Lega...C 200
Subaru club Romania

Lega...C 200

MihaiFlorescu

• *
  • 14208
  • Life is too short to drive a boring car!
Re: Lega...C 200
« Reply #20 on: September 28, 2025, 20:53:17 PM »
Nu imi place sa am litere lipite pe spate, in mare parte pentru ca aduna mizerie sau se deterioreaza mai repede si ajung sa arate urat. In plus, e un detaliu in plus la care trebuie sa fiu atent la spalat si polish.

Asa ca azi am facut debadge si la asta, urmat de polish pe tot portbagajul si stopuri. Cam asta a iesit:

Pas cu pas descopar diferente de calitate. Sunt detalii, de multe ori nevazute. Suportul de numar se prinde in 4 suruburi, nu 2 cum au multi, iar felul in care este gaurit portbagajul si felul de prindere departe de niste simple saibe sudate sau presate. Sunt niste nituri cu filet interior sau nu stiu cum sunt facute, dar totul inspira calitate fara sa se faca rabat.

Poate ca o sa ma loveasca si pe mine gremlinii electronici cum patesc multi si o sa imi bag piciorul in el de Mercedes, dar pana atunci o sa ma bucur si o sa ii recunosc si prezint calitatile.

Ah, nu mai stiu daca am scris. Am masurat vopseaua. Strat subtirel, cum se poarta in zilele noastre in intervalul 100-120 microni.
Dupa achizitie am aflat ca masina are aproape toate elementele de caroserie din aluminiu, exceptie facand aripile spate si stalpii. Practic, sasiul e de otel. Cam de asta nu vedem aripi si praguri gaurite de rugina la unele modele.
La A4 parca doar capota si portbagajul sunt din aluminiu. Nu mai stiu plafonul.
Iar vopseaua, desi subtire, foarte dura. Am dat cu ce am avut mai abraziv sa scot imperfectiuni minore de la spalari incorecte (panza de paianjen - cum se vede pe stop era si pe vopsea). Dar asta inseamna ca este foarte putin probabil sa mai vada asa ceva la mine si la felul in care o spal. Acum inteleg de ce arata asa bine desi a fost spalata in majoritatea timpului la tunel de fostul proprietar.
« Last Edit: September 29, 2025, 11:48:54 AM by MihaiFlorescu »

Muttley

• 5401
« Reply #21 on: September 29, 2025, 08:37:04 AM »
Nu ai poza-n urma cu emblemele :(
WRX SW 2002

MihaiFlorescu

• *
  • 14208
« Reply #22 on: September 29, 2025, 11:19:09 AM »
Ti le trimit cu posta ca tie iti plac  ::)

Uite poza de pe net

« Last Edit: September 29, 2025, 11:39:37 AM by MihaiFlorescu »

MihaiFlorescu

• *
  • 14208
« Reply #23 on: October 12, 2025, 15:31:44 PM »
Pregatit de iarna. Dar mai stam ca inca nu e asa frig.

De cand am avut cele doua aspirate Impreza, am tot cautat modelul de anvelopa de iarna care m-a impresionat cel mai tare pe zapada si gheata, dar pe care nu s-a nimerit sa il mai gasesc la dimensiunea necesara sau suficiente bucati in stoc.
Iata ca am avut noroc acum, si nu am stat pe ganduri.
Si se pare ca sustin si economia locala  ::)

Jantele au primit protectie ceramica de la Soft99 ca sa se curete usor si sa reziste mai bine la sare.
« Last Edit: October 12, 2025, 18:46:32 PM by MihaiFlorescu »