@malakay: oferta e valabila pentru rezervari individuale, nu pentru grupuri, in limita disponibilitatii si aplicabila la tarifele de receptie. In plus, mai sunt putine locuri in weekenduri si ei incearca sa le acopere si pe acelea, pentru a ajunge la grad maxim de ocupare. Acum si noi am facut rezervarea din Decembrie ca sa fim siguri si am semnat contract atunci. Nu aveam cum sa asteptam pana in ultima saptamana sperand ca o sa apara o oferta ca asta si care oricum nu ne garanteaza numarul de locuri pe care il vrem noi. Si in plus ar fi trebuit ca fiecare sa sune si sa isi faca rezervarea individual.
@Foreste: Intentia la dus este sa ajungem repede ca sa avem timp restul zilei pentru plimbare prin Sibiu. Sambata o sa avem plimbare cu "emotii" pana la Paltinis, iar Duminica fiindca plecam relativ devreme putem alege un drum mai lung, eventual mergem catre Brasov si facem dreapta spre Transfagarasan, urcam pana unde se poate (stiu ca e o cabana si telecabina (sau telescaun) si apoi ne hotaram daca mergem catre Bran-Rucar-Pitesti-Bucuresti sau ne intoarcem pe unde am venit. Ce ziceti?