Nu am mai scris de foarte multa vreme, proiectul imobiliar in care m-am implicat in ultimii 2 ani mi-a mancat tot timpul, banii si mai ales nervii. Intre timp lucrurile s-au mai asezat si am inceput sa-i acord XT-ului atentia cuvenita. In prima instanta, masina a primit un set jante pe 17 de XT, am dat la schimb cele de 16 pe care le aveam plus o diferenta.
Cand am luat masina avea probleme la farul stanga, xenonul nu a mers sau mergea intermitent. Am mers asa pana-n decembrie cand am gasit pe OLX un far stanga halogen intr-o stare ireprosabila si impreuna cu un far dreapta bunicel am reusit sa incropesc un set decent. Binenteles ca ambele faruri au fost duse la polisat (dreptul) si pus folie, ca sa le mai prelungesc putin viata. Xenoanele sunt date jos, le voi duce la reconditionat la vara si voi decide ce fac mai departe.
Pe 5 februarie, la 141.017 km am facut revizia la care s-au schimbat filtre habitaclu si filtru aer (mahle), filtru ulei (oem), ulei, un burduf de planetara dinspre cutie, bucsi bara stabilizatoare.
Ca pasi urmatori, masina va avea o toba oem in stare buna (multumesc Razvan) si va primi si-un set de jante pe 17 pe care voi decide ce pun - fie cele all season pe care le am acum, fie anvelope de iarna pe care le voi lua in toamna. La revizia urmatoare se pare ca trebuie sa schimb uleiul din cutie, alegerea (ca si uleiul de motor) uleiului o va face Cosmin (BOXER) avand in vedere ca el are istoricul masinii. Atasez si cateva poze cu masina si farurile: