IMG_8117

In acest weekend am avut prilejiul si onoarea de a participa la un eveniment organizat de MOTUL pe circuitul de karting de la Prejmer, pentru a incheia o vara plina de evenimente. Probabil ca acesta va fi si ultimul eveniment MOTUL organizat in aer liber pe anul 2013.

Am spus prilejiul si onoarea pentru ca MOTUL a invitat partenerii cei mai apropiati, printre care se numara si Subarufanclub.

Inca o data MOTUL Romania ne-a aratat ce partener serios este, a organizat un concurs de karting, dar in acelasi timp cei care au stat pe margine s-au delectat cu diverse activitati, am luat masa intre prieteni si ne-am cunoscut mai bine cu personalul MOTUL Romania.

Si pentru ca a fost un eveniment premium, cu numar limitat de participanti, am avut deosebita placere de a-i invita la Prejmer pe sustinatorii subarufanclub. Pe aceasta cale, subsemnatul (Mihai) si Dan, dorim sa va multumim pentru seriozitate, organizare, respectul si fair play-ul de care ati dat dovada. Sunt sigur ca ati auzit si voi remarcile venite din partea organizatorilor si chiar din partea reprezentantilor de seama ale fancluburilor participante. Va spun ca nu puteam decat sa fiu mandru ca fac parte din acest grup. “Toti ne simteam asa!” ma impinge Dan sa scriu. Zâmbet

Despre distractie ce sa zicem, eu si Dan avem un obicei, orice eveniment care stim ca ne va ramane in minte si ne-a facut sa ne simtim extraordinar de bine, sa ne detasam de probleme, sa ne distram si sa ne bucuram de el la maxim intra in categoria noastra de momente numite “Super Fun Times”. Si cu acest eveniment, cred ca avem o noua intrare in Top 3 al acestei categorii de evenimente.

Pentru ca la sfarsitul zilei totul a fost organizat in jurul concursului de karting, haide sa vorbim putin si despre acest aspect. Personal, circuitul de la Prejmer mi s-a parut unul foarte bun, cu multe curbe, dar cu suficient spatiu pentru depasiri si pentru a prinde viteza. O locatie bine aleasa de MOTUL!
Din pacate, anumite karturi aveau vizibil probleme de putere, in final ducand la un rezultat neasteptat si poate nemeritat. Toti ne-am luptat cat am putut si am stiut de bine, dar karturile slabe au facut ca 2xGhe apoi cristibna si malakay sa iasa din joc in ciuda eforturilor titanice de a ramane in concurs. Pe de alta parte norocul a facut ca subsemnatul sa pice in unul din karturile care au mers bine si asa am ajuns in finala. Norocul nu a tinut decat pana la urmatoarea aliniere cand am tras la sorti unul din karturile slabe si totul era clar… din patru karturi, doua mergeau bine si doua mergeau prost, deci maximul atins nu putea fi decat un loc 3, dar in celalalt kart slab era un concurent foarte bun. Imediat dupa start m-am instalat pe locul 3 unde am rezistat cu greu un tur, dupa care competitorul meu direct a abandonat si bronzul a fost adjudecat de Subarufanclub.

Onorat m-am urcat pe podium pentru a reprezenta clubul si cred cu tarie ca pe podium, mai sus ca mine, trebuiau sa fie malakay si cristibna. Sa nu ii uitam pe 2xGhe, rzw75, mihai_wrt si clauedit care s-au luptat si ei onorabil pentru a ajunge cat mai sus in concurs.

Toti am mers bine si am facut spectacol, am purtat tricourile subarufanclub cu mandrie si am fost apreciati.

In final, pentru echipa MOTUL voi transmite un mare MULTUMIM! si acceptam oricand astfel de invitatii, organizarea a fost foarte buna, am avut tot ce ne-a trebuit si ne-am simtit extraordinar. Pentru Sustinatorii Subarufanclub, promitem solemn sa facem tot ce putem ca astfel de beneficii sa fie cat mai des intalnite. Face cu ochiul

Multumim MOTUL!