Am descoperit ca treaba a fost facuta pe jumatate la americanca, in ceea ce priveste adaptarea la standardele de iluminare. Mai exact lampa de ceata pe spate, ce nu este obligatorie in SUA, sau nu in toate statele.
Cand am luat masina, am vazut ca are lampa, am verificat proiectoarele pe fata dar am omis sa verific si pe spate, mai ales ca nu avea buton dedicat si am dedus ca se aprinde in acelasi timp cu proiectoarele.
Ei bine, lampa este, dar cablajul taiat. Practic, s-a montat sa fie acolo dar nu este legata la nimic. M-am uitat la sigurante si este si siguranta de lampa spate pusa.
Nu am gasit un releu dedicat si as aprecia daca are timp si chef careva sa imi trimita o poza cu panoul din compartimentul motor. Pe modelul acesta nu apare nimic care sa indice lampa de ceata.
Sunt indecis daca sa incerc sa fac sistemul OEM sau e mai usor sa caut un atelier care se pricepe la asa ceva, sa imi puna buton si sa imi traga fire + releu. Am gasit sa cumpar ceva cablaj, dar pare ca este o sectiune scurta ce duce pana in masina (la roata de rezerva undeva) si mai departe nu am gasit nici un cablu. Asa ca si daca iau acea sectiune, in interior tot trebuie facut ceva. Nu am incercat la dezmembrari dar ma astept sa imi spuna ori ca nu taie cablajul, ori sa vin sa ma uit singur.
Deci astept o poza de la cineva cu XV si sfaturi daca ati mai tras fire pentru lumini. Sa zicem ca buton gasesc chiar si original, dar mufe si restul ma depasesc.
Sau credeti ca asta ajunge pana in fata?
https://www.ebay.com/itm/126795408912?msockid=1fd8f7db5eaf67b731b0e2695fa766ec