Buna seara.
Am zis sa dau o tura pe la salonul auto. N-am zis bine, ca n-am vazut mare lucru de banii dati. Mai era sa-mi si iau pe carca de la un mos crizat care mai sa ma ia de ciuf ca ma apropiasem periculos de-o dacie 1300 aparata de-o asa zisa sfoara pe care io chiar n-o vazusem. Asa m-a enervat de rau ca am vrut sa ma intorc, sa ma fac ca-i zgarai troaca.
Da faza-i alta. Cum am intrat, cum am dat nas in nas cu doua subaru cu capotele deschise. Normal ca-n urmatoarea secunda eram langa ele sa vad care-i treaba.
Era unu care promitea minuni pentru masinile noastre pentru vreo 285 de euro daca am inteles bine. Iti monta o chestie la motor, al carei cartus trebuia schimbat la nu stiu cati km. Iti facea, zicea nenea, motorul ca nou, fara depuneri. Zic, al meu e ca nou. Zice, da, da marim si cuplul. N-a stiut sa zica cu cat, nici nu garanta, da zicea ca se vede pe dino diferenta. Adica te duci cu masina si cu banii la ei, si primesti de banii aia in functie de ce-o sa arate aparatele alea ale lor. Basca ca-ti instaleaza ei o matocareala pe motor.
Aveti idee cum maresc vrajitorii astia cuplul masinii c-o licoare doar de ei stiuta? Ca mie-mi suna a inselatorie si nu pricep de ce-i lasa in pace sa-si vada de ea.