Cu riscul de a fii offtopic nu pot sa ma abtin
Ma uit si ma ''distreaza '' sa vad ca 1 mana de oameni care sunt pe forumul asta se aprind asa repede .
Nu o sa tin partea nimanui , doar spun si eu cateva :
-Forumul a fost creat de pasionati ai marcii ( care apropos , nu aveau Subaru atunci ! ) , si pentru asta trebuie respectati
-Fiind un forum Public , toate toate posturile si topicurile sa respecte Regulamentul . Din punctul meu de vedere Mihai si Dan au fost foarte indulgenti pana acum .
-Un program pt o intalnire nationala , nu locala , se poate discuta la intalnirile periodice - apoi se face un rezumat pe forum
-La intoarcerea de la intalnirile nationale sunt rare ocaziile in care se pleaca in coloana completa , nici macar la plecarea spre intalnire nu se prea fac , dar atunci cand exista o coloana , trebuie se respecta niste reguli , reguli stabilite de moderatori/administratori . Fiindca e coloana subaru , e normal ca acea coloana sa fie subaru , dar nimeni nu a interzis participarea si altor oameni posesori de alte marci . In cazul asta , mi se pare normal si de bun simt ca el sa nu se intercaleze in coloana respectiva . Eu am participat la multe intalniri si de foarte multe ori mi s-a intamplat sa am alta marca decat cea care organiza intalnirea si am stat cuminte la coada si nu m-a deranjat deloc asta .
-La fel , fiind un forum public , nu cred ca obliga cineva pe altcineva sa fie membru , sa participe activ sau nu la discutii / intalniri / etc. Fiecare o face ca vrea si e liber sa o faca , dar in limitele impuse de regulament .
Ati auzit de plimbarile sau chestiile facute instant fara planuiri prealabile ? Ati vazut cat de frumoase pot fi ? Chiar daca nu exista un plan prestabilit pentru perioada care va tine multi oameni pasionati la un loc , cu siguranta se pot face ad-hoc .
Calmati-va baieti , sunt destule alte motive de suparare si frustrare .
Am vazut ca intreba cineva pe aici ca pe mitsu nu s-a spus nimic de intalnire comuna . Da , asa e , a spus si Mihai , voi sunteti una din surprizele pentru mitsu
. Sunt foarte multi participanti la intalnire care nu stiu ca e intalnire comuna . Dar stati calmi , si voi veti avea parte de surprize , chiar placute . Dar de aia sunt surprize si se vor afla la fata locului .
O alta surpriza - voi veni si eu vineri la intalnire
Inca o data . scuze pentru postul lung si poate offtopic . Si nu mi-o luati in nume de rau ceea ce am spus mai sus .
Cu stima
Cristi