Salut si bine v-am gasit!
Numele meu este Vlad si deschid acest thread sa va prezint 'nipoanca' mea.
Este un STi sedan 2011, Ice Silver, fabricat 2013 si a fost achizitionat in Februarie 2014 de la Auto Kino Brasov. Prin comanda la SMT Bucuresti, masina a fost gasita "ratacita" intr-un showroom din Belgia si adusa la Brasov.
Momentan este stock dpdv al performantelor, prezinta doar cateva modificari exterioare:
-jante OZ Ultraleggera "18x8,5j cu anvelopele de fabrica Dunlop SP Sport600
-folii integrale LLumar 73%
-claxoane duale Hella Supertones
-camera marsarier integrata in Navi de fabrica, primita bonus in urma comenzii de catre Auto Kino
-keyless entry & keyless go
-timonerie cu rapoarte scurte/short throw shifter
Masina a fost achizitionata cu 0 km, momentan are 15000, pregatindu-se de prima sa 'terapie'
Pe viitor urmeaza sa o "umflu", dar cred ca se va intampla undeva la 25-30000 km.
Ca prima impresie, dupa 8 luni, masina este foarte potenta. Cu toate ca am avut parte sa conduc si alte STI-uri modificate intern, pot spune ca pentru 305hp si 407Nm, iti lasa o impresie ca ai cel putin un V8 sub capota.
Echiparea masinii, este cea confort, nu sport, adica scaunele nu sunt cele scoica Recaro. Sunt normale cu incalzire, airbaguri si tapiterie alcantara + nappa.
Cum toate nu sunt roz asa cum ne-am dori, o sa subliniez unele aspecte care imi displac:
-CULOAREA!!! Ice Silver. A fost singura masina care era pe gustul meu din toate cele care mi le-a pus la dispozitie SMT in urma contactarii dealerilor de peste granita. Majoritatea erau WRX-uri sau STiuri fara dotarile pe care puneam accent eu (lipsa eleron, lipsa proiectoare, lipsa Navi etc..)
-calitate scazuta la ornamentele interioare (fete de usi, flansa de bord, manerele de usa etc)
-bordul scartaie si trepideaza (ori este vrei surub slabit, ori plasticele in urma caldurii din vara asta au suferit modificari... nu stiu)
-in viraje mai bruste, probabil din cauza suspensiei stock, masina iti lasa impresia ca esti cu barca
-franele brembo stock mi se par foarte slabe ca si performanta.
-evacuarea stock mi se pare mai silentioasa decat la modelele anterioare
Cam atat, de moment. O sa atasez poze in curand, am cateva in telefon si trebuie sa le incarc pe laptop.
EDIT: