Facut azi revizia de 104.000 km la Auto Kino (ar fi fost de 105k, dar am zis sa rezolv mai devreme si mai lejer).
E clar ca voi continua reviziile aici, nu in alta parte, din motive de calitate, oameni, comunicare, normalitate, coerenta, peisaj.
Am schimbat ulei, filtre si ulei diferentiale, iar la urmatoarea revizie, dupa alti maxim 15k o sa schimb si ulei cutie si transmisie.
Tot azi am cerut sa se verifice si constate ceva ce ma ingrijora de mult. Si s-a constatat ca un comportament vechi si dubios, prezent de mult timp, de ani de zile, respectiv o balanganeala ce se simte in volan doar la viraj la dreapta si mai ales daca exista denivelari usoare in viraj, este de fapt defect in caseta de directie, un joc care acum e si mai amplu si pentru care astept cu maxim interes un raspuns de la importator / producator, dupa o discutie semi proasta, pe care acum o las - momentan - neexpusa. Dar aviz proprietarilor de Isuzu D-Max care poate au sesizat acelasi comportament de balanganeala in volan la virajele la dreapta - posibil defect de caseta de directie - problema existenta si pe modele din afara - destul de multe, am gasit vreo cateva cazuri la o cautare de 5 minute... S-au schimbat pe garantie sau defect de fabricatie, in ceva cazuri, din cate am citit.
Am avut o discutie extrem de proasta, un soc efectiv, cu importatorul / Isuzu Romania azi. Dar inainte de a escalada toata situatia, le las timp sa isi revina - eventual - si vedem ulterior.