2002 WRX SW
Subaru club Romania

2002 WRX SW

Muttley

• 5442
Re: 2002 WRX SW
« Reply #3580 on: May 29, 2026, 15:32:26 PM »
N-am mai postat aici pentru ca a fost restrictionat imgur pe laptopul de munca, iar p-asta personal abia l-am gasit prin cutia cu scule de Subaru.
Adica iesirea din rutina, de la o varsta, da cu meh grav.

Da, au venit celelalte lampi din Kina sau Taiwan, nici nu mai stiu de unde veneau.
Poza cu ce trebuia sa fie, un etaj mai sus.
Ce a ajuns, aicea:

Lampile de semnal minunate, foarte frumi. Markerele de langa far, oribile.
Le-am rezolvat sparcaind la interior primer de plastic, apoi vopsea neagra. Apoi banda pe contur, ca nah, plastice suprapuse, vopseaua s-a insinuat doar pe unde a putut.
De la distanta arata excelent, de aproape sunt mici defecte. Totusi, eu sunt ok cu carpeala si cu felu-n care se prezinta acum.

Mai tarziu, cand concentratia de sare de pe asfalt a permis-o, masina si-a reluat serviciul obisnuit.
In poza asta e de-a dreptu' murdara.
Cel mai lung drum a fost pana la Sibiu, nu stiu la ce mi-a trebuit sa merg pana acolo ca sa pedalez, mai degraba mergeam in padure la Baneasa.

...iar cand am coborat la un izvor de langa drum aici langa casa, am realizat ca am o perspectiva excelenta de observare a burtii/burtilor pe care le face evacuarea.
Se pare ca punctul cel mai de jos, intr-adevar, nu mai este catalizatorul, ci intermediara catbackului.

Altfel, in relativ multe ocazii cand am putut s-o calc, a facut aia 300g/s debit de aer. Zic "relativ multe" pentru ca ma cam chinuiam groaznic candva.
Iar corectii, ii ziceam si lui andea... nu prea. Rar cate un feedback, rar cate un learn, pe care si-l autosterge imediat.
Adica motorul, caruia-i dadeam 100km de viata, vad ca inca e bine.
A fost si schimbul de ulei anual, ofcors.

Deci... nimic special.

Acu' vreo luna, o baba botoxata si imbracata de liceu, pe care recunosc cu mandrie, o scosesem din minti nepermitandu-i sa fie nesimtita in traficul aglomerat al serii, a sfarsit prin a intra in mine.
M-am ferit cat de cat, insa greu de estimat si anticipat cat de cretini sunt unii, in cazul asta cretina total. Si m-a atins.

A iesit cu carpa si proverbialul polish in 5 minute maxim, nu se vede nimic acum pe bara. O fi contribuit si lacul aplicat de AK cu ceva ani in urma.
Sunt mici urme pe baveta, dar are masina mult mai rele, inclusiv muscaturi de caine, de pe la inceputul topicului.
Adica masina n-are nimic.

Permisul meu de conducere in schimb... Are. A fost retinut pentru neraportare tamponare la politie, in termen de 24 ore. Cica trebuia sa fiu verificat de consum de alcool. Ok...
Intamplarea facea ca imediat dupa tamponare s-o fi invitat pe cucoana la politie, dar era inchis. Adica cine se duce la politie de buna voie baut? Nu le-a pasat.
Si am si raportat faza pe mail in aceeasi seara. Nu le-a pasat.
Cica "nu cunoasteti legea". Bai... nu, smbp-n ea lege, chiar n-o stiu pe de rost, e prima bara matuita in 26 de ani.

Am fost scos si vinovat, pentru ca lumea stie lume, si nah. Mi-a raspuns intre timp DGA-ul lor intern, cica nu e de competenta lor, transfera la rutiera. Rutiera asteapta sa-mi expire luna de suspendare probabil, ca sa imi raspunda.
Cand trag linie, singura paguba e, probabil, ceva regres in clasa aia de RCA. Atat rau sa fie.

Bai, da' naspa-i sa scrii de pe tastatura de laptop.
WRX SW 2002

dan_b

• 1480
Re: 2002 WRX SW
« Reply #3581 on: May 29, 2026, 19:25:29 PM »
Pare rau de buba, iti scriu rapid doar ca: pt contestare suspendare permis exista doar contestatie in instanta. Si acolo se dezbate, timp in care iti recuperezi permisul pe perioada procesului. In rest, sunt doar discutii si aspecte.
Si da, sa tii cont pt (spersanufiecazu') asa situatii, incidentele / accidentele auto se declara in 24h la biroul de "accidente usoare" din teritoriul / raza respectiva, daca nu se face amiabila sau nu stii autorul / gasesti auto avariat in parcare / etc.
« Last Edit: May 29, 2026, 19:26:04 PM by dan_b »
ex Subaru Forester 2009, 2.0 benzina.