Acesta este noul Visi.
Se numeste Toro.
Varianta de echipare Exclusive. Si cu pachet Terrain Tech (adica 4xMotion, perne extra off-road, reductor, blocant central si spate, scut metalic din fabrica).
Masina se comporta ca una la 265.000 km, ingrijita dar si folosita.
Va trebui sa o duc la verificat si retusat mici chestii (sper eu sa fie doar unele mici ...)
Dar ma incanta cum sta pe drum, cum trag 245 CP / 2200 kg, versus 147 CP /1680 kg, suspensia pe perne ("pufoasa" la denivelari mici si foarte ferma cand e inaltata pentru off-road, cu garda imensa la extra off-road).
Restul de echipamente si optionale, cred ca sunt toate de pe lista de la data achizitiei: sistem Dynaudio, scaune ventilate, clima 4 zone, trapa, scaune, hayon si carlig electrice, etc. Ma rog, multe pentru mine.
Totusi, pentru mine mai importante sunt sunetul motorului, vibratiile ce se simt in diverse regimuri de functionare, consumul.
Urmeaza sa ma obisnuiesc cu masina, apoi sa revin cu alte impresii.
Apropos, nu am mai condus automata pana acum. Sa spunem deloc, pentru ca un Passat condus acum 30 de ani e ca si cum ar fi in alta viata ... E ciudat sentimentul sa stai degeaba, sa astepti sa schimbe cutia cum vrea ea ...