Detailing exterior - scule, solutii, tehnici
Subaru club Romania

Detailing exterior - scule, solutii, tehnici

Detailing exterior - scule, solutii, tehnici
« on: March 20, 2022, 20:00:26 PM »
Chiar daca nu zice in video sau in comentarii cum anume au fost aplicate spumele (dilutii, din pulverizator manual sau aparat de spalare), rezultatul pentru Bilt Hamber Touch Less e impresionant
Eu deocamdata am Valet Pro Snow Foam, dar nici ala testat incat sa pot spune cat de bun e (aplicarea o fac cu Gloria FM10, un compromis)

« Last Edit: March 20, 2022, 20:01:18 PM by andrei0241 »

MihaiFlorescu

  • *
  • 13370
  • Life is too short to drive a boring car!
Re: Detailing exterior - scule, solutii, tehnici
« Reply #1 on: March 20, 2022, 21:24:59 PM »
Realitatea este că sunt atât de mulți factori ce pot influența rezultatul, că nu poți decât să încerci până găsești ce îți place.

In cazul de față, tipul deși bun pe comparații și încearcă mereu să creeze un echilibru, să nu uităm că este în UK.  Și asta înseamnă că în primul rând are alt fel de murdărie și alt fel de clima. El chiar poate sta cu o spuma 10-15 minute afara la umiditatea de acolo. Și în al doilea rând toate produsele made in UK sunt mult mai ieftine pentru ei, decât pentru noi.

Deși sunt mare fan bilt hamber, de când cu brexitul nu mai sunt așa competitive produsele lor. Prefer să folosesc ceva nemțesc sau de la frații italieni în concentrație mai mare sau cu ajustări de formulă și e mai ok.

Experimentez de 6 luni cu Koch Chemie și am revenit la mafra pentru unele produse care se consuma rapid.  Uneori mai bag câte un carpro, dar recunosc că șamponul și argila încă sunt de la bilt hamber.

Aparatul de spălat e un Stanley cu motor foarte bun și volum ok de apa, modificat cu furtun, lance, pistol, duze etc de pe AliExpress. Dar unitatea de pompare e imbatabila calitate preț. Combinata cu ce trebuie de la chinezi scoți cat vârful de gamă de la Karcher la 1/3 din preț.
« Last Edit: March 20, 2022, 21:25:39 PM by MihaiFlorescu »

Re: Detailing exterior - scule, solutii, tehnici
« Reply #2 on: March 20, 2022, 21:46:35 PM »
Ce anume de la Stanley? Ca si aia au destule modele si doar dupa specificatii nu prea poti face diferenta.
De la Karcher ptr auto ei recomanda minim K5, dac'am retinut bine, deci sari de 1500 cu 1-2 accesorii.