asa cum am obisnuit cititorii acestui topic ,dupa fiecare eveniment la care particip scriu ce am facut:
La cursa de drag ,,anonymous drag racing day'' au fost probleme cu cronometrarea si nu au fost iregistrati timpii!
la inceput a fost o cursa de teste pt cronometrarea care nu a mers... cu CZT-u
-Dupa care m-am dat cu EVO9 de Braila -eu ma asteptam sa fie mai mare distanta intre noi (a castigat el).
-dupa care a fost Audi S2 YDT-u: pe care l-am batut!
-dupa care Evo X Raz-u: a castigat el ,dar strans!
-dupa care Audi A4 Visiniu:a castigat el !
M-am dat cu toti cei care au vrut sa se dea cu mine ...si am recunoscut cine a invins (si fata-n fata si pe forum )!dar mai am un amanunt de aruncat pe forum (asta nu e o scuza ,e doar un raspuns pt cei care imi urmaresc topicul : eu avand WRX si nu WRX STI, plec mult mai protejat cu masina(mai ales pe ploaie)...am spart pe ploaie cutia veche de la PPG!daca nu se invart toate 4 rotile lafel -e clar crapa ceva ! asta este buba la WRX ! mai scriu odata !cursa e cursa ! RECUNOSC CA MASINILE CARE M-au BATUT AU MERS MAI BINE DECAT MINE !
Felicitari celor care au acceptat sa se dea cu mine ! nu v a culcati pe o ureche ca il bat pe Toba^...ca la anul sunt pe voi !!!!)))) o sa va caut eu !!!!!))