
Ulterior scaunele Recaro au fost curatate si inversate intre ele, pana cand o sa le duc la retapitat.
Compartimentul motor dupa o spalare strasnica!
Dupa cum va spuneam, cutie automata.
Jantele le-am primit de la un prieten, cu drept de folosire!
Ce sa fie...ce sa fie??
Urmeaza exteriorul.
La partea exterioara...cu ajutorul lui Lemur, i-am pus de pe un Impreza GC8 JDM HX-20S, bara fata, bara spate, portbagajul cu eleron si pragurile.
O schimbare care bineinteles imi place. O aveam in plan...dar nu ma asteptam asa de repede sa se concretizeze! Multumesc Lemur!
Cum sa nu iti iubesti prietenii?? Cam asta se intampla cand pleci din oras, si raman sacalii singuri!
De pe aceeasi masina am pus la mine si fete de usi negre, dar si bancheta spate. Inca ma mai gandesc daca am sa pun si scaunele fata!
Am decis sa nu renunt la carligul de tractare, asa ca l-am curatat si l-am facut sa astepte o rulota pe viitor!
Interiorul afara...si toate plasticele de pe la usi, in pregateala pentru vopsit.
Cu aceasta postare am ajuns "la zi" cu starea masinii. Saptamana asta sper sa o termin de pregatit pentru vopsit. Am sa va tin la curent.
Saptamana reusita tuturor!!
==Tiger