Am zis sa ii fac totusi si un jurnal de bord
Primele poze, new born, plus o poza de la prima plimbare, Rasnov.
1,9 diesel, 164 cp, 360 NM.
Odo: 1000 si un pic km.
Consum mediu/mixt: 8.6 l/100
Consum Bucuresti, trafic de varf, bulevarde horror: 9.1 l/100.
Consum extra urban: 7,5 desi am vazut si 7,1 acum pe la 1000 km.
Concluzii dupa 1000 km: foarte confortabila, foarte spatioasa, pt toti pasagerii, deci inclusiv locuri spate. Foarte versatila in spate - se poate ridica sezutul de pe stanga si devine spatiu de depozitare, ramanand cele doua locuri lejere, cu cotiera inclusiv etc. Asta pt situatiile cand nu vrei sa depozitezi in bena. Are loc lejer un troller mare plus rucsac.
Sistemele de asistenta sunt foarte ok, se pot chiar regla la diferite niveluri de raspuns/sensibilitate. Are toate sistemele actuale de asistenta activa si pasiva. Plus unele extra (gen airbagul central, situat intre locurile din fata).
Vine cu anvelope M/S din fabrica, dar i-am pus anvelope de iarna, evident. Este foarte silentioasa la viteze de croaziera, chiar si la 130 km/h, pe autostrada. Se aude motorul doar in acceleratii mai sustinute, in rest, la mers constant sunetul motorului este aproape inexistent. In oras, unde accelerarile sunt dese, este mai prezent sunetul motorului, insa este un sunet foarte placut, poate subiectiv vorbind
Dar si aici, daca mergi usor, devine din nou insesizabil.
Bena: am testat cu 2 biciclete in pozitia culcat, incap la fix, ramane loc pe langa ele si de un troller, un cort si un rucsac
Inchidere bena: am optat pt un sistem tip inchidere (nu hardtop), revin cu poze cand va ajunge in tara si va fi montat (inca nu exista pt modelul MY21, urmeaza sa ajunga dupa jumatatea lui feb, poate final de feb).
Nu am iesit inca la plimbari in natura.
Multumiri maxime Auto Kino pt sustinere si disponibilitate!