Update foarte intarziat. Am vandut in vara 2021 masina unui amic la pret super preferential zic eu, am vrut sa ajunga la cineva care sa se bucure de ea.
Problemele mentionate ultima data legate de rugina au fost mult mai ample decat anticipam. Am sfarsit prin a face mai multe operatiuni de tinichigerie - cand o-i avea rabdare si chef fac un upload de poze - trebuie sa le si gasesc din arhiva.
- aripa dreapta fata - inlocuita si vopsita
- vopsit usile fata-spate de pe dreapta - inlocuite cu unele de la dezmembrari in urma unui incident la munte cand am ajuns partial intr-un sant.
- reparat pragurile
- reparat rugina de la gatul rezervorului de combustibil - era dezastru pe dedesubt de rugina
- reparat rugina la imbinarea prag-aripa spate pe ambele parti - si aici era nasol
Una din concluzii a fost ca problemele de rugina au fost amplificate de ornamentele de plastic "rugged". Vizual arata foarte misto, chiar imi placeau. Insa adunasera foarte mult noroi si retineau apa in draci. Chiar si la spalat insistent tot nu reuseam sa curat perfect.
Evident ca imi pare rau dupa ea, de asta am reintrat pe forum sa mai studiez modele mai noi.