Urmand principiul conform caruia opiniile sunt libere, dar nu si obligatorii
cred ca sensul existentei si datoria fiecarui om este creatia. Creatia poate fi elaborata pe plaiurile noastre insa capata o valoare adaugata daca este elaborata in Occident si de aceea Vestul este punctul de destinatie al majoritatii emigrantilor. Exceptii s-au mai vazut, la Ditrau mai exact…
Daca Adi-Canada isi permite sa traiasca, ca majoritatea occidentalilor si a multora dintre noi, pe credit si sa se bucure de o masina noua asta nu inseamna ca trebuie discreditat. Eu chiar ii apreciez eforturile si il incurajez sa isi cumpere noi si noi modele impartasindu-ne la randu-i din avantajele si dezavantajele evolutiei tehnologiei din industria auto, asa cum stie el sa o faca.
Cei care conduceti modele SUBARU din generatii anterioare ne uimiti, la randul vostru, cu talentul, pasiunea si timpul acordat imbunatatirii masinilor si sunteti de apreciat. Cu eforturile da, cu exprimarea vulgara nu!
Pe mine altceva m-a surprins si anume ca un talent inascut in mecanica si chitibusar cronic precum Muttley sau alt coleg nu l-a atentionat pe domnul Mihai Florescu asupra faptului ca, probabil din greseala, mi-a sters comentariul pe care l-am adresat d-lui Daniel Gugu si care reprezenta o inocenta satira scrisa in stil neoacademic, deloc ofensator ba mai mult era redactat pentru a aduce un elogiu lipsit de conventionalism proiectului de exceptie gandit si pus in practica de Daniel. Asa obisnuiesc eu sa fac aprecieri muncii tuturor colegilor de forum care prin pasiune si cu eforturi financiare uriase reusesc sa transforme masini uitate de timp in adevarate piese de muzeu. Daca vreunul dintre voi a inteles ca dezavuez caracterul tehnic, estetic si laborios al masinii d-lui Daniel Gugu ii cer iertare pe aceasta cale.
Si ca sa distrag atentia colegilor de la problemele sociale, tehnice, emotionale si estetice, mai mult sau mai putin reale pe acest forum, indreptand-o catre subiecte minore, dar cu mare impact emotional va anunt ca mi-am instalat atat acasa cat si la birou statii de incarcare pentru noul SUBARU PHEV care sper sa fie adus si la noi in cel mai scurt timp. Pana cand voi avea bucuria de a ma plimba cu noua platforma elaborata in Shibuya ma amagesc cu alt PHEV, nu la fel de spectaculos ca ceea ce va sa vie de la SUBARU